.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Hybrid View

Guest
    Да това е гадно.
    Аз си реших проблема. На 16г. съм и изкарвам по 200лв на месец от реклама в един сайт. Сега съм си супер :P

Guest
    Vyobshte ne znam .. maika mi mi dava po 1 levche ... i wika .. kwoto iskash prawi .. pushi izlizai na kafe i t.n. e ne znam .. subiram .. ne che ne moje da mi dawa poweche ama e kato wushka .. se edno .. az weche iam rabota za lqtoto weche 3 godina .. abeee .. nz iam chuwstwoto che tiq roditeli sa mnn zleeeeeeeeeee

Guest
    oo samo molq te ne se deprisirai vseki e imal takiva moneti v jivota si....da mnogo tu sa pravi trqbva da gleda6 napred i ne se obra6tai nazad nito gledai sega kakvo vajnotoo e kakvo te bade.....az sa6to ne razpolagam s mnogo jobni dokato moite priqteli imat i to po mnogo....noo v sa6tonst se rdavam 4e sam taka ....az edno dete v semeistvoto..aa moeto semeistvo e samo maika mi ba6ta mii..ne stava no..kakvoto mi e pisano da stvaa gotova sam da go priema s glavata nagore spored men parite sa nai malovajnoot ne6to a ti kak misli6?

emmanuella
    Guest
    е, определено не съм закъсала чак толкова казах го вече имам покрив над главата ,не съм умряла от глад .. ама..просто по скоро с темата целях да събера информация къде и как може да намери работа непълнолетен...защото парите колкото и да са никога не стигат .. виждам ,че някои от вас все пак са успели това ми дава надеждата че мога и аз.. вярно 14 са си 14 но.. просто ми втръсна всеки ден да протягам ръка за левче, какво ти спестяване .. с това левче трябва да закусвам нещо а много ясно че не стига за нищо .. а и какво да кажа лято идва то 1 сладолед май вече е левче ...офф..май май верно ще се депресирам вече .... предпочитам да си ги изкарам сама и даже бих помагала на нашите ако можех.. то стана ясно че това лято май няма да ме огрее за работа догодина обаче със сигурност ще гледам да намеря нещо..и.. определено искам да работя легално- нашите знаят и нямат против ,така че ще се погрижат да вземат разрешение от инспекцията по труда или каквото там се казва.. остава да си намеря работата и съм ок.. ама тъкмо там е проблемчето.. та.. споделяйте по темата каквото се сетите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от emmanuella
    е, определено не съм закъсала чак толкова казах го вече имам покрив над главата ,не съм умряла от глад .. ама..просто по скоро с темата целях да събера информация къде и как може да намери работа непълнолетен...защото парите колкото и да са никога не стигат .. виждам ,че някои от вас все пак са успели това ми дава надеждата че мога и аз.. вярно 14 са си 14 но.. просто ми втръсна всеки ден да протягам ръка за левче, какво ти спестяване .. с това левче трябва да закусвам нещо а много ясно че не стига за нищо .. а и какво да кажа лято идва то 1 сладолед май вече е левче ...офф..май май верно ще се депресирам вече .... предпочитам да си ги изкарам сама и даже бих помагала на нашите ако можех.. то стана ясно че това лято май няма да ме огрее за работа догодина обаче със сигурност ще гледам да намеря нещо..и.. определено искам да работя легално- нашите знаят и нямат против ,така че ще се погрижат да вземат разрешение от инспекцията по труда или каквото там се казва.. остава да си намеря работата и съм ок.. ама тъкмо там е проблемчето.. та.. споделяйте по темата каквото се сетите
    A be za kakwo po dqvolite sa vi tiq pari na po 14 godini... Az kato bqh na 14 godini pove4e ot 1 lw na den ne har4eh za ne6to za piene kato izlizah s koleloto.. Ama poneje se prawite na porasnali i iskate da hodite napred nazad po kafetata.. sedi mirna i dogodina, po dogodina 6te po4ne6 rabota!!

I edno ne6to da znaete ot men- kolkoto i pari da ima 4ovek, nikoga ne sa mu dostatu4no!! Primer- imalo e meseci v koito sum si izkarval po 500 lw. i pak sum gi izhar4val i ne sa bili dostatu4ni. Imalo e meseci sus 150 lw sum bil, vupreki tova pak ne sum jivql mnogo po lo6o..

