.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Степер->Отслабване?!

Здравейте всички! Имам един въпрос относно степера: Имате ли такъв в къщи и с каква цел го ползвате? Може ли да се отслабне с тренировки на степер и има ли някаква опасност краката ми да станат като на културист ?Благодаря предварително

имам си степер в къщи и всяка сутрин(ако мога) слушам някоя песен и прекарвам около 5-7 минути. супер е, но мисля, че не се отслабва само с това. повечко движение и по-малко сладки гадории помагат, но НЕ карат тялото да отслабне. познавам хора, които непрекъснато спортуват, а са си пухкави и закръглени.а аз, която поглъщам огромни колкичества храна съм мн слаба... просто ген! и все пак ако искаш да (пробваш) да отслабнеш не яж мн мазнотии и се движи повечко. а за степера...ми около час на ден(ентусиязирано), но на порцийки! УСПЕХ!!

Re: Степер->Отслабване?!

Цитирай Първоначално написано от assassin-girl
    Здравейте всички! Имам един въпрос относно степера: Имате ли такъв в къщи и с каква цел го ползвате? Може ли да се отслабне с тренировки на степер и има ли някаква опасност краката ми да станат като на културист ?Благодаря предварително
    Ограничи храненията,прави кардио дейност по 2-3 пъти,не ми се вярвя да отслабнеш от тос степер,краката няма да ти станат като на културист 10000000000% .
    Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ot stepera ne se otslabva,no se stqga dupeto i krakata.....
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си