.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

abe pich nedei taka e tova e bratovchedka ti a ne nai-dobrata ti priqtelka primerno.... HE HE HE!!!
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Да беше някоя голяма луда любов можеби щях да разбера. Но щом просто те кефи...не бих го приела. Роднини сте.
    И аз за това си мислех.
    Ако наистина беше някаква любов.. Да не мога да спра да мисля за тоя човек и т.н. и с времето да си го обикна .. може би това, че сме роднини няма да ми е бариера (естествено, ако чувствата са споделени).
    Но в твоя случай по-добре се обърни и потърси някое готинко момиченце което да е пич

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Пловдив
    ти май сериозно си луд...май ша е най-добре да са обаждам в някоя лудница....как може да ходиш със 2 братовчедка???

Бе моете ме биете за тоя ми пост обаче, преди около 2 год и половина. Събора в моето село. Събираме се както обикновено тайфата от Санд, Блг, Кресна, София, и местните пичове. Прайм си яката вечер и сичко е в екстаз. Музиката бичи, пенлива бира се пие, ракийка вечерта, винце, водка и тем подобни , знаете ги тез неща. Брачетка ми (2ра) от София, тогава на 15, но мноо физически развита, ходеше с 1 мой приятел от Блг. Обаче тоя пич така се беше напил че на момичето нямаше кой да и обърне внимание цяла вечер. Аз пък си тъжех за мойто предишно гадже все още. Лежах на леглото, докато другите яко купонясваха, приближи се, метна ми се и започна нек'во целуване, което прерастна в разхвърляне на дрехи. Напрао си бях изнасилен почти. 2 шамара изяде и накрая ми каза " БАЙО , кат нещеш да си с мен, по-добре да не се вижаме вече!" При което аз я гледам и й викам ; Кво ти е бе за кво така се ядоса, братовчет съм ти се пак, не съм Мирко. Тя ме гледа и ми вика ; аз не обичам него, аз обичам тебе. Паднах от леглото, и то заедно с мене. От 2.5 год. виждали сме са само 3 пъти (за щастие), единия път на абитуриенската, когато пак се опита да ме подтисне в ъгъла и др. път на следващия събор, доста по-кротка тогава.

Като заключение : Чувал съм от бабите, дядовците, лели,стринки и.. абе абсолютно от всяк'ви хора. Кръвосмешението е нещо изрудско. Не подлежи на опрощение. Тва е смъртен грях!

Град
    РЮАР
    аМ ти мр1снико.. е к'во не сме безгрешни..

недей тръгва с нея...все пак ти е братовчедка и то 2-ра...много кофти ситуация ....

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    аМ ти мр1снико.. е к'во не сме безгрешни..
    Ем така е. Не сме. Ма да те поправя само, ако не знаеш, и аз на твоите години бях ебати к*рвара. Излизал съм с 2-3-4 в 1 и същи ден, като съм им говорел едно и също на всичките Добре че ми минаха тия години, че беше голяма дивотия. Отностно случая мога да добавя само, че преди началото е имало край, а преди края е имало начало, така че излищно е според мене да се самоизмъчва така тоя пич. Нито ще е първия нито последния. Той нека си реши кое е най-добре, ма накрая ще остане само с в очите. Така мисля аз.

Град
    РЮАР
    Ми и аз с1м така.. поне бях.. докато не се появи Лили ( момичето в подписа )... аз... в даскалото(шото по цял ден киснех там )в едното междучасие с1м с една.. в другото флиртувам с втора... в третото се прегр1щам и ме гали трета и т.н.. типичем женкар.. не ми е лесно..

Ваще хвалби са по темата обезателно!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Ваще хвалби са по темата обезателно!
    Е айде сега пък и ти! Чети и виж, че е по темата...

Отностно случая мога да добавя само, че преди началото е имало край, а преди края е имало начало, така че излищно е според мене да се самоизмъчва така тоя пич. Нито ще е първия нито последния. Той нека си реши кое е най-добре, ма накрая ще остане само с в очите. Така мисля аз. Think
    Тфа ако не е, хвърли ме кат слон през балкон!

Град
    РЮАР
    Отностно случая мога да добавя само, че преди началото е имало край, а преди края е имало начало, така че излищно е според мене да се самоизмъчва така тоя пич. Нито ще е първия нито последния. Той нека си реши кое е най-добре, ма накрая ще остане само с в очите. Така мисля аз. Think

Мислил ли си да станеш наследник на Баба Ванга ?

da ako sym izvratena shto ne

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    da ako sym izvratena shto ne
    хахахах така е тряа си супер извратен че да тръгнеш със 2-та си братовчедка

Град
    Sofiq
    Tova e super tapo,vse pak tova e vtorata ti bratov4etka,stiga gluposti,zamisli se 4ove4e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    София
    Едва ли 1-во ми е братовчедКА, второ-чувствата ти може да са ти чисто роднински... и аз обичам мама да ме гушка и ми е супер с нея... А и както разбирам тук не става дума за истинска, силна любов-просто няма смисъл...
    Вземи малко опит от сапунките-какви последствия, какво чудо После не можете да се разберете кой на кого зет, братовчед, майка

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Не.Все пак вие сте роднини!
    напълно съм съгласна! Недей...това е отвратително!Като се чувстваш хубаво с нея окей,ама се научи да я приемаш като приятелка...
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хyй род не признава

Не бих тръгнала със втората ми братовчедка,защото не съм лесби...

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    еейй....усещам,че трябва да има един психолог в тоя форум
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Не!Човек не прави тая гре6ка че земе да стане не6то по сериозно
    А и не е прието да има6 враска с близак до 4етвърто коляно демек 4етвърти братов4ед или братов4едка...Не са фа6тай!!!
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

Фен
    Град
    sofia
    ami ne znam 4esno kazano...ot edna stana mislq 4e nqma ni6to lo6o ako se OBI4ATE...oba4e ot druga strana...az li4no NIKOGA ne bih go napravila!...tova verno si e kravosme6enie...koeto e ogromen grqh!...

Град
    on the dark side of the moon
    Ne 4e sum ot konsercvativnite.....ama e tupi4ko malko..... Men bratov4et mi ( vtori ili 3 ti-nz, ama mi emn blizuk) edin oput mi kaza "ako ne bqhme rodnini......" Tak 4e hora...vsqkavi \/

Град
    нямам си на представа...
    чувал съм че може с трета

Re: Бихте ли започнали връзка с втората си братовчетка

Цитирай Първоначално написано от GeriTeam1
    Тя ме разбира най-добре и си се гушкаме много ми е приятно с нея и ми е мн странно в същото време много съм раздвоем и нз какво да правя имали ли сте такава ситуация и какво мислите за това.
    Пич аз мисля да тръгна с една саседка която е "само" 3 години по-голяма но нещо ме базика чат-пат и мисля да тръгна с нея успех с братовчедка ти а имаш ли мечти свързани с майка ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си