.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Бели петна в ноктите?

Искам да попитам какво означават тези бели петънца?Някои хора ги наричат късметчета други просто казват че са недостиг на виттамини.На мен ми се появяват доста често и това е много дразнещо.ще бъда много благодарна ако някой ми каже нещо по въприса или ми даде някакво инфо да прочета как би могло да се спре това нещо

Чесно казано и аз знам че е недостиг на витамини... като бях малак имах доста по ноктите , а вече нямам никакви петанца по ноктите.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

аз го знам че е недостиг на витамини
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Град
    там където залязва слънцето
    И аз знам че се получава отп недостиг на витамини.Трябва да ядеш повече плодове и зеленчуци и също така може да пиеш от тези витамини разтворимите...купи си Мерц специал драже-ще ти направи ноктите по-здрави и петънцата със сигурност ще изчезнат! \/
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Голям фен
    дам недостиг на витамини е.Слава Богу аз нямам такъв проблем
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Град
    Malko putevo
    Цитирай Първоначално написано от `sladi4ko`
    mai be6e na vitamin B, ama ne sym sigurna
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
    И аз знам че се получава отп недостиг на витамини.Трябва да ядеш повече плодове и зеленчуци и също така може да пиеш от тези витамини разтворимите...купи си Мерц специал драже-ще ти направи ноктите по-здрави и петънцата със сигурност ще изчезнат! \/
    Да, ама трябва редовно да ги ядеш тия плодове, зеленчуци и т.н + разтворимите витамини. Смисъл не е зора да ги ядеш една седмица и после да спреш, а така периодично си похапвай по някое и друго плодче

Всъщност белите петна по ноктите се получават при липса на протеини и цинк.
    Така че не на плодовете и зеленчуците трябва да наблегнеш, за да си ги набавиш, ами на местото (особено телешкото и пилешкото са богати на цинк), яйцата, морските продукти, млечните продукти, ядките и зърнените храни.

Guest
    ami i az gi imam i kogato re6ih da popitam lekarkata mi ot kakvo sa i tq mi akza 4e trqa da qm pove4e morkovi

хахахаха яж моркови тогас
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

От недостига на витамини в организма е, при мен също ги имаше, но след като го подкарах само на плодове и зеленчуци вече няма ( недейте като мен, и месо трябва да се яде, но аз съм полу- вегетарянка и... )

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    От недостига на витамини в организма е, при мен също ги имаше, но след като го подкарах само на плодове и зеленчуци вече няма ( недейте като мен, и месо трябва да се яде, но аз съм полу- вегетарянка и... )

ОМГ немога да си представя живота без месо на масата..

Цитирай Първоначално написано от `sladi4ko`
    sys sigurnost e tva pitala sum lekar 6toto i az gi imah

Ниго
    Guest
    бе аз плодове не ям, не пия и разтворими витамини и нямам петънца. Що така а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си