- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс ако гажето ви шмърка
та така.имам си приятел от доста време и правиме секс.Наскоро оба4е рабрах 4е 6мърка което не ми хареса...проблема е 4е с него съм спала веднъж без презерватив а тои си е бил 6мъркал от одавна.Не е свър6вал в мен но все пак има ли вероятност да се хване нето.И изоб6то вредно ли е да се спи с 4овек които 6мърка?ПЛС помогнете![]()
emi az samo pitam 6toto mi e pritesneno...blagodarq 4e me uspokoi![]()
Ми от "шмъркане" точно не виждам как ще се зарази с каквото и да било, но виж сега - ако се и боцка може да има я Хепатит, я Спин.Пък и би трябвало да го познаваш, да знаеш какво прави и така ... сама прецени, ама поне ползвайте презервативи.
![]()
mi ne ne se bocka samo amfeti![]()
:P Emi ako nqma nikva bolest nqma ni6to da hvanesh taka 4e nqma za kakvo da se pritesnqvash !
Спокойно-няма смисъл да се притесняваш.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
К'во да се фане от него ?
Шарка?
Бяс?
![]()
К'ви в1проси са това нз.. к1де му е па*ката к1де му е главата(онаа на рамене).. ае мисли си за разположението им и се изпокой..![]()
![]()
цт, плевмонияПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
е 4е ко може да се хване?шарка
Точно така!Първоначално написано от temito
Един съвет от мен-вземи го зарежи тоя по-добре защото много лесно може да те завлече и теб към наркотиците а от тях много малко хора се отърваватно може и да е свястен и да ти каже никога да не барваш но зависи
![]()