.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

кандидат студентски тестове

znae li nqkoi sait za kandidat stydenski testove!!!!

Moderated by Aleandra
    т. 1 от Правилника!

Супер фен
    Премести си темата, мястото и не е тук!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    А ти пиши по темата! 9 и 10 точка от правилника!

nqmash nikakvi problemi no ne znam kak
    shte buda blagodaren i ako nqkoi kaje sheshto po temata nqko e saitche ala bala za koeto shte mo bud astrashno blagodare i zaduljen
    mersi predvaritelno na sichki otzovali se na taka da se kaje $zovut mi za pomosht$i s riska da se povtorq mesi

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Razkazvachut
    nqmash nikakvi problemi no ne znam kak
    shte buda blagodaren i ako nqkoi kaje sheshto po temata nqko e saitche ala bala za koeto shte mo bud astrashno blagodare i zaduljen
    mersi predvaritelno na sichki otzovali se na taka da se kaje $zovut mi za pomosht$i s riska da se povtorq mesi
    az ne znam da ima takiva v neta v4era samo za prav pat sre6nah v saita na svi6tov 4e moje6 da si kupi6 testove po geografiq.....

http://ksk.eacademy.bg/index.php za tva govorq,ama ne e nikak na oferta spored men.....ima ako si ot sf na slaveikov ,a i 6e ti izleznat po eftino...

Какви кандадат-студентски тестове? За къде? За УНСС? За УНСС е най-добре да си купиш книжката. Т.е. книжките - общата част (БЕЛ и Математика) и специалната част.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Guest
    Кандидат-студентски тестове? Не съм чувала да има такива в нета, но по-важно според мен е за какво са ти? Защото примерните тестове, дори и да има такива в нета(което ме съмнява), не могат да ти помогнат с подготовката, а само да провериш нивото си или да видиш какво представляват. Най- добрият вариант е да си вземеш книжки, каквито доста уни-та имат.

Guest
    ksk.eacademy.bg/index.php тук има въпросите от тестовете на УНСС. Хубавото е че могат да се решават многократно. 3-те книжки по 15 лв. са 45 лв. така, че си е същото само дето в онлайн тестовете могат да се правят хиляди пъти по много по удобен начин.

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ksk.eacademy.bg/index.php тук има въпросите от тестовете на УНСС. Хубавото е че могат да се решават многократно. 3-те книжки по 15 лв. са 45 лв. така, че си е същото само дето в онлайн тестовете могат да се правят хиляди пъти по много по удобен начин.
    ma i tezi se pla6tat pak...dokolkoto vidqh az...

Голям фен
    Сега ли си кандидат-студент?Ти много рано си се усетил,бе-изпитите ни минаха даже вече.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Сега ли си кандидат-студент?Ти много рано си се усетил,бе-изпитите ни минаха даже вече.
    xaxax toi qvno da se gotvi za redovnite

azu4a.com
    Guest

www.azu4a.com

Това е мястото за тестване им проверка на подготовката за кандидатстване. Има за 7-ми клас има и за 9, 10 и 12 клас.
    Скоро ще пускат и истинските КСК -тестове.

Guest

Re:www.azu4a.com

Това е мястото за тестване им проверка на подготовката за кандидатстване. Има за 7-ми клас има и за 9, 10 и 12 клас.
    Скоро ще пускат и истинските КСК -тестове.[/quote]

Може и да си прав, гледам че се понапълни класирането !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си