Земи си една голема раница и си носи момичето на г1рба..с тебе навсяк1де.. най-добрия с1вет според мене е т'ва иначе не виждам лек.. а п1к вечер като лягаш да спиш.. подпри я зад вратата... и си спи спокойно..
хахах мерси за савета само с тва за вратата не съм съгласен
да му се невиди тва ли е най важното на колко е познавам ли го бившия от каде е с каква коса е с кви очи е пфф да му се невиди тва мисля че не е ваша работа ако някой не му се пише нещо смислено да не задава въпроси тук опсъждаме любовта не годините косата или очите на 111111 години е гост доволен ли си ????
Случвало ми се е. Хващал съм се с изоставено момиче. Отделях и цялото си време докато един ден се събуждам и осъзнавам че съм се влюбил. Ах защо тоя ден ми тряяше да ставам След време ми каза " Може да не ми вярваш, може да не искаш , обаче с тебе няма защо повече да се виждаме. Аз научих много неща от теб , но сега мисля, че е време да продължа сама напред, в търсене на любовта. " Да , наистина се привързваш яко към нея. Лек ? Не хлътвай здраво. Имай си едно на ум. Не се подавай изцяло на емоцийте си. Заслушвай се понякога и в разума си!Тва е от мен.