.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    gostenka
    Guest

otdolu sym kato vylnisto papagalche, a toi...

a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka i ne znam kakvo da pravq za6toto na men ne mi e mnogo priatno taka ama toi kato ne mi dava da se brysna ne iskam da go razocharovam.kak da go ybedq 4e na men taka ne mi e hubavo.toi znae i vse pak ne iska da se brysna

Извинявай за въпроса,но от колко време сте заедно с този човек?Може и да бъркам, но не смятам,че е честно от негова страна да нарушава личния ти комфорт!!!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    София
    prosto se obrasni,sled kato toi vidi mu kaji,che taka ti e po-komfortno i toi trqbva da go razbere,ako ne-znachi ne e bil za teb,vse pak tova si e tvoito tqlo

Guest
    xAKXAKXkaxkaXKAk ем можеш да си направиш някаква прическа долу както правят японките хем тои по лесно ше може да те

Цитирай Първоначално написано от temito
    prosto se obrasni,sled kato toi vidi mu kaji,che taka ti e po-komfortno i toi trqbva da go razbere,ako ne-znachi ne e bil za teb,vse pak tova si e tvoito tqlo

\/ Подкрепям напълно!

Значи е ебахти фена ама е нехигиенично.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ееееее срамота

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ee ama wuzmutena sum i ogorchena ... ot kuw zor shte ti se mesi w lichnata higiena ... prosto si predstawqm negowata kakwa shte e ..

Re: otdolu sym kato vylnisto papagalche, a toi...

Цитирай Първоначално написано от gostenka
    a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka i ne znam kakvo da pravq za6toto na men ne mi e mnogo priatno taka ama toi kato ne mi dava da se brysna ne iskam da go razocharovam.kak da go ybedq 4e na men taka ne mi e hubavo.toi znae i vse pak ne iska da se brysna
    Боже,какво стана с днешната младеж?

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    тоз е някъф уникален маняк иска да му мирише лелеее докъде стигна света...ми обръсни се и толкоз кфо се съобразяваш дали на него му харесва или не! ако от началото си беше обръсната кфо щеше да ти каже повече да не го правиш ли?! ужаааааааС

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаше период, в който приятелят ми ми беше забранил да пипам там по простата причина, че се бях разранила от тези процедури и подскачах от най-малкото докосване. Така че вариантът е някаква прическа, с която да се премахва по-голямата част от окосмяването. Това е компромисният вариант, от който и двамата ще сте доволни.

Мега фен Аватара на sasha_90
    [b]Моля?! Ще ти казва дали да се бръснеш или не...Голям идиот е този.Тялото си е твое и каквото искаш такова ще правиш с него.Къв е,че да ти казва как да се поддържаш?!Щом искаш толкоз се обръсни![/b]

гати олигофрена

Craig David-Walking Away

приятелят ти има психи4ески отклонения!!!....ха 4е тва си е твоето тяло и ще правиш с него каквото си искаш щом не ти е приятно обръсни се...той като иска да мирише на незна си кво да ходи при друга

Град
    София
    az ne moga da razbera zashto tqrbva da mirishe ako ne q obezkosmqvash....smisal to tva ne si li e do lichnata hogiena na chovek

абе стрижи са ко ша го слушаш тоз

Цитирай Първоначално написано от temito
    az ne moga da razbera zashto tqrbva da mirishe ako ne q obezkosmqvash....smisal to tva ne si li e do lichnata hogiena na chovek
    Права си обаче лятото ... жегата...човек се поти и според мен това дава подобни миризливи асоциации

Обръсни се бе момиче Какво го слушаш тоя мърльо...
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Супер фен
    Ъъ ужас!Той няма право да ти казва дали ще се бръснеш или не-сама ще си решиш!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

то тоз ще е някав миризливко.. .. нека тогас те лижи космата
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Shto ne mu kajesh 4e 6te se obrsnesh i 6te probvate na golo ako ne u haresa pak 6te si ostavish!

Мега фен Аватара на koalka
    Той така и така не може да ти казва какво да правиш.Той те ограничава да се поддържаш.Обясни му, че няма да стане и ще си се поддържаш.

lili__qna
    Guest

abe toq normalen li e

abe tozi mai ne e sas vsi4kiq si!!!po princip majete haresvat gladkite,a tozi mai e sgelpen!!!toi nqma pravo da ti kazva kakvo da pravi6 prosto se obrasne taka 6te se 4uvstva6 mnogo po dobre,povqrvai mi! \/

Град
    У дома пред компютъра
    Не само,ч е тялото си е твое, ами в тоя случай и п*тката си твоя и ще правиш с нея каквото си искаш.

Ебати мърльото дето е тоя.

Ми може и да му харесва,ама на тебе щом не ти харесва хич недей да го слушаш или си направи наистина няква интимна прическа Той явно наистина е доста старомоден,но ще-не ще ще трябва да свикне с мисълта!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си