A be za kakwo po dqvolite sa vi tiq pari na po 14 godini... Az kato bqh na 14 godini pove4e ot 1 lw na den ne har4eh za ne6to za piene kato izlizah s koleloto.. Ama poneje se prawite na porasnali i iskate da hodite napred nazad po kafetata.. sedi mirna i dogodina, po dogodina 6te po4ne6 rabota!!

I edno ne6to da znaete ot men- kolkoto i pari da ima 4ovek, nikoga ne sa mu dostatu4no!! Primer- imalo e meseci v koito sum si izkarval po 500 lw. i pak sum gi izhar4val i ne sa bili dostatu4ni. Imalo e meseci sus 150 lw sum bil, vupreki tova pak ne sum jivql mnogo po lo6o..[/quote]

Ти сам го каза,колкото и пари да има човек все не стигат .Особено като си на 14..и кво като съм на 14 точно сега ми трябват пари ми много ясно че ми писна да съм без пари, на кой не му се ще да си купи нещо спокойно без да си брои стотинките .. Я по добре кажи как се изкарват 500 лева

Guest
    Цитирай Първоначално написано от emmanuella

I edno ne6to da znaete ot men- kolkoto i pari da ima 4ovek, nikoga ne sa mu dostatu4no!! Primer- imalo e meseci v koito sum si izkarval po 500 lw. i pak sum gi izhar4val i ne sa bili dostatu4ni. Imalo e meseci sus 150 lw sum bil, vupreki tova pak ne sum jivql mnogo po lo6o..

Ти сам го каза,колкото и пари да има човек все не стигат .Особено като си на 14..и кво като съм на 14 точно сега ми трябват пари ми много ясно че ми писна да съм без пари, на кой не му се ще да си купи нещо спокойно без да си брои стотинките .. Я по добре кажи как се изкарват 500 лева [/quote]
    Eto taka
    Sega kato si na 14 nikoi niama da te zeme na rabota, a pa i da te vzeme niama da ti dava 500
    Ako beshe momche mojeshe da rabotish v avtomivka

tameto
    Guest
    taka si e,ne moje da ima6 vsi4ko!fakta,na 14 da ti trqbvat 4ak tolkova pari,sorry,az sam na 17 i go karam po tunkata,estestveno,4e na vseki mu trqa pove4ko,no v kraina smetka ne vseki moje da si go pozvoli.abe zdrave da e i tolkova.pari se izkarvat i se har4at,imenno poradi nestabilniq si harakter ne sa v top 5 na nai-vajnite raboti!4e sa faktor,faktor sa v jivota,ama 6to ne go ot*bete toq faktor!!!

na men parite koito mi davat sa savsem dostata4no,a otnosno rabota moje6 kato men da predlaga6 da tgleda6 jivotnite na hora sre6to izvesna suma.no ne da gi gleda6 u vas 4e stava gadno.pri men parite koito iskarvam otivat za gtadjeto za nov gsm ili prosto da si platq 80 levovata smetka na gsm-a ae uspeh
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз съм на 16 години и ще почвам работа другата седмица, защото искам да си имам повече парички.

Angel_Girl ,честито , би ли споделила как си намери работата?
    Госта, много ясно,че няма да ми плащат 500 лева. Аз и на 100 ще съм предоволна да изкарам въпроса е къде и как ?!
    Dragon,идеята хич не е зле тамън има тука една комшийка дето няма кой да й гледа кучето пък заминава за Париж за 1 месец..ехеее.. може и да стане и без това обожавам животни.. все си е работа да влачиш куче на каишка с тебе по кафетата, та ще се пробвам нищо не губя така и така и тоя месец иначе трябва да карам с има няма 15 лева.. за нищо не стигат .Айде народе давайте още идеи, че лято идва пари за сладолед няма

Град
    Dreamland Varna
    Раздавай флаери някъде.
    На Златни пясъци се взимат 500 лева на месец тъй
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

%)
    Guest
    на 16 сам нашите ми дават по 3 лева на ден.по принцип ми стигат като хапна и отида на кафе.оба4е когато стане време да отида до залата да потренирам осештам как няма от каде да намеря 2 лева.... заради това мое на4инание запо4нах да спестявам всяка стотинка за да мога да си тренирам и ве4е готе долу сам нагласил нештата и сам много щастлив!!!

e poneje i az na 14 nqmah pari i se hvanah da rabotq i ot togava si imam. osven chistachka ili servitiorka nz kva druga rabota mojesh da si namerish

