- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анкета: На колко години са майките ви?
13 - 35
Аз съм на 13 (ще правя тази година 14), а мама на 39 и имам сестра на 19 ...
Mi tq e na 34,a az na 16
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Първоначално написано от Уточнение
![]()
Az sum na 17,maika mi na 45 ... wuzrastni sa roditelite mi,ama imam i brat koito e na 24 ..
Az sam na 18 a maika mi na 38
Аз на 17, майчето на 42.
P.S.Къде забравихте татковците:41
Моята тази година прави 53, а аз 22. Имам сестра на 30. баща ми също ще прави 53. Разбирате сега консерватизма им, нали. може би са колкото бабите и дядовците на някои от вас!
i na6te sa na taz vuzrast samo deto as sam na 17 po4ti i iam sestra na 31Първоначално написано от krem4et0
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
moita e na 34 az sam na 14![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
16 - 34![]()
Моите са с 6 години по-млади и съвсем не са консервативниПървоначално написано от krem4et0
![]()
Az sam pochti na 18 a maika mi e na 39 skoro gi navarshiAma vaobshte ne e konservativna ii baba mi koqto e na 58 e mnogo gotina i svqstna ii daje moga da kaja che e po-nekonservativna ot maika mi
![]()
14 (тая година 15) - 45 (тая година 46) и баща ми 37 (тая 3![]()
37-14
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
моята е на 34 а аз сам на 13
![]()
moqta e na 39 imam brat brat na 20 az sum na 16
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****