- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МЕТОДЪТ ПИЛАТЕС
Zdraveite.
Prochetoh v edin vestnik za tozi metod, no ne pisheshe koi znae kakvo za nego. Iskam da si nabavq poveche informaciq i uprajneniqta. Rovih se iz google, no tam saitovete v koito namerih imashe samo po 3,4 uprajneniq i to za otdelna chast. Moje li da mi kajete sait, koito e sabral max uprajneniq i neshto za samiq metod. Blagodarq mnogo.[/b]
туи какво е?дори нз за какво ми говориш
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ами.. има в www.tialoto.bg , www.rozali.bg и имаше и във форума ба бб тиймПървоначално написано от zainteresuvana
![]()
http://store4.data.bg/theadmin/Videos/ тука има в първата папка![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ami tova sa uprajneniq pomagashti za kravoobrashtenieto, izpravqneto i strqganeto na tqloto, osven tova inashe i neshto za umstvenata deinost i oshte dr.Първоначално написано от Adwokat
do kolkoto znaq tozi pilates e razrabotval tezi uprajneniq v prodyaljenie na mn godini ... izsledval e dvijeniqta na divite jivotni... i pri redovno pravene na nqkoi ot uprajneniqta (tam kydeto chetoh pisheshe che bili okolo 500) pone po 15-30 mins na den mojesh da postignesh vidimi rezultati oshte sled pyrviq mesec , no samo tolkova znaq ...
interesuvam se poveche za uprajneniqta ... v neta nqma osobeno mn, a ima i kniga to tazi tema, obache ne mi se davat pari za neq pri polojenie che moga da si namerq neshto tuk .. ne che struva koi znae kolko ..
Blagodarq na iNl0Ve_wItX_liFe za linkchetata kym tezi saitove i na sun13 za videoto! Ako nqkoi dr znae neshto za tozi metod shte sam blagodarna, ako spodeli![/b]
Aaaa i az si svalih videoto oba4e nqkoi da ima subtitri na negobez tqh nishto ne razbiram
![]()
^npocTo^a3^f^ ami az ne sam ot Sofiq. Inache tova video i informaciqta v drugite saitove d/g mi e dostatachna
blagodarq