- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ви излъгаха на 1ви април...
една приятелка, която е почти на 14 ме излъга, че е правила секс и то без презерватив!шашнах се! стана й жал за мен и на другия ден ми каза истината!
![]()
...ама аз никой не излъгах...
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
тва не е смешно! трябва да им го върнеш!Първоначално написано от I'm crazy
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Милото ме излъга, че заминава за Америка при чичо му след няколко дни, защото не бил добре нещо...(със същата лъжа мина и при братовчедка му) ... Иначе нали беше Цветница и вечерта беше планирано купонче в нас - почти всички ме лъжеха, че няма да дойдат
Аз естествено се връзвах като пълен идиот хаха ... Общо взето си изкарах яко тоя ден (и нощ
)
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Eмм аз бях седнала на кафе с едни и получавам SMS от моя приятелка"Бързо идвай в еди-колко-си еди-къде-си, щото Елеонора е в болница, да ходим да я видим".. Аз повярвах, обаче не отидох на срещата, бях решила по-късно да мина през тая фр и двете да отидем.. само че на връщане от кафето я срещнах и само като я видях колко е ухилена, ми стана ясно колко е в болница тва момиче Елеонора
![]()
А аз излъгах баща ми вечерта като се прибра от работа, че съм бременнаНяма да казвам каква беше реакцията
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
м аз както винаги никой не успях да излъжа, но мен не ме пропуснахаПърво една френдка ми се обажда(прави се, че плаче) и ми казва че била наказана и нямало да излиза цял месец..аз започнах да я успокоявам, да й казвам че не толкова лошо...ама и аз как не се сетих.И изведнъж се провикна:"Честит 1-ви април!".После баща ми каза, че ме търсят и аз излизам и на стълбището минава някакъв батко с пес
и го питам с какво мога да му помогна
Така ме изгледа човека...
После ме пращаха при една приятелка.. аве смях
![]()
ем приятелката ми ме излъга че не ме обича и таман щях да я пребияи ми каза че е 1-ви Април , че аз бях забравил
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ами и аз излъгах ама и мен ме излъгаха.. една приятелка ми пи6е смс "въййй Дес бив6ия ти о6те има 4увства към теб сега ми го призна..оба4е е о6те мн наранен от изневярата ти." както спях сутринта станах от леглото и полудях от кеф..и изведнъж след 10 мин полу4авам втори "соррка мили4ка.. 1 април е все пак" напраллл потресена от всякъде...а аз излъгах едно фр 4е имам една манийка мн яка в мен и оня ве4е надъхан..оговорихме сре6та вси4ко ..и идва и ми вика дай дай манията и аз по4нах се хиля ама той не се усе6та..като му казах 4е е 1 април и 4е съм го метнала идва6е му да ме убие..6тот си бил отменил и уроци и вси4ко за цял ден заради мен смятаааай... и др фр съ6то го избъзиках тъй само 4е той пък бягал от единия край на града до другия..за да дойде за манията ...
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
metnaha me , 4e na stenata zad men ima hlebarkai az sko4ih , pobqgnah i po4nah da vikam kato zaklana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Всички опити да ме излъжат пропаднаха![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!