.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На всяко момче целта му е секс нз защо още ни си го разбрала... Но може би иска със секса да закрепи връзката ви(примерно) но рано или късно ти ако наистина го харесваш ще искаш и ти да го направиш така мисля...
    Охх божее
    В секса няма нищо лошо и е нормално едно момче да иска секс, на кого може да не му е приятно хубавото?! Как може такива лапешки изказвания..
    И още - със секса връзка не се закрепва, той трябва да е част от нея, ако говорим за сериозно обвързване... Но и годините си играят ролята, ако ти си на 14-15 и за теб това е нещо "съкровено" и не се прави просто така, то аз съм на 17 и според мен на тази възраст вече ти
    става ясно, че отдавна си минал детските години, когато си се чудил дали "той ме използва само за единия секс".. осъзнаваш, че в една нормална зряла връзка няма как да се мине без него, тя просто няма да е пълноценна иначе
    Друг е въпроса, че май в момента си говорим за детски ходения и истории, а не за обвързване в истинския смисъл на думата

Цитирай Първоначално написано от fre666ka
    той все пак е на 16 те на тая възраст мом4етата само за тва мислят
    Ако на 16 момчетата мислели само за това, незнам по-нататък как е Стига клишета.. и стига с това мнение за секса, сякаш е нещо много страшно, срамно, особено
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malone
    Момчето добре те е прилъгало към главна цел да те ебне а ти се хванла(не баш де).Сега е време да му теглиш шута щом не желаеш секс.
    tctc abe ne e ba6 taka ma ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    мом4ета кво искаш....изясни му нещата и ако не е доволен КРЪЦ и вси4ко свършва
    да и аз така мисля,за него май-обарването и другите глупости са станали по-важни от самата ви връзка,по-добреговори с него и ако той не се съгласи да попрестанете малко с тва,най-добре скъсай с него...
    и аз съм на тва мнение

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мисля, че донякъде ти сама си си виновна.
    Не е трябвало толкова често да ходиш у тях и да го възбуждаш. Ми харесало му е на момчето - иска си. Какво да направи... Това не значи на 100 %, че те използва само заради тези удоволствия. Пробвай да откъснеш мисълта му от секса. Излезте заедно на кино, забавлявайте се. Или просто говори с него. Кажи му какво те тревожи.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си