.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    sf f
    Guest

kak da go nakaram po-to4no kak da mu kaja

kak da mu kaja ,che ne mi e priqtnoo da ima kosmi na onaq mu rabota,spored men tva za nego ne e problem,no za men e ,no ne moga da subera smelost da mu go kaja,ne znam to4no podhoda,ako mojete pomognete,kajete ako na vas vi se e sluchvalo

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми простоооо му казваш, че трябва да поговорите и му го казваш! Ако държи на теб няма да има нищо против!!! 100%
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

sf f
    Guest

..

ee da,taka e,no vse pak moje bi 6te e leko brutalno ot moq strana.az se obezkosmqvam napulno navsqkude,toi moje bi trqbva sam da se useti 4e ne moga da ponasqm kosmite,ama tva ne stava haha

абе,кажи си му направо

няма нищо брутално в тва да поискаш приятелят ти да се обезкосми ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз бих му казала директно - "Мило .. с риск да ми се ядосаш, искам да те помоля , да си махнеш космите, за да ни е по-приятно и на двамата"
    Не се безпокой .. вие все пак ходите, споделяте нещо толкова интимно като секса, трябва да те разбере ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Ааа и btw много е важно да не се избръсне, а да иде на някаква епилация например
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ми...сигорное кофти ама опитай се да му го кажеш директно,защото ина4е на теб ще ти е неприятно

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ThePainIsReaL даде много добър пример. Или, също така, можеш да му кажеш дали случайно желае да пробва какво е да иде на козметик. Така хем съвсем малко му намекваш, че искаш да се обескосми, хем и да иде при "специалист"

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ми може директно както ти казаха др най-отгоре. а др по брутален на4ин е да се оплакваш 4е някой косъм ти е влезнал между зъбите или 4е те боцка и сърби от тях... той сам се сети да ги махне (е стига да е съобразителен)

CeKc ИгРачКа
    Guest

Re: kak da go nakaram po-to4no kak da mu kaja

Цитирай Първоначално написано от sf f
    kak da mu kaja ,che ne mi e priqtnoo da ima kosmi na onaq mu rabota,spored men tva za nego ne e problem,no za men e ,no ne moga da subera smelost da mu go kaja,ne znam to4no podhoda,ako mojete pomognete,kajete ako na vas vi se e sluchvalo
    не се обескосмява ... има ли още такива момчета ???

хаха ся сериозно... Пича има косми отдолу.. Кажи му го така.. Бебе колкото и гадно да звучи .... искам да си обескосмиш интимните части.. защото това не ме възбужда и е понякога доста отблъскващо ..

е на тва няма как да ти каже не ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уф,че сте. На мен пък изобщо не ми пречат космите. айде сага 5 косъма да ме откажат от секса-да б да. Все пи е тая има или няма. никога не съм му намеквала да ги мха, нито съм го карала. няма да забравя обаче как, когато правихме секс за първи път си ги беше махнал, а само ден преди това-не. Стана ми много мило. сега не ми пука толкова-и з д имам-преживява се. Иначе преди време мах повече и той ми каза нещо от сорта,че не може да ме изпие до край. хем нежно, хем секси. Подейства- махнах ВСИЧКО!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Казваш си го направо какво ще се правиш на ударена с лопата.
    Така и така,тва е положението.Ако не искаш питаш дали на него ще му е приятно ти да си космата!
    2 т. от правилника. Бан на профил

:-k

pravish taka che toi po svoe jelanie da gi vazira ! i da mu kajesh nai mnogo sha mu stane neodobno( ) . No tova e edin nachin da go napravish i sled vreme se svikva ! ! !
    Respect To All Gmer's
    by dstRbd

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

kakvo 6e mu sa obesnqva6 da sa obrasni... sledva6tiq put naprao vadi samobrusna4kata ot djoba i go obrasni \/ \/
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Аз бих му казала директно - "Мило .. с риск да ми се ядосаш, искам да те помоля , да си махнеш космите, за да ни е по-приятно и на двамата"
    Не се безпокой .. вие все пак ходите, споделяте нещо толкова интимно като секса, трябва да те разбере ..
    Много добре казано

Супер фен
    Просто му казваш, че ще ти е по-приятно, ако се обезкосми. Тая уста ти е дадена и за говорене, не само за други неща

Супер фен
    Град
    sofiq
    po dobre mu namekni nqkak,ne mu kazvai direktno-povqrvai malko ili mnogo 6te se zasegne.

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mi kaji mi go prost..moje malko da se zasegne..ama nqma na teb da ti e gadno q
    no exit

sf f
    Guest

:)

hahaa da,opredeleno taka 6te naprava,tva sus samobrusna4katai .moje bi nai mi dopadaa podhoda,da mu namekna za kozmetik toi sam 6te se useti,ima uset vse pakhiihi

Град
    Malko putevo
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    абе,кажи си му направо
    или може да пуснеш някоя шегичка за бръсненето, нещо такова, че да може да се сети сам....
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

попринцип когато праиш секс с някого сте стигнали на високо ниво и би трябвало да говорите за вси4ко(говоря и за сексуалните проблеми)в слу4ая явно имате такива,та мисълта ми е да отиде6 и да говори6 с него.все пак трябва да уважава и теб,пък ве4е натам си е ва6а работа кво става.дано съм ти помогнала поне малко
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

sloji si peryka i kimono i my kaji 4e ne ti e hybavo da e dete na divata pystinq
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

\/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си