- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще ходите ли на Maiden!
Ще ходите ли на Мейдън бе?Най-великата мтъл група на всички времена ще свирят в БЪЛГАРИЯ! И аз ще присъствам!
![]()
Хех.. кой още ще идва (въпреки че никой няма да познавам щото пиша в тоз форум от днес)
Метъла е упадъчна музика! Как може да се повдига въпроса преди такъв светъл християнски празник! Боже,опази! Вие от младото поколение пропадате,така да знаете!
Ако слушате такава музика ще станете като Магесник или TheNightRaider,не дай си Боже като онзи пропаднал тип Quench!!!
![]()
Защо няма отговор "Искам, да отида, но нямам възможност", защото представи си, че ако бях от София щях да отида там.
Mnogo mi se iskashe da otida, no za jalost v momenta nqