- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чувствам се като боклук..
Чувствам се като боклук...Просто не искам да си спомням какво се случи вчера докъто се къпех..На вратата на банята ни има ключалка,през която може да се види доста от самата баня..И вчера влязох да се къпя,но излязох за малко да си взема сапун,и видях че баща ми гледаше през ключалката и се задоволяваше..Почувствах се ужасно..Не знам какво да правя..потресена съм..а той се стресна и отиде в другата стая..какво да правя..искам да умра..ужасно е..
и не,темата не е ебавка..![]()
разкажи ни всичко по подробно ще е било интересно я разкажи още че ми е много интересно ми кфо да напрайш убий копелето тоест баща ни или кажи на майка ти или се оплачи в полицията или се изчукайте с БАЩА ТИ АМА ШЕ Е ПО ЯКО ПОСЛЕДНОТО ТЕМАТА Е ЕБАВКА ТАКА ЧЕ ДГД БИТЧ
ТОЕСТ БАЩА ТИ ДЕ НЕ БАЩА НИ АБЕ НАЕБИ КОПЕЛЕТО СТРАСТНО И ТФА Е ХАХАХАХАХАХАХА
говори с някого-с майка тиии, с приятелкааа незнам точно какво да те посъветвам ама говори с някого!
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
zashto da se 4uvstvash kato bokluk!??! toi se e zadovolqval ne ti... kakvo si vinovna ti s tova![]()
a ina4e ..govori s nqkoi taaka shte e nai dobre
![]()
а не трябва! отиваш в полицията или в някоя агенция за защита на детето..дъра-бъра ... като преди това казваш на майка си (макар че незнам как ще й го кажеш, сигурно ще те е много срам...ама трябва да й споделиш или поне да й намекнеш!!! ) и всичко се оправя! и оттук нататък в банята с бански! \Първоначално написано от Анонимко
/
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Еми .. Направо ми се сви сърцето като ти четох темата.
Я по-добре му кажи нещо.. Така де. Повиши му тон.. като преди това навлизаш в разговор с него с въпроса : "На колко пъти си блъскал до като си ме гледал как се къпя?" ....
Нека почувства неудобство.
Мене ме беше потресила една книга по действителен случай, която бях чела на времето.. Как един баща изнасилва дъщеря си в продължение на 5г.
Айде верно твоето е нещо "малко", но в момента такава асоциация правя за нещата. Ае ужасно ти е сигурно, а и 100% вече приемаш баща си по-друг, по-различен начин.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми кажи на майка ти. Ако ли не сама се изправи пред проблема. Можеш и да сложиш кърпа на дръжката на вратата, за да не се вижда нищо.
няма любов
Заключвай стаята и банята ако можеш.Кресни муТи колко пъти лъскаш и ме гледаш???????"За да се засрами.Щом се е стреснал като е разбрал, че е "разкрит" ще се уплаши още повече.Няма да може да те погледне в очите.И кажи на майка ти.
da kresni mu ne6to.navikai mu se.i mu kaji 4e tva e nai-idiotskoto ne6to ,koeto moje da se slu4i i ne si go o4akvala ot nego.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Кажи на майка си,на някой близък..леле това е ужасно наистина!Намери някакво решение,че е просто извратено това ,което прави.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Кажи на майка ти. За това ти е майка- за да можеш да споделиш всичко с нея. Ако не можеш- сама. Както казаха "На колко пъти си блъскал до като си ме гледал как се къпя?" .... , но не му викай. Говори му спокойно, гледай го в очите. Крясъците биха го раздразнили а сдържания тон ще го изненада и ще го накара да разбере колко откачена постъпка е направил. Така да се каже- ще се спече. Спокойствието ще му повлияе повече. Обърни ролите- вместо той да ти обяснява разни работи ти му обясни как стоят нещата със секса, лъскането и педофилията.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Е,да ама той не й е направил нищо-няма доказалтество..смисъл нито някъв тормоз,нито белези..поне аз така си мисля..Първоначално написано от <black soul>
НЕ пишете глупости, от къв зор ще се занимава с агенции за защита на детето, като дефакто баща и нищо не и е направил. Най-добрия съвет е да го злепоставиш по някакъв начин: като кажеш на майка ти и тя се отврати от него или като ти самата го навикаш с нещо от рода на "не те ли е срам бе перверзник" , "срамувам се от теб" , нещо такова !!
mnogo e gadno,edin suvet-kato vliza6 v banqta slagai kurpa na drujkata za da zakrie6 kliu4alkataПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
NE znam malko mi e trudno da priema , che tova e realnost ... no wse pak .. pogowori s nqkoi .. zashtoto .. inache ... e oshte po - gadno
Ебати педофила мръснишки!
Не,тва е бахти гнусотията.Трябва да каежеш на майка си.Както казаха и другите поискай обяснение от баща си,постресни го и го накарай да се чувства неудобно и засрамен до дъното на душата си.И следващия път запуши прословутата брава с някоя кърпа или квото и да е било там!!!
Накарай баща си да се почувства виновен, като му обясниш колко ужасно си се почувствала от постъпката му.Помоли го да не го прави повече, а ако се случи пак - кажи на майка си, за да се намеси тя.Междувременно покривай по някакъв начин ключалката, за да не се вижда.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Питай го откога е това и съвсем спокойно му обясни че това е отератително и неискаш да се случва повече! Я си помисли от добрата страна...ти не си виновна за нищо! Той прави глупости...и никой незнае...и сега можеш да го изнудваш...дам сега ще ме наплюят обаче си го е заслужил. Неможе да те наблюдава така и да лъска!!! Нарушава ти личното пространство...най-малкоС пълно право можеш да му обясниш колко е отвратителен и да го заплашиш че ще кажеш ня някого. От тук нататък ти решаваш какво ще искаш. Да идеш на купон, по- късен вечерен час, дрешки, да спиш у приятелка...абе к'вото се сетиш и може да ти го даде искай. Само не прави глупости
![]()
наистинаПървоначално написано от Sarabi*
а и освен това слагай наистина кърпа на ключалката..знам,че е ужасно миличка,но се стегни и го преживей![]()
![]()
Ебаси шибания нещастник....кажи на майка ти
It's not the age that matters - it's the life in your years...