- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А Бе на 14г ми е 19.5 см???
Има ли някакъв проблем просто незнам ак може просто не се ебаваите не намирам и за кфо просто реших да питам всички момичета дет сьм го праил с тях викат![]()
![]()
Моля ви за помощ
![]()
![]()
![]()
не можах да разбера
това като оплакване ли да го приемаме![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
ми пи4ага можеш само да се радваш защото на 14г едва ли не 20см....
охххххх :P
Хмммм..... щом ти пречи отрежи гоне цепнай дей проблема тука
![]()
![]()
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
На тея години не вярвам да знаеш как точно да го използваш...![]()
Що не станеш добра кака и не го отракаш, като изпробваш дали знае как или ти да го научиш? Сигурен съм мокро ти е пичетo :PПървоначално написано от malka_sladuranka
а аз съм сигурна голямо ти е въображениетоПървоначално написано от Анонимко
айде лягай си първолачко сънчо отдавна мина
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Първоначално написано от Анонимко
Няма смисъл....
И от къде си сигурен, че е мокро?![]()
хахаха тоя пък на 14 почти 20см да е как пък не, еи малкия лягаи да спиш ти сигорно си девстен пак разправя тука 20см..поне темата става за да се посмеим:")
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
тоя сигурно сега се учи да паркира![]()
за справка:защо жените не могат да паркират?
защото мъжете цял живот ги мъжат,че това (==============8 е 20см)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Отрежи го щом ти пречи.![]()
Не може да ти е толкова или ако ти е толкова като малак си паднал в кофа с радиация.
P.S.яж ми хуя
Това, че ти е толкова(в което се съмнявам) надали правиш перфектния секс.Не означава, че ги задоволяваш.![]()
Bez snimkov material NE VQRVAM!!!!Първоначално написано от DIvaKA
epa super 4e ti e tolkova golqm,zadovolqva6 pove4e i po maximalno ama q dai snimka pone da vidime i nie ne go krii samo za sebe si :P
А какъв е смисъла на тая тема..какъв проблем може да има?Леко ме съмнява чак да е толкова голям ама айде..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Азис пари дава да си го удължи той му и в излишък но продължавай напреде и китаеца щте стигнеш![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
...поредният комплексиран от малък пишок... снощи сънувал, че му е 19.5, и си повярвал![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако това е истина, което много ме съмнява..
искам да знаеш, че ти е прекалено голям за повечето момичетаМен лично няма да ми е хубаво с толкова голям мисля. За кво ми .. да нямам вагина 20 см бахти ..
Пък и никак не е важно дали имаш размер, важно е как го използваш, моето малко и глупаво дете ..
лол.. на 14 години и е 20 сантиметра... пич ти се вкара в няк'ви филми...
сподер мен пича само се гаври..
Я помислете нормално ли е 14 години - 20 сантиметра пенис.. малко нес1размерно нали ?
Щом на 14 си с 19.5 см-откажи се! Ще си умреш девствен по простата причина, че ти е големичък за повечето момичета и естествено ще има болка.
i na meneПървоначално написано от temito
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
пич не се притеснявай моя на твоите години ми беше 30см![]()
ПС. НЕ ТИ ВЯРВАМ НА ПОСТА!!!
жалко, а той се опита да бъде оригиналенПървоначално написано от aggro_89
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.