.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от musical terrorist
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    да пикаем на гроба му...
    и аз не харесвам Нирвана и не боготворя Кобейн,
    но тва изобщо не е начина да си атрактивен.

мир на праха му.
    мислиш ли, че ме интересува твоето мнение относно кое е начина...

или издигането в култа на най-големите отрепки в музикалната индустрия е нещо нормално???
    и аз се чудя кво му се кефят на оня тъп, умрял, смотан, лайнян, наебан говнолиз...Иън Стюарт.

да пикаем на гроба му...
    Да пикаем в устата ти [-o< АМИН.....

Град
    Пловдив
    RIP
    Понякога си мисля че е жив и се се скътал на някой остров. Толкова много искам да чуя как пее нещо ново

Devilish_Kidnapper
    Guest
    musical terrorist are pokaji malko respekt be
    nqma6 li elementarno vyzpitanie pone?
    i ne se pravi na mn otvoren/a
    i kakvo kato e otrepka ? kvo ot tova? kato se zamisli6 po4ti vsi4ki muzikanti v sa takiva
    ama kakvo ot tova ? tva ne pre4i da gi haresvame i da im se vyzhi6tavame za tova,koeto pravqt nali taka?
    ami po temata
    Kurt e moi liubimen ot mn vreme i mnogo go uvajavam kato muzikant i sy6to taka uvajavam razbira i Nirvana
    vse pak kurt se prevry6ta v edna ot nai-golqmite znamenitosti v muzikata prez '90-te godini
    kurt the best
    RIP

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Devilish_Kidnapper
    musical terrorist are pokaji malko respekt be
    nqma6 li elementarno vyzpitanie pone?
    i ne se pravi na mn otvoren/a
    i kakvo kato e otrepka ? kvo ot tova? kato se zamisli6 po4ti vsi4ki muzikanti v sa takiva
    ama kakvo ot tova ? tva ne pre4i da gi haresvame i da im se vyzhi6tavame za tova,koeto pravqt nali taka?
    ami po temata
    Kurt e moi liubimen ot mn vreme i mnogo go uvajavam kato muzikant i sy6to taka uvajavam razbira i Nirvana
    vse pak kurt se prevry6ta v edna ot nai-golqmite znamenitosti v muzikata prez '90-te godini
    kurt the best
    RIP
    Не се вшрягай.. поредния скин който иска да бие хора и мрази всеки стил музика

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Абе хора вие не знаете ли за версията че Кърт Кобейн е бил убит от жена си -Къртни Лав..това преди доста време ми го лансираха едни метъли..дето по принцип мразеха Нирвана..ма все пак си звучи правдоподобно!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Devilish_Kidnapper
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Абе хора вие не знаете ли за версията че Кърт Кобейн е бил убит от жена си -Къртни Лав..това преди доста време ми го лансираха едни метъли..дето по принцип мразеха Нирвана..ма все пак си звучи правдоподобно!
    аз знам историята така
    Кърт е взел поредната си доза за деня, ама е прекалил
    и взел пистолета и бум!
    той и без това като малък си е в така да се каже ''депресия''
    още на 7-8 годинки някъде.
    а й все пак Кърт не е типичния пияница и ''сценичен артист'', а по-скоро е затворен в себе си
    а пък и аз не вярвам,че се е гръмнал и след 3 дни тялото му е намерено от някакъв електротехник
    малко тъпо ми звучи
    аз незнам какви са били отношенията му със съпругата му
    дали са се карали и такива групости
    е ако някой знае може ли да ми каже малко повече за жена му в какви отношения са живяли

ей наркоманчета, защо го защитавате този отпадък??

хахаххахахаха сигурно и вие си мислите, че "разбирате" дълбокото послание в песните му, а???

друсайте се там и се самоубийте... освободете света от гниди като вас..

Musical revolution spreading through the land
    Big city white boys, ready to make a stand
    Angry, tattooed, and scarred,
    We're really a nasty bunch

Град
    Пловдив

хахаххахахаха сигурно и вие си мислите, че "разбирате" дълбокото послание в песните му, а???

Както казах - поредният скин който мрази и иска да бие хора и се мисли за велик щото бие хора и мрази.И естествено "защитава" гордостта на България.Ако обичаш спри с глупавите си изявления!

