- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя марка автомобил е най-подходяща за правене на секс?
мисля, че френските коли са най-подходящи.. поне според баща ми е така, сега го питах до като гледа телевизия в хола. аз още съм малка и не съм правила секс по колите.
Mi za men e mercedes,poneje maika mi ima i e mnogo 6iroko otzad![]()
heh kade otiva6 ti moje bi...Първоначално написано от ДенсЦентърСинСитиМацка
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
каруца ..
bmw sedmica 2006 mnogo e qko,za6toto kolata e ogromna i si e luks.probvaite tam nqma da sujalqvate![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
pravila sam go v BMW 325 i be6e mn tqsno naloji se da otvorim dvete vrati za da mojem da si opanem krakata spokoino, a glavata mi vise6e ot drugata strana.sme6na kartinka bqhme hihih
A p1k na6ta kola e reno megan senik i e mn qko otzad,ne samo 4e e 6iroko ami i e visoko i moje6 da se izpravi6 spokoino a ne da si blaska6 glavata v tavana .
Ако става дума за размери мисля,че Maybach предлага доволно голямо пространство и разточителни размери,задоволяващи и най-ненаситните.
Vuv Focus4eto maleee...
(Ford Focus)
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Фолцкваген Шаран тя по принципе семейна кола огрмна е и отзад има много място.
zavisi ot razmera na gaza na maceto ili pi4a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Катафалка.![]()
наи-удобно е комби![]()
JIGULA KOMBI...
taq kola e super shiroka...i e prosto nai podhodqshtata koqto moje da bude sazdadena![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
Пропуснах да отбележа, че ще е най удобно в ковчега(леко тясно ама фанете ли мадамата на тясно ни мой ви избяга).
е тва е маи достатъчно широко?![]()
Абе пич тва си е за напрао за римска оргия бе![]()
![]()
![]()
![]()
Ама пък от друга страна като е широчко по-добре![]()
![]()
SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!
Тук маи ще е по удобно!![]()
![]()
Ееее много ясно![]()
Баси секса ще бъде просто си го представям![]()
![]()
![]()
SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!
Първоначално написано от No`CoNn3c7!0n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се гоним из камиона...Обаче само да я набарам ще я нанижа на скоростния лост.![]()