.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    estestveno 4e ne

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    все още ми е тъпо че не събрах кинти за да ида до софия .... супер мно ме е ят ... не че щях мно да подкрепя каузата но 5-6 човека в повече пак са нещо ... ят ме е ма мноо

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на pathetic
    сребърни яТа..

над нас летят.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    стига с тия маршове,дайте да пушим.

всички искаме това.. Марша е с такава цел..
    ебати хората има на тоя свят..
    Именно.

Марша е,за да се съберете братлетата,да се накозите здраво и да се разотидете.
    мда, след като миналата година бях и останах крайно разочарована, то не бяха някфи изпаднали друсалки, някви....абе няям думи, хора, на които просто явно не им беше там мястото или поне не в това състояние...
    всички бяха отишли с цел "да се напушат и да се разотидат", а аз това си го правя и в моя си град, няма смисъл да бия път до софия за такава глупост, защото миналата година честно казано ме беше срам, че съм там! явно в България нищо такова сериозно не може да се направи.
    миналата година за мое огромно съжаление се бяха събрали пове4е ПИЯНКИ(а не друсалки) отколкото пафкатори.
    тази година поради тази при4ина след "марша" ще има и благотворително парти извън града, където няма да има магазин за алкохол.

п.с. по принцип като 4уя "нмарш" и се сещам за военни или за пенсионери.
    има много други форми на обществена активност, 4рез която може да се изрази гражданска позиция.
    И в слу4ая скоро се каня да напиша едно ПИСМО (ама на хартия и в плик с марка) до президента и още едно до столи4ния кмет в което да им обясня ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕХНИТЕ ПАРТИИ.(дали ще го про4етат не знам)
    И ПРЕДЛАГАМ пове4ко хора, дето ни пука по този въпрос да напишем по едно и да им ги пратим едновременно и съвсем ПРЕДИЗБОРНО, та барем да забележат

Guest
    наркомани сме били, как говорите наизуст не е реално...
    да се хванете един следобед и да попрочетете, да разсъдите било трезво, било на по масур. като не ви е отредено да чадите поне простотии да не бълвате, че става тежко...
    друго нещо за марша: ако се получи като последните 3 години не виждам смисъл да се състои изобщо! група загорели тийнове, полувидиотена тълпа с твърд алкохол в трите ръце и възгласи "смърт за куките, ушев педераС"...тва представляваме. и после що не ни приемат насериозно. ебати.
    като сме тръгнали да я декриминализираме\няма нищо общо с легализето\, поне да правим нещо качествено.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Някой днеска задължително да направи снимки и после да ги метне в таз тема!

Guest

!

Е, колко бяхте, жалки наркоманчета? Десетина поне събрахте ли се? Или насрахте? Е, какво може да се очаква от стадо дрогирани малоумници като вас, тревоманите...

ne shtoto shte stane mnogo mnogo opasno i zle ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си