- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Марш за легализация на марихуаната 2007
estestveno 4e ne![]()
все още ми е тъпо че не събрах кинти за да ида до софия .... супер мно ме е ят ... не че щях мно да подкрепя каузата но 5-6 човека в повече пак са нещо ... ят ме е ма мноо![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
сребърни яТа..
над нас летят.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
миналата година за мое огромно съжаление се бяха събрали пове4е ПИЯНКИ(а не друсалки) отколкото пафкатори.Първоначално написано от fаke
тази година поради тази при4ина след "марша" ще има и благотворително парти извън града, където няма да има магазин за алкохол.
п.с. по принцип като 4уя "нмарш" и се сещам за военни или за пенсионери.
има много други форми на обществена активност, 4рез която може да се изрази гражданска позиция.
И в слу4ая скоро се каня да напиша едно ПИСМО (ама на хартия и в плик с марка) до президента и още едно до столи4ния кмет в което да им обясня ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕХНИТЕ ПАРТИИ.(дали ще го про4етат не знам)
И ПРЕДЛАГАМ пове4ко хора, дето ни пука по този въпрос да напишем по едно и да им ги пратим едновременно и съвсем ПРЕДИЗБОРНО, та барем да забележат
наркомани сме били, как говорите наизуст не е реално...
да се хванете един следобед и да попрочетете, да разсъдите било трезво, било на по масур. като не ви е отредено да чадите поне простотии да не бълвате, че става тежко...
друго нещо за марша: ако се получи като последните 3 години не виждам смисъл да се състои изобщо! група загорели тийнове, полувидиотена тълпа с твърд алкохол в трите ръце и възгласи "смърт за куките, ушев педераС"...тва представляваме. и после що не ни приемат насериозно. ебати.
като сме тръгнали да я декриминализираме\няма нищо общо с легализето\, поне да правим нещо качествено.
Някой днеска задължително да направи снимки и после да ги метне в таз тема!![]()
Е, колко бяхте, жалки наркоманчета? Десетина поне събрахте ли се? Или насрахте? Е, какво може да се очаква от стадо дрогирани малоумници като вас, тревоманите...
ne shtoto shte stane mnogo mnogo opasno i zle ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!