.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    zzzzzzzzz
    Guest

За прикачените кичури - цена ??? :S

iskam da popitam ot kolko do kolko sa broikite na ki4urite vgradenite.. smisal kolko nai malko mojesh da iskash i kakva cena sa gore dolu moq vi speshno e

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавеито на темата трябва да е написано на кирилица!

Guest
    kajete de molq vi

Guest
    do nas e 300

Град
    У нас Си (=
    Ami edna priqtelka si beshe udyljila kosata i do kolkoto se seshtam beshe dala kum 500 lv. Po-dobre pitai v nqkoi friziorski salon.

Фен
    Град
    New York
    zavisi po kakuv na4in 6te ti gi slojat. nai-skupite sa tezi koito ti ostavat za vinagi i mojesh da si gi slagash sama i da si gi maha6, nai -eftinite sa s lepilo padat sled okolo edin mesec.

su6to taka zavisi i ot ka4estvoto na kosata koqto 6te ti prika4at.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Ami to zavisi kade shte otidesh,zavisi kak iskash da te napravqt.. za kolko vreme nie tochna cena nemojem da ti kajem nai dobre e da otidesh i da pitash
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

da taka e naistina cena nemoje da se kaje az si uduljih kosta na shtipki za 530 lv neznam za tebe kaji kade i kak moje i da znam cena!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _MuMuTo_
    zavisi po kakuv na4in 6te ti gi slojat. nai-skupite sa tezi koito ti ostavat za vinagi i mojesh da si gi slagash sama i da si gi maha6, nai -eftinite sa s lepilo padat sled okolo edin mesec.

su6to taka zavisi i ot ka4estvoto na kosata koqto 6te ti prika4at.
    izkaza se mara nepodogtvena.pyrvo za ki4iru ako stava duma za takiva cvetni naprimer ima samo 1 vid i te se zalepqt ili pri6ivat i izliza skypi -pyrvo kosata posle lepenoto/6ieneto i posle poddryjkata...a ako stava duma za udyljavane s ki4uri ili redove po evtiono e da si kupi6 kosata i klipsite (po 2 leva sa klipsite) i da si gi zaka4a6 a taq mimito nezapoznata ama govori gorkata...

50
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    кичура струва според дължината
    някаде около 5-6-7 лева са.Колко наи малко ли..ми няма бройка но с под 50 кичура ще е много грозно
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    В КЪЩИ
    Една от др. клас си е одължила косата. Значи беше й някъде до циците (смисъл тази дължина обаче отзад) и като я одължи до кръста й взели 300
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

абе момичето пита за КИЧУРИ а не да ти УДЪЛЖАТ ЦЯЛАТА КОСААААААААА....
    по темата- ми една от моя клас си беше сложила 20-ина някъде ако не и по-малко сини.. изобщо не ме кефеше ма как и да е и мисля, че не повече от 5 лв на кичурче и взеха.. даже 5 е много

Град
    В КЪЩИ
    Ми ти не можеш да си мацнеш 2-3 кичура , които въобще не са подходящи нали трябва да са по-дебелички тия малките 20-тината може и от LUCKY GIRL да ти се паднат
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

В моя град почти навсякъде един кичур е по 4 лв а има и по евтини ..някъде по 2

ako iska6 ka4estveni otidi v Dima Stil tam e nai dobroto mislq v BG ! ina4e ot dr mesta sedqt ujasno izkustveni i fal6ivi a tam gi pravqt da sedqt po estestveno na4i cenata ne pomnq no znam 4e trqa si kupi6 purvo ki4urite a te sa estestveni i struvat dosta, posle trqa plati6 da ti gi prika4at abe kum 1000 vse 6e ti izleze stiga da ne iska6 1-2 ki4yra puk posle prez nqkolko meseca kat ti porasne kosata trqa hodi6 samo ti gi ka4vat nagore koet su6to ne eeftino ..abe ubita raota
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

8 lv na ki4ur ima i po-skupi zavisi d1ljinata

Цитирай Първоначално написано от sunshine0107
    по темата- ми една от моя клас си беше сложила 20-ина някъде ако не и по-малко сини.. изобщо не ме кефеше ма как и да е и мисля, че не повече от 5 лв на кичурче и взеха.. даже 5 е много
    и все пак откъде могат да се купят ?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от firecrow
    Цитирай Първоначално написано от sunshine0107
    и все пак откъде могат да се купят ?
    Може би при фризьора
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си