- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otdolu sym kato vylnisto papagalche, a toi...
a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka i ne znam kakvo da pravq za6toto na men ne mi e mnogo priatno taka ama toi kato ne mi dava da se brysnane iskam da go razocharovam.kak da go ybedq 4e na men taka ne mi e hubavo.toi znae i vse pak ne iska da se brysna
![]()
Извинявай за въпроса,но от колко време сте заедно с този човек?Може и да бъркам, но не смятам,че е честно от негова страна да нарушава личния ти комфорт!!!![]()
![]()
![]()
xAKXAKXkaxkaXKAk ем можеш да си направиш някаква прическа долу както правят японките хем тои по лесно ше може да те![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от temito
\/ Подкрепям напълно!
Значи е ебахти фена ама е нехигиенично.
ееееее срамота![]()
Ee ama wuzmutena sum i ogorchena ... ot kuw zor shte ti se mesi w lichnata higiena ... prosto si predstawqm negowata kakwa shte e ..![]()
Първоначално написано от gostenka
Боже,какво стана с днешната младеж?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоз е някъф уникален маняк
![]()
![]()
иска да му мирише лелеее докъде стигна света...ми обръсни се и толкоз кфо се съобразяваш дали на него му харесва или не! ако от началото си беше обръсната кфо щеше да ти каже повече да не го правиш ли?! ужаааааааС
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Имаше период, в който приятелят ми ми беше забранил да пипам там по простата причина, че се бях разранила от тези процедури и подскачах от най-малкото докосване. Така че вариантът е някаква прическа, с която да се премахва по-голямата част от окосмяването.Това е компромисният вариант, от който и двамата ще сте доволни.
[b]Моля?! Ще ти казва дали да се бръснеш или не...Голям идиот е този.Тялото си е твое и каквото искаш такова ще правиш с него.Къв е,че да ти казва как да се поддържаш?!Щом искаш толкоз се обръсни![/b]
![]()
![]()
гати олигофрена
Craig David-Walking Away
![]()
приятелят ти има психи4ески отклонения!!!....ха 4е тва си е твоето тяло и ще правиш с него каквото си искаш щом не ти е приятно обръсни се...той като иска да мирише на незна си кво да ходи при друга
![]()
абе стрижи са ко ша го слушаш тоз
Права си обаче лятото ... жегата...човек се поти и според мен това дава подобни миризливи асоциацииПървоначално написано от temito
![]()
Обръсни се бе момичеКакво го слушаш тоя мърльо...
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Ъъ ужас!Той няма право да ти казва дали ще се бръснеш или не-сама ще си решиш!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
то тоз ще е някав миризливко..![]()
![]()
![]()
.. нека тогас те лижи космата
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Shto ne mu kajesh 4e 6te se obrsnesh i 6te probvate na golo ako ne u haresa pak 6te si ostavish!
![]()
Той така и така не може да ти казва какво да правиш.Той те ограничава да се поддържаш.Обясни му, че няма да стане и ще си се поддържаш.![]()
abe tozi mai ne e sas vsi4kiq si!!!po princip majete haresvat gladkite,a tozi mai e sgelpen!!!toi nqma pravo da ti kazva kakvo da pravi6 prosto se obrasne taka 6te se 4uvstva6 mnogo po dobre,povqrvai mi! \/
Не само,ч е тялото си е твое, ами в тоя случай и п*тката си твоя и ще правиш с нея каквото си искаш.
Ебати мърльото дето е тоя.![]()
Ми може и да му харесва,ама на тебе щом не ти харесва хич недей да го слушаш или си направи наистина няква интимна прическаТой явно наистина е доста старомоден,но ще-не ще ще трябва да свикне с мисълта!!!