Инача аз съм чувал и версиоя, че Кърт се се самоубил с пушка в гърба

Devilish_Kidnapper
    Guest

тоя пък!
    абе ти нормален ли си?
    ако сме наркоманчета - тогава ти незнам какво си бе!
    много си прост знаеш ли?
    хайде,ако ще се заяждаш тука по-добре не пиши глупавите ти изявления, защото много ме дразниш и ми писна вече от такива като тебе
    за теб той е отпадък -голяма работа дреме ми на к**а
    защо се прояваваш като някакъв хейтър, който мрази абсолютно всичко
    хайде като не ти изнася не пиши глупости
    така се проявяваш като супер простият селянин

PS: 100% пак ще напишеш едно от глупавите си изявления и пак ще се докажеш като тъп селянин!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от flirt4e_{f}
    мир на праха му!
    Nirvana -I hate myself i want to die поздрафф за всичкии
    тази песен е много хубава , лично на мен много ми харесва ,въпреки че не слушам такава музика ...но определено кърт кобеин заслужава уважение .... Rest in peace ...Respect !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

aleks4y
    Guest

Nirvana are the best

Мисля, че ти си един/една лиглъо/лигла, който/която слуша песни , които за безсмислени песните на Кърт и групата са смислени и са супер яки така че нямаш основание да говориш така

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не знам да ли песните му имат скрит смисъл
    не твърдя, че ги разбирам
    казвам, че за мен звучат добре, и ги харесвам
    той е бил наркоман, фактът, че го харесвам, не ме прави наркоманка
    хубаво, може да не е бил пример за подражание, но ти с какво право го наричаш отрепка, поне е бил популярен, а ти какво си?!? някъв тъп хейтър, който висне пред компа и псува всичко
    ще ида да се самоубия само ако някой ден стана като теб

След смъртта си Кърт Кобейн има в кръвта си 1,52 мг морфин на литър кръв, свръхдозата дори и за наркомани е 0,5 мг...смъртта би трябвало да е мигновена...а той е успял да вземе пушката и да се застреля...С Къртни Лав не са били в перфектни отношения, защото и двамата са се лекували от зависимостите си в клиники, но не са успявали да издържат и просто са ги напускали...

инфото е от книгата "Der Mordfall Kurt Cobain"
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Cairhien
    грахаххахахах музикални терористе хгахгхахах

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и аз мисля, че е тъп селянин
    и аз, и аз
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    ТОЙ Е ЖИВ! Виждала съм го на Орлов мост - 1 към 1 като прическа, обличане, поглед и т.н.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    In The Heart of Darkness
    Почивай в мир...
    Винаги съм ги харесвала и винаги ще ги харесвам... Кърт според мен е бил един прекалено чувствителен и раним човек... а такива хора нямат място в жестокия и студен свят.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Като малък Курт Комбайн бил проблемно дете,затова често родителите му и прочие близки негови хора(сред които и бъдещатаму жена КУРтни) го наричали КУРти.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

aleks4y
    Guest
    Кърт ти си велик и без нашите усилия да го докажем на такива идиоти, които нищо не разбират от музика =D> незнам какво да кажа освен ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ТИ ПАМЕТ

Град
    нямам си на представа...
    Не съм слушал Нирвана...имам 3-4 песни...нищо лошо не мога да кажа за тях...не ми харесва чак толкова музиката им ама...да почива в мир човека...беше велик за много хора

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан

Re: Nirvana are the best

Цитирай Първоначално написано от aleks4y

Мисля, че ти си един/една лиглъо/лигла, който/която слуша песни , които за безсмислени песните на Кърт и групата са смислени и са супер яки така че нямаш основание да говориш така
    Що не вземеш да ми лапнеш к*ра...да аз съм един 19 годишен лигльо който слуша безмислени песни от групи като Rage Against The Machine,Audioslave,NIRVANA и още безброй тъпи групи и песни като Iron Maiden,Pink Floyd .. и това само за рок музика..така че вземай си биберона защото не знаеш нищо за мен и това каква музика слушам..а и да те светна мнението ми не беше с цел да се ебавам с Кърт Кобейн!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си