- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Боядисахте ли яйцата ?
Утре... ако мама не ги боядиса докато още спЪ... надявам се не![]()
Първоначално написано от [B
Майката ще ги боядисва утре,ако няма кво да правя може да и помогна.
След малко се захващам като прилежна домакиня!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Готови се вече.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И аз вече съм готова, цялото ми лице беше в синьо и червено, а пръстите ми още са кафявиМного обичам да правя шарени яйци /с памук/ и с чорапче и здравец направих 1, ама нещо не се получи точно както трябваше
А кристалите....... Но като цяло са супер, сега ще ги мажа с олио и ще слагам лепенки
![]()
ей ся почвам
И аз след малко почвам.Купила съм си едно за рисуване с восък и да видим дали ще станат хубави.После може и снимки да постна.
да, боядисах 60 яйца![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Боядисахме ги вече![]()
Оставих на другите да ги боядисват, че то дойде половината рода тука и викам си, тия ше се избият още малко, я да ги оставя.
linkin_park-fenka,яки са твойтеМойте бяха 50 при варенето майка е счупила 5 и аз при боядисването счупих 7 и другите са сполучливи
Аз им лепих и мъниста
![]()
Хихих големи сте ми душички)) Електра,в какъв цвят ги метна сичките?
Линкин парк фенката,много са готини. А ние нашите ги направихме още в четвъртък-тая година по-малко,че няма смисъл да се развалят само в хладилника,ама станаха страшни цветове,щото бяха ни по-бели яйцата-искрящи такива...суупер !
![]()
С тоя восък стават мн готиниПървоначално написано от linkin_park_fenka
И аз си ги направих вече довечера мама ще донесе едни др с желатинова боя майче ги е правила![]()
hahah az ne samo qicata boqdisah.. mi i rucete si![]()
![]()
sq sa nqkvi celite 4ervenii..
![]()
![]()
тази година не. като се прибрах вечерта от лекции майка вече ги беше нашарила![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
боядисахме ги с майка. малииии такъв мързел ме е обзел, че дори не правихме с памук като друга година ами с някви бои капах там като да не е без хич. няма ентусиазъм, нито желание. от година на година ставам по-зле. като бях малка се кефех на такива неща, ама сега........ може би защото мразя празниците като цяло![]()