- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- вече не издържам!!!
Омръзна ми всеки Божи ден в даскало да ме тормозят,бият и изтезават,сякаш съм им някакво домашно животно!!!Те не са хора,мразя ги!!!Нищо не съм им направила!Техен си е проблема,че са ПРОСТИ!Понякога ми се иска да се скрия в миша дупка,все едно ме няма!Това не е живот!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4akai sega q poobqsni kakvo se e sly4ilo?![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ми Защто се занимаваш с Abuseri не мога да разбера гледай си живота и да не ти пука за тях
Оплачи се на някой![]()
Da doida da gi nabiqПървоначално написано от Fucking_Bitch
ti kakvo 6te mi dade6 oba4e? (suvsem seriozen sum mejdu drugoto!!!!)
Значи до тук те разбирам, смисъл личи си че си наранена и не ти се живее, но в този форум няма как да ти се помогне, можем само съвет да ти дадем, но ти трябва да дадеш малко повече инфо за проблема.
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Мерси на всички,които отговориха.Аз просто исках да си го излея някъде..
Abe mila qvno mnogo hora sme s toq problem. I az sam taka kato teb. Ne6to im stava na nqkoi hora. Mnogo kompleksi,mnogo 4udesa. Ama ti ne trqbva da im se dava6-otkade nakade?! Q gi nakarai da sajalqvat! Pokaji se ku4ka-fucking bitch,ami pokaji go! Uniji gi i nedei se dava na vseki glupak,za6toto kolkoto pove4e se dava6,tolkova pove4e te ma4kat! Badi sebe si i prosto sled kato im pokaje6 na oniq,4e tehnite ne minavat,si svirkai! Tva si e tvoq jivot-radvai mu se,ne go otdavai na idiotite!![]()
Не трябва да се оставяте да ви тъпчат!Това е моят съвет![]()
Просто не се оставяйте по никакъв начин да ви дразнят,обиждат,за каквото и да било.
Не разбирам кака така ви мачкат!? Аз винаги съм била отворена, нахална и малко надута и мен никога никой не ме е унижавал! Обиждали са ме ама съм им затваряла устата! Вместо да се оплаквате направете нещо и си помислете каква е причината.... а причината винаги е в жертвата (в случая-вие)! Като нямате достатъчно голямо самочувствие и по-големи от вас приятели, които да вселяват страх в сърцата на тъпанарите, които ви закачат, много ясно че ще ви мачкат! Куражи самолябие-това се иска! :P![]()
![]()
Обръщение към пострадалите
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
nedei da obrushtash vnimanie kolkoto i trudno da e ili puk se premesti.ot tova deto si napisala ne razbrax konkretno kakvo se e sluchilo.no az moga da ti kaja edno -naranqvai za da ne budesh naranen.ne dopuskai nikoi da se durji s teb po nachin ,po koito ne ti e priqten.![]()
намери си някоя свястна дружка от класа или даскалото (смисъл такав да знаеш,че има кой да ти стой зад гърба) .. и си отвори малко устата няма да им мълчиш .. ако са момчета ще ти е малко трудно шот те са такива амеби от обиди не разбират .. но ако са некои девойки .. е лесно като й кажеш 2-3 думи за косата,тялото,ноктите,дрех те ще видеш как ша млъкне
поне аз съм така -в моя клас сме 23 момичета и яла да видиш кво ги прая![]()
А защо е така? Има ли някаква причина? Не разбрах точно, но въпреки това не им обръщай внимание, а ако толкова те нараняват говори с тях.Директно ги попитай "Защо".Трябва да има някаква причина, и ако не я знаеш трябва да разбереш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Абе маце аз ти казахДа им натрошим джамеците и ще видиш, как всяка сутрин ще те посрещат с почести и чаша горещ шоколад
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ponqkoga dumite ne pomagat (kazvam go ot li4en opit)......i men me tormozi6e edna 6matka....izkara me izvyn nervi (nikoi ne go e pravil do sega)..... nakraq se naloji druga sila...i ima6e efekt..... (ne vinagi e taka)....
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
ДА...как да накараш някви малоумници да се вслушат в думите ти???За съжаление понякога физическата сила е единствения начин!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от koalka
Или на класната си, кажи и на родителите си!
И още нещо-покажи, че си силна и не се оставяй да те тормозят.
хъхъ..
Да бе да.Когато имаш проблем въобще не трябва да бягаш от него,а да се справиш с него!!!Ако избяга все някога пак ще се намерят някакви кретени,които да я тормозят.Просто трябва или да се оплаче на някой,който може да и помогне (родител,класна,директор),и и да им (по)каже,че не заслужава това,което и причиняват и че няма да позволи да продължават!Т.е. трябва и самоуважение.Първоначално написано от mon4eto
![]()
Като виждат, че не правиш нищо по-въпроса, че се скатаваш, пак ще продължават. Недей да си мълчиш, направи нещо, оплачи се, важното е да не бездействаш![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mili4ka q se stegni kak 6te davan na nekFi si da te ma4katt,are q si otvori usti4kata malko,nahrani gi.ako se odurvat i kaji 4e 6te si imat problemi s vlastta.kat se vratne6 nqkolko puti pokrai daskaloto s nqkoi qki zdravi mom4eta 6te vidi6 dali nqma da se opravqt..uspeh
Благодаря на всички,много многоооооооо!!Мисля,че намерих решение.И за момента не е бягство.Но попринцип,наистина ли мислите,че в такива случаи "по-високопоставени" в иерархията хора(като учители,директори и т.н.),биха могли дапомогнат.В малък град,където някой имат пари,други имат много пари...![]()
NIKVI DIREKTORI ILI U4ITELI BAHTI.....!BOI HVA6TA6 GI TIQ T1PANARI I BOI.INA4E 6TE PROD1LJAVAT DA TE TORMOZQT DORI MALKO DA TE POSTUPAT VAJNOTO E 4E SI VDIGNAL GLAVA I SI SE IZPRAVIL SRE6TU TQH AI USPEH!!!!!!!!!
Е ти пък го изкара селоПървоначално написано от Fucking_Bitch
Не е малък градът, селски са ни идиотите. И какъв бой, като те редовно си го ядат тея нищожества. Направо по един камък в тиквите и да има мир...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.