Guest
    parite ne e dobre da sa mnogo a dostatu4no az sum dobur primer za tova na6ite mi davat po mnogo pari na den i az ne znaeh kakvo da gi pravq i si namerih hobi koeto gi gulta po4ti vsi4kite /subiram metalni koli4ki/ i obiknovenno karam denq s 2-3 lv drugite desetina spestqvam

ponqkoga mi stava super gadno kato davam 60-80 leva za koli4ka golqma kolkoto kutiq cigari i posle se setq za edna ot tezi bezbroi temi v tozi forum

Град
    EastPerih (Исперих)
    Emi spoko .Az sa6to sam na 14 i zemam po 1lv. na den.ko da se prai-takav e jivota Prosto ne har4i mnogo.Az taka pravq-za zakuska na daskalo.Za tva gi polzvam.I na6te ne sa bogati,ama davat,kolkot da prejivqvam
    Ae PEACE \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да това е гадно.
    Аз си реших проблема. На 16г. съм и изкарвам по 200лв на месец от реклама в един сайт. Сега съм си супер :P
    малко повече инфо ще може ли ?

Guest
    Ако си здравеняк можеш да бъдеш общ работник на строеж, между 20-25 кинта надница на ден е 80 кинта на седмица нещо такова беше, преди 2 години аз работих ама се иска много физическа сила и издражливост решвай !

Обаче няма да можеш да работиш с договор... и ако ти се случи нещо сам отговаряш

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ох и на мене не ми дават мн пари...и аз мисля да бачкам нещо тва лято щото тва не се трае!
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

az zaradi tiq pari zagubih vsi4ko!ezik,rodina,priqteli,blizki...i men si dori Jiveq izvun Bg,i ne zaradi kef,a zaradite pustite pari.Ama kato si spomnq kva mizeriq be6e v Bg,ne mi se prebira daje...za6toto znam 4e o6te E!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Винаги има и по-зле от нас.
    Представи си да си африканско дете, например?
    Радвай се, че имаш 15 лв. за април. Има деца, които нямат толкова за цял живот!
    Иначе те разбирам, и аз съм бил така...
    Ще пораснеш и ще си намериш работа, спок
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Ама аз съм пораснала вече може да се смеете ама аз си намерих работа временна , е не много престижна ама.. 1 път в седмицата тегля метлата на нашия вход като за 45 лева , толкова . За момента закърпих положението ..аа да..и не стигат за нищо ама... То верно човек колкото повече има повече харчи , затова няма да се оплаквам.. засега Честна дума сладоледа това лято ми се видя много вкусен явно щото сама си изкарах пари за него Обаче не отказвам идеи за свястна работа така че пишете.
    Duff,отлично те разбирам, то и аз мисля да се изнасям от Б-я като завърша училище ама дотогава много време има може нещата да се оправят кой знае..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Карай го яваш яваш братко. На 14 си. Никъде неа те земат на работа. Дръж вашите за ушите и тва е. Спестявай , все от някъде има как. Другото ще си дойде с времето...
    Ми не е опитала:не са я наели!Сестра ми беше на 14,когато си намери първата работа....май като сервитьорка,но тя каза,че е на 16.....така,че ако си по-едър и се представиш за по-голям,може да те наемат на някоя работа.....Кой знае?То не е хубаво да се лъже,ама за пари какво ли не прави човек?

Anorcha
    Guest
    значи пичове имам перфектното решение. Така първо отиди до един детски магазин и си купи пистолет (едни такива за по 30 лева ама изглеждат като истински-железни са и стрелят железни сачми). После си земи някой приятел дето нема да ти е мн ценен ако се наложи д аго убиваш. Така избери си една бензиностанция и некъде към 9 часа влез и кажи че ше си напраиш шейк от мозъка им ако не ти дадат парите. После бегай. Нема да те гони полиция щото това не е банка и няма скрита аларма. Това е перфектния заместител на работа на един младеж

П.П ако знаете от къде може да си купя газов пистолет за 30-4- лева кажете

ole ne...4esno vi kaja...vinagi sum raspolagal s mn pari i nz kakvo e 4uvstovoto da nqma6 :S sig. 6e e gadno.... i kato se setq 4e har4a po 20lv na den i to za gluposti i naprao mi stava lo6o.....kupuvam si spraitove piq 1/4 i go hvarlqm e takia glezotiiki samo........tctctc ..... a lo6o e 4e ponqkoga si nalagam da ne har4a pove4e ot 5lv i vse zabravqm :S sq ve4e 6e se staraq da har4a po -malko moje da se jivee i bez pari.....bi trqbvalo de
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си