- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- ,,За" или ,,против" чуждиците в българския език?
Guarana que la chupas! Kato ne mojesh da svarjesh 2 dumi na krust si malchi maricon!Първоначално написано от Guarana®
Ей хилипояс като нямаш ни пута идеа за какво става дума си мълчи, че ставаш смешен. Ай а ла миерда!!!Първоначално написано от Guarana®
пфффф, ташаци... псевдо-испанци...![]()
вземи та научи нещо преди да се пишеш "моренита", подлога такава
уау, каква смесица между испански и български... пффф...![]()
защо ни мърсиш езика, а?![]()
Guarana ай стига си се заяждал мойто момченце. Майкати пак те е оставила прекалено до късно пред pc-to. Ай бягай да си играеш с куклички и остави сериозните проблеми на зрелите хора.
Ayudame olvidarte si te vas!
на кирилица по става! а, с кукличките вече си играхпредполагам, че и с теб ще си поиграя някой ден, знае ли човек...
![]()
![]()
зависи...
но по принцип да..![]()
is my religion
Да, но за заемките не за такива като:Френдове, бест френд, сори, куул, гърла, руллз и такива.
можете да си направите гвардия, която да чупи зъбите на всички, които използват чуждици![]()
а ти можеш да изядеш токущо направеното от мен произведение в тоалетната чиния! да ти е сладко, кенч!:P
тцтцтцтц, гордите борци за национално осъзнаване и освобождение да си помислят дори такива неща....![]()
а аз си мислех, че вместо фекалии, изкарвате злато....
Против!![]()
Против турските чуждици![]()
Против!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Против!
отдавна съм ти казал, че си скаран с мисленето.Първоначално написано от quench
е хареса ли ти по-горната ми реплика? снимка искаш ли? нагъвай и млъквай! мислиш си, че само ти си оригинален с писането на простотии ли, и че само ти го можеш? смешко...
п.с. всичко това е ехо на твоите действия в качествените теми!
п.п.с. учудвам се какви лицемери са комунистите или по-точно момченцата които си играят на комунисти в постовете по-горе!
[-o< точно и ясно =D>Първоначално написано от Забавно ми е
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За чуждиците съм..
освен някои от тях
френдове, мрендове, блабла, etc. доста от тях ме дразнят супер много
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
честно казано мисля,че няма нищо лошо в чуждиците...пък дори и на някои да не му харесва употребата им в българския език не смятам,че може да направи нещо,за да спре тази въпросната употреба....
Не ПлАчИ Не ПоМаГаТ сЪлЗиТе! сТиСкАй ЗъБи! МъЛчИ! мНоГо МаЛкО в жИвОтА е иСтИнА..нО ПоНяКоГа Тя СъЩо БоЛи!
аз съм ЗА
щото неможе да има българко наименование на някой чужди думи
против
и да кажа че съм против какъв е смисълът - тях ги има.Но лично мое мнение е че няма нищо лошо в тях.
Те чуждиците не са 10-15, за да се заменят ей така и да влезнат бързо в употреба..
ПС.. как ще кажеш "кюфте" на български?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."