- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- "Шампионска лига"- краен победител
Валенсия, ПСВ и Рома ги отхвърлям още сега. След това равенство снощи Милан почти са си заминали. А Челси и Юнайтед могат да се срещнат на полуфинала или чак на финала? Не я знам схемата как е.
Според мен Ливърпул ще вземат Шампионската Лига както беше и през 2005
Мисля си,че може на финала да са два Английски отбора.
Как кой?
Ливърпул естествено.
CHELSEA!!!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
МАНЧЕСТЪР!НЯМА ПО-ДОСТОЕН(Е РЕАЛ МАДРИД, НО ОТПАДНАХА)
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
за жалост глас за Ливърпул на 1/2 финала мачкат челси (а и валенсия няма да са изненадващи 1/2 финалисти вече) и на финала с МанЮ но Бенитез е лисица и щт ги излъже противно на всички очаквания
...
аз не мисля, че Манчестър ще стигнат финала.да не кажа и полу-финала.
хм...аз съм за Байерн Мюнхен, но май освен Ливърпул, Милан също имат добри шансове. странно, но като, че ли фаворитите загубиха началните мачове...сега ще видим реванши-те и тогава да говорим...
ЛОЛ![]()
Ебаси как са им докарали лицата на всичките![]()
Ливърпул ще разцепят!
Всички полуфиналисти са ми неприятни, но все пак по-малко неприятната двойка ми е Манчестър-Байерн (ако се класира Милан ще бъда не за победителя, а за Манчестър), затова ще стискам палци за победителя от този двубой. Като гледам Манчестър вчера как правеше каквото си поиска - определено са 100% фаворит. А Ливърпул срещу Челси смятам, че имат не повече от 50% шанс.![]()
Левски шампион але але!
Кои пък бяха тези Челси, че не се сещам...?![]()
Милан!
Шп принцип бях за Байерн, но вече е ясно, че няма да ги огрее...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ливърпул-Челси Ливърпул
Милан-Манчестър Юнайтед Милан
Не бре...и аз незнам какво пиша. Поправих се.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Милан винаги са били марка в Европа и вчера отново го доказаха...Финала е Ливърпул-Милан,нямам нищо против отново да ги бием...
След като на полуфиналите се събраха може би възможно най-противните ми отбори - ща не ща, ще се надявам на Манчестър Юнайтед.![]()
Левски шампион але але!
ми, то и аз така. определено не съм за Ливърпул, като че ли Ман Юнтд най-ми харесват, въпреки че не записаха всичко на всичко победи... все пак съм 75% сигурна, че Ливърпул 2-ри път няма да ги огрее....Първоначално написано от air_J
![]()
Ако това е финалът ни очаква голямо шоу, което не трябва да се изпуска.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()