.

Виж резултатите на анкетата: Haresvate li visoki mom4eta

Гласували
382. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

312 81,68%
  • Ne

70 18,32%
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 218

и още как!! Момчето, което харесвам в момента е високо като го гушна се чувствам толкова мъничка и в безопастност..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Мега фен Аватара на teenems
    ами да ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_tEmTeSiOn
    Оооо да обожавам високи момчета,аз самата съм 1.60 и винаги искам някой към 1.80,ако може и повече
    и аз съм 1.60.. имам мерак да си хвана някой 1.90-1.95 даже вече съм си заплюла един такъв.
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

ЕЕЕ вие съвсем депресирахте ниските момчета. По логиката на 90% от хората писали в тази тема всички момчета трябва да са поне 185. Ами останалите какво да правят. Хич не малко момчета са по ниски.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Що за въпрос, той ако не е висок няма хич да го погледна
    Наай-малко 1.80 (макар, че и това не е много добре)
    1.85-6 просто перфектно
    Аз съм 1.62, но нося токчета 10-12 см и държа той да е по-висок от мен, дори с такива обувки.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

ми дам попринцип винаги на почит са били по-високите.. а и някак си ще ми е гадно да клякам че да целуна някой лошото е че приемам с насмешка момчетата високи колкото мен-1.65 и те са хора ама някак си друго е да се извиси над тебе някой

Ми аз съм висока 176-7см и не признавам момчета под 185!Щото и като се кача на токчета 8-10см и да не стърча над него!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

оОо ми аз си нямам проблем.Стига да е хубаво момчето какво пречи ако е 2 метра ...Но попринцип ги харесвам до 1.90 не повече

1.77 достатъчно ли е ?
    Big cock is here

е

лично аз не харесвам прекалено високи и много ама много слаби препочитам 178,70
    ОБИЧАМ ТЕ

Град
    in the reality : )
    ми аз съм 1.60 и нещо висока и ако приятелят ми е 1.90 малко множко ще ми е, ама не пречи.. само да не е по-нисък от мен щото не е мн приятно

ама направо си ги обожавам

аз па съм 1.70 и не искам да раста повече
    егати винаги съм си мислил че повечето момичета харесват по-ниски момчета

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    мда,определено харесвам по -високи от мен.. ама с мойте 169..почти всички са колкото мен

Това е егати саморекламата Да,харесвам,но зависи и от други неща

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Много високите, в повечето случаи са кльощи.. поне докато не навършат 26-27

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    нямам някакъв идеал...да не е по-нисък от мен /160/ - колкото мен и нагоре и всичко ток и жици

"BigFakeSmile" пф полека по твойта логика половината момчета - под ножа....

Супер фен Аватара на cookie_master
    харесвам,харесвам

Град
    гр. Пловдив
    Харесвам,даже бях си казала,че с по-нисък от мене не бих тръгнала,но се влюбих в момче,което е горе-долу колкото мен,даже с 1 см. някъде по-нисък.Сега сме заедно и това не ми пречи. Обичам го такъв,какъвто е

Ахахаа

Аве интересно място за самореклама... Ся да кажа, че това за ръста дето прочетох преди малко: "ръста 189 - 110 = 79 килограма е идеално), ТОВА СА ГЛУПОСТИ. Значи аз съм 192 (192-110=82). Аз ако съм 82 килограма ще съм торба с кокали бе човече. 93 килограма съм и са ми малко, когато тренирах бях 95-100 килограма и изобщо не ми личаха, тогава бях в идеална форма и много се харесвах. Смисъл не съм съгласен момче да тежи 80 килограма и да е висок, излагате се пичове, макар че брат ми е слаб и висок и на него си му отива да е такъв, но това се случва рядко, а и той няма мускули . А за мен мога да кажа, че по високо момиче и момиче, което посова повече от мен , не е момиче! Някое момче да напише тема за високите момичета и ниските, че не ми се занимава . Аз не обичам момичета под 160, предпочитам да е високо момиче (сравнително), към 170 ама да не е като кон в краката . Дам, отклоних се от темата ама не се здържах да ви кажа какво е кофти някой да казва какъв иска да бъдеш, ми ся ако чете някое ниско момче? А и момичета, много е кофти да се навеждаш да гушнеш или целунеш някое момиче... убива тръпката-веднъж на стълбите в едно училище целунах едно момиче (аз бях на по ниското стапало), целувката ми беше мн сладка въпреки, че пак бях по висок . Съвет: Намерете си момче, което да не е с повече от 15 санта от вас!!!
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Е то аз особен избор нямам. Висока съм приблизително 175 и някак не отива за съм с ниско момче... А просто изключвам варианта момчето да е по-ниско от мен...тва е направо ужас. Колкото мен...може би, ама пак не е желателно. Не мога да нося никакви токчета, дори и най-дребните. Абе от 180 нагоре, какво питате...189 ръст си е ебаси якото за момче, вие сте тръгнали да ми се притеснявате... Айде бе, пичове, успокойте се, всичко е наред, ръста ви е жесток

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    амииии даа... харесвам високи момчета, ама да не е пък някой дългуч... да не мога да го стигам...
    времет0 тu uztuча

Град
    •••Пловдив•••
    високи ниски ,за тях има значение патката майна .. 20 + да е ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си