.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated: Трябва да сваля 4-5кг за възможно най-малко време

Еми значи..висока съм 1.78 и тежа 63кг... трябва(под трябва имам предвид задължават ме) да отслабна 4-5кг за възможно най-малко време...ако на някой му се занимава моля да даде някакви предложения за диети.
    Само да кажа че спортувам всеки ден...!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Това си е доста трудна задача и при положение, че спортуваш всеки ден. Значи мини предимно на салати, плодове, вода, диетичен хляб и варени неща(картфи малко, яйца) Но все пак кой може да те задължава да отслабнеш с толкова. Смятам, чв си си добре за ръстта

Guest
    Еми треньора ми ме задължава... иначе наистина спрямо ръста не съм толкова тежка ама....Притеснявам се че ако ям само плодове и зеленчуци после всичко по-хранително ще ми се лепи!!!

Guest
    a kakvo trenirash che te zadaljavat s tolkova kg daje i za vreme

Guest
    4e mnogo vziskatelen partnur ima6.Mislq 4e si dobre za rusta si.Am moga da ti preporu4am da qde6 samo dieti4en xlqb po malko xrana pove4e salati bez maznini i da pie6 pove4e te4nosti. Uspex ti pojelavam

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a kakvo trenirash che te zadaljavat s tolkova kg daje i za vreme
    Ми волейбол тренирам...

Guest
    taka mi na4i taq dieta e super efectivna .....taka qde6 samo meso i zelen4uci bez ni6to sladko bez kartofi oriz kremvir6i..t.e bez nikvi vuglexidrati tva se paravi 10 dena kato na 6 den si svalial 3 kg i ot 6 dena natam svalq6 o6te kum 4 ... i tva e naistina iam efect ,,,ama trqbva da si mn postoqnna i samo 1 sladko ne6to ili ne6to koeto ima nqkvi vuglexidrati ako xapne6 vs se obezmislq i dietata nqma da ima jelaniq rezultat taka 4e ti si re6ava6.... USPEX.. \/ \/ [/quote]

Guest
    am po-gorniq post be6e moi i taka pak kazvam uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си