- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лятото наближава...Да разнообразим сексуалния си живот!
Здравейте,сладурковциииии и!!!Лятото наближава и градуса на сексуалното настроение ще се покачваСподелете интересни идеи как да разнообразим сексуалния си живот през големите жеги
![]()
Pravia demonstracii na lubopitnite devoiki - bezplatno!
Къде ги правиш тия работи, за да събирам бригадата![]()
![]()
![]()
Abe, ostaaete go too
Lqtoto moje da raznoobrazi seksualniq jivot s mnooogo mnoogo ne6taaaaa.
Naj-blizkoto do akula e seksa sred prirodata, su6to taka na brega na moreto(klasika)..![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
И да ти влиза песък у гъзъ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е добра идея.Четох даже преди време за разни пози за басейн
![]()
kato ti vliza pesuk u "guzu" 6te si sloji6 havliq pod negy!Първоначално написано от lo_flo
A za baseina ne ti preporu4vam. V baseina e opasno za teb..aa ina4e kato cqlo okolo nego e dosta nehigieni4no!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не така!Ще вземе да се изподавите!
Може да ходим на риба![]()
![]()
![]()
Obqva: Ako iskate raznoobrazqvane, pi6ete na skype NEO_Levskar \/ \
/ \
/
za predpo4itane po viso4ki momi4eta i sa ne sa nekvi 14 godishni pikli![]()
Значи 14 годишните са ниски ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ei.. ne se zaqjdaiПървоначално написано от lo_flo
![]()
a i iskah da kaja dve neshta, 1. 4e ne si padam po 14 godishni momi4enca i 2. 4e kato se ima v predvid 4e sym 188-189 vidsok, predpo4itam momi4eta pone 165 visoki![]()
xm.. neshto autologin-a se precakva![]()
Първоначално написано от temito
![]()
Не може да се запецне от вакуум
![]()
Верно ли става??? Аз съм правила само на плажа,но винаги съм искала в морето,ама честно казано не знам какво ще станеПървоначално написано от temito
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
Аз съм 166сми НЕО не се заяждам,шегувам се
на мене не ми се връзвайте на тия работи само когато имам дяволче, значи тогава се заяждам
![]()
![]()
ами аз не сам правила секс...но и аз съм 4овек и имам фантазиии...най романти4но е да отидете ве4ер когато няма никой...внимавайте да не щъкне от някъде някой пияница....влезте в морето....което е по4нало ве4е да истива..зака4айте се там..и като ви стане студено..излезте на плажа и се постоплете като хората..
пробвайте и нови пози..след като с еприберете когато той/тя влезе да се къпе присъединете се и продължете вкъщи пак на странни места със един щур ....(а и вземете бонбони)за в стаята...
знам 4е е тъпи4ко но това е в моята глава!
![]()
Не знам сигурно във водата усещането е различно,ще пробвам тази година пък да видимПървоначално написано от temito
![]()
Every song ends,but that's no reason not to enjoy the music
\Първоначално написано от jony
/ az sym za klasikata.........a za pqsyka v gyza......ima havlii.....
![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.