- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- писна ми да съм без пари
впрочем от обири мн пари се изкарват- околко 500 лева. А пък един мой фр има леля дето е управител на една банка и може да позагъси камерите леко докат си свършим работата. Те тва най-важното-треа да имаш късмет
Ми на 14 е малко много трудно да си намериш работа..Радвай се на това, което имаш, за кво са ти много пари
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
И аз не мога да се оплача...наще зяпат само когато ще ходя на РД и има искам по 20-30 лв за подарък...щот аз си ходя доста често насам натам...по разни рожденни дни и...само тогавя крякат, иначе не се оплаквам...![]()
добре че си на 14, ще видиш след 18 кво става
50 кинта ако ти стигнат на ден ще се радваш![]()
Чакай да стана на 18 тогава ще му мисля засега закърпих двата края не се оплаквам..многоа и м/у другото като сатна на 18 мисля да се махам от Б-я по чужбината да изкарам пари а не тук да се мъча за смешни суми като нашите ,ама това е вече друга тема май дето ще я мисля стана на 18
![]()
![]()
![]()
![]()
а аз деба като се занимавам с колела кфо да кажа...![]()
нашите също не са богати...но съм доволен на това което имам!!!
а и лятото наближава...време е за малко работа :P
Ami kakvo da ti kajaosven da si vzema6 hrana ot vas za da spesti6 pari(nali tva iska6) i 6te si ima6 nemogga s drugo da pomogna trqa da si pona na 16 za da si nameri6 rabota