- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета: На колко години са майките ви?
Моята е на 38, аз съм на 17
50 - 23![]()
Мойта скоро ще стане на 46,а аз съм на 19
(обаче сестра ми е на 23)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Общото е, до колко възрастта на родителите спомага или пречи на разбирателството в секса. Има теми за неприемане на обезкосмяване, свирки, гаджета, вечерен час и т.н. Да видим статистически колко годишни са повечето майки и кое поколение е по-благосклонно към децата си, кое е по консервативно и т.н.Първоначално написано от temito
мама 39, ще прави 40
аз 16, ще правя 17![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
spored men maiki na okolo 40 s deca kam 17-18-19 sa nai-blagosklonni,smisal na moi priqteli s maiki okolo 40 nai-mnogo gi razbirat,a inache imam i priqteli s dosta po-vazrastni maiki-kam 50,koito imat i po-golemi deca,te sa razbirali po-golemite,no ne i segashnite si tiineijari.....no vsichko si ima izklucheniq,imam sauchenichka,na koqto maika i e mnogo mlada kam 37-38 i oshte q kara da se pribira v 21:30
може би защото самата майка има лош пример от себе си на младиниПървоначално написано от temito
![]()
Първоначално написано от Анонимко
amii nz,tq e nqkva golqma moralistka,smisal kazva ,che e bila samo s edin-bashta i i to chak sled svatbata,priqtelkata mi ne trqbva da hodi s momcheta,trqbva da sedi i da si uchi vav tqh,nikakvi kuponi,sega trqbvalo da uchi,posle shte kuponqsva i t.n....a moje i obratnoto-primerno moita baba e na 59 i e mnogo gotina,daje s gadjeto mi hodime chesto na selopri neq,a i predi kogato sam hodila sam si govorila za vsichko s neq,tq beshe parviq chovek ,koito razbra che sam pravila seks i t.n.
аз съм на 10, майка ми е на 20, а децата ми сега стават на 1![]()
![]()
Ами майка ми е на 42, а аз на 17, сестра ми на 22Само че разбиранията ни доста се различават.. Разликата в поколенията
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Az sam na 15 a mama e na 43 (6te navar6i 44)...i mi e super s neq !
Аз съм на 18, а мама на 41г.
36 a az-13
Maika e na 50 az sym na 18 a brat mi e na 24
Майка е на 35г..пък аз на 14 и нещо си там![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аЗ Съм на 15, майка ми на 33![]()
na 20 sam maika mi e na 45 ...
az sum na 15 , sestra mi e na 21 .. maika mi e na 39 .. nooo predpochitam basta mi pred maika mi![]()
![]()
13 - 39![]()
How can you break my fucking heart & tell me
you still love me ?!?!?!
14-42
Ще правя 16, майка ми е на 37![]()