.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    нели
    Guest

ад - КАКВО ДА НАПРАВЯ!!!

ей ,моля ви за някаквъ в съвет....в петък приятелят ми има рожден ден,и тъй като си има си има абсолютно всичко материално,аз реших да го изненадам по различно и разчупено и да го зарадвам...реших да взема стая в едно много хубаво хотелче и да я обсипя с рози и свещи,и да си изкараме вълшебно...да ,но един приятел който има да ми връща пари,ме прецака много долно като каза,че утре заминава за някъде си се връща чак другата седмица....мн ми е тъпо сега без тези пари какво да направя като и пръста не мога да си помръдна...обещах на момчето ми нещо вълнуващо и в крайна сметка ще го излъжа.какво да правя ,какво да му кажа........МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ

Град
    Sofiq
    Mi nai dobre 6te e prosto da mu obqsni6 kakvo e stanalo i ne vqrvam da ti se razsardi,pak kogato moje6 6te go iznenada6

нели
    Guest

ад

ми да но аз се чувствам гадно,че точно аз няма да мога точно на рождения му ден да го изненадам....но ще се опитам да му обясня...мислиш че ще стане и ако друг път го изнендам няма да има проблем ако не е точно на празника му

Град
    on the dark side of the moon
    Ne moje6 li da vzeme6 pari nazaem Znam 4e zvu4i super banalno.....ama se pak edva li nqma6 nqkoi dobur friend, koito da go napravi za teb \/

Re: ад

Цитирай Първоначално написано от нели
    ми да но аз се чувствам гадно,че точно аз няма да мога точно на рождения му ден да го изненадам....но ще се опитам да му обясня...мислиш че ще стане и ако друг път го изнендам няма да има проблем ако не е точно на празника му
    Естествено! Всеки подарък, независимо през кой ден от годината е, носи радост и щастие. Ако те обича, ще те разбере, ако започне да се цупи, нещо куца. Но след като е финансово неограничен, то не би трябвало да се смути. Тва мисля

вземи пари назаем от някой...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lolla
    Ne moje6 li da vzeme6 pari nazaem Znam 4e zvu4i super banalno.....ama se pak edva li nqma6 nqkoi dobur friend, koito da go napravi za teb \/
    или поискай пари от вашите...но наистина най-добре помоли някой фр да ти помогне финансово[/b]

Е що пък да не вземеш от вашите? Бтв... те знаят ли за вашата връзка? Ако знаят, няма да има проблем 100%. Струва си да опиташ, имаш време, не се панирай, защото паниката само ш'ти замъгли съзнанието. Успех и да пишеш ко е станало (if you want)

Град
    Там, където е сърцето...
    Опитай се да намериш пари, а ако неможеш му обясни сиг ще те разбере. Пък и няма да е лошо да го изненадаш някой друг път когато не очаква.
    Не се панирай.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    както казаха и останалите вземи пари на заем от някой твой близък приятел..обесни му какво е станало и не мисля че ще ти откаже....а относно вълшебния подарък според теб само това ли би му харесало...Аз съм на мнение че факта че ще е с теб на рождения му ден ще го направи много щастлив

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Както всички казаха - вземи пари назаем и без това очакваш тея дни да ти върнат тея, които ти дължат. Вземи на всяка цена от някого пари, да изненадаш момчето си и после ще ги върнеш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Вземи и ти пари на заем.От родители,приятели,все някой ще ти ослужи

Guest
    Покани го у вас.Сготви му нещо за случая примерно Спагети с червено вино(ако обича де),направи всичко свещите,романтиката и прекарайте една романтична вечер.Сигурен съм че ще се зарадва

Извън темата .. ти не знаеш какво е Ад .. повярвай ми.
    По темата - както другите казаха - вземи пари назаем. Втори вариант - направи нещо за него което до сега не си правила - як стриптийз, нещо в секса разнообрази. Това със стаята в хотела можеш да го пренесеш у вас ако имаш възможност.. или у тях. алтернативни варианти има много, помисли - все ще има с какво да го изненадаш.

искай от вашите пари на заем с фиксирана лихва (по-изгодно е), кажи им че искаш да отидеш на хотел за една нощ с твоя приятел по случай неговият рожден ден и ти да бъдеш неговата торта която да изконсумира.
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Guarana мисля, че след твоя съвет ще е по-изгодно да си запише час при зъболекаря по от рано

По темата: идеята да идете у вас, или у тях не е лоша, само нзн кво ще кажат вашите, ами неговите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си