- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марш за легализация на марихуаната 2007
Мислите ли да подкрепите тазгодишния марш за легализация на марихуаната?![]()
http://www.globalmarijuanamarch.com/
Щом е за марихуаната ... не.
Bih go napravila predi 4-5god. ama sega nqma da imam vreme...Ina4e kato se zamislq za6to ne ne 4e tova 6te promeni ne6to -prosto 6te se sre6tna s mnoo priqteli koito ne sam vijdala skoro i 6te se napravim 'krivi'.Jalko 4e nqma da imam vreme..........
![]()
е гледайте ги братята холандци нестига че вече са я легализирали а се борят и за останалия свят е тва е манталитет :P
разбира се че ще го подкрепя.
ами мисляче в бг тази година марша е на 7ми май в софия ..за повече подробности влезте
www.promena.org ..хората са си направили и саит и всичко ...само човек да има желание да разбере нещо повече и да му е интересно .. ...
и аз ще се опитам да стигна до софия за марша ..силно се надявам да намеря кинти ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ЕеЕеЕе да живее марихуаната!!!Накъде без нея!![]()
![]()
![]()
- gdjhdsiofjhiopjpfdiojhpjfip
По непотвърдена информация, тазгодишното шествие в София, ще е на 7 Май.
аз не разбрах много много от колко часа ще е , но караи
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз съм ЗА легализацията!!!идваммм...
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
то май не е за легализацията а за декриминализацията ....
MI 6te se hodi, dam, samo dano taq godina da ne e kato minalata, a kato po-minalata 6ot to minalata ne be6e 6estvie ami psuvane po kukite i barikada li kvo se vika xaxa izob6to 6estvie nqma6e... tva e super tupotiq nekvi ot Ataka si pravqt 6estviqta po Vito6ka s fakli vse edno nekvi purvobitni a mar6 za treva ne moja blaaa ma vse edno... minalata godina pak be6e na 7mi mai ama to ako ne drugo ima6e edno golqmo masovo napu6vane
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Абре, то миналогодишният спокойно можем да кажем, че си беше една разходка.Първоначално написано от wan`a`doo
![]()
Тъпото беше, че повечето хора бяха дошли заради купона, а не заради идеята на това събитие. Незнам дали забеляза, но всеки 3, да речем, държеше по 1-2 бутилки...не бира, а твърд алкохол. Представям си какво щеше да стане ако събитието беше получило някакво медийно отразяване.![]()
Да се надяваме, че тази година ще е различно.![]()
nie sme gostopriemni she ti osigurim sichkoПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
![]()
silno se nadqvam da bude pozvolena i legalana na ob6testveni mesta dori ako ne tva pone da ne ni pritesnqvat kykite 4e mnogo me drazni tva.vseki vtori mladej pu6i trevica a te 6e ni kazvat da ne pu6im.....hade....a za mar6a nqma da moga da doida nai veroqtno tui kato jiveq na dr krai na stranata i nqma tolkoz kinti za putni.ama 6te stiskame palci nie horata ot getoto....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
не е на 7-ми а на 5-ти май.
И моля, ако/който се кани да идва да НЕ употребява бири или твърди алкохоли по време на събитието(както се е слу4вало ве4е неведнъж)
Това НЕ е протест срещу акциза върху алкохола!!!
Аз съм си пълен тревоман ще вдигам банкет нека само я узаконят гласувам ЗАААААААААААААААААААААААА
Еееееееее,мен ме няма тогава...На екскурзия съм!!! ;(
Ако беше на 7ми щях да дойда... ;( ;( ;(
Който ходи,да си дръпне и за мене!![]()
ами то маи е на 7ми ...Първоначално написано от BraInLesS_f
иначе аз съм супер разочарована че няма да мога да доида много исках ....но просто нямам финансовата възможност ....супер гадно
5 май е шествието..Първоначално написано от IdiOtKa
Хм , нямам намерение да се самоубивам с трева,това е само за някой купон , каква легализация...Вие не си ли цените здравето..
Ми до ся никой не е умрял от нея...Първоначално написано от Skullbreaker
ехх...няма да имам физическата възможност да съм там...но духом ще присъствам! Напред борци за свобода!