- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mislq 4e me izpolzva..kakfo da napravq? plss pomognete...
Охх божееПървоначално написано от Анонимко
![]()
В секса няма нищо лошо и е нормално едно момче да иска секс, на кого може да не му е приятно хубавото?! Как може такива лапешки изказвания..![]()
И още - със секса връзка не се закрепва, той трябва да е част от нея, ако говорим за сериозно обвързване... Но и годините си играят ролята, ако ти си на 14-15 и за теб това е нещо "съкровено" и не се прави просто така, то аз съм на 17 и според мен на тази възраст вече ти
става ясно, че отдавна си минал детските години, когато си се чудил дали "той ме използва само за единия секс".. осъзнаваш, че в една нормална зряла връзка няма как да се мине без него, тя просто няма да е пълноценна иначе![]()
![]()
Друг е въпроса, че май в момента си говорим за детски ходения и истории, а не за обвързване в истинския смисъл на думата![]()
Ако на 16 момчетата мислели само за това, незнам по-нататък как еПървоначално написано от fre666ka
Стига клишета.. и стига с това мнение за секса, сякаш е нещо много страшно, срамно, особено
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
tctc abe ne e ba6 taka ma ..Първоначално написано от malone
![]()
и аз съм на тва мнениеПървоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
Мисля, че донякъде ти сама си си виновна.
Не е трябвало толкова често да ходиш у тях и да го възбуждаш. Ми харесало му е на момчето - иска си. Какво да направи... Това не значи на 100 %, че те използва само заради тези удоволствия. Пробвай да откъснеш мисълта му от секса. Излезте заедно на кино, забавлявайте се. Или просто говори с него. Кажи му какво те тревожи.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)