- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лятото наближава...Да разнообразим сексуалния си живот!
Може на покрива на някоя сграда
![]()
Много ми е интересно вие в София пък къф сех ши прайте в "морето"...По-скоро в някое дере![]()
![]()
\/ \
/ \
/ В моя квартал има река
Може и там
![]()
![]()
В кенефа на хижа " Рилски езера" , а може би беше "Седемте езера" ...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
a begi v moreto we... az sam ot ruse i kat gledam kolko e mizeren dunava 4ak me e strah da go dokosna da en se razboleq i da pukna... pak moreto deto e savkupnost ot o6te hilqda mizerii i da pravite sex... ai za kapane da ama da ti vliza taq voda nadalboko v intimnite 4asti (za momi4etata) e gadno i dosta nehigieni4no
o6te pove4e ako ti vliza pqsak na sa6toto mqsto
blqh![]()
![]()
Секс сред природата ми е мечта отдавна, но не сме правили. Тази година съм решила да потърсим по-усамотени кътчета и да го направим. А иначе през големите жеги вкарвам малка сладолед или лед на бойното поле и е супер. Ще се върнем и към сексът на зевмята, че там е по-прохладно. Ех, мечтииииииииииии.
imam kashta v edno selo v severna BG,ta tam ima edna ogromna i mnogo gasta gora s qzovir,tova lqto bqhme tam s priqtelq mi i si bqhme napraili piknik....ta stana kasno i praihme seks sred prirodata...naistina shte mi ostane nezabravim spomen-imashe super mnogo zvezdi,mirisheshe na zelenina i bqhme samo nie dvamata(i nqkolko jabki,koito se chuvaha ot qzovira),nikoga ne mi se e sluchvalo neshto po-hubavo,kato v nqkav ligav romantichen film beshe![]()
![]()
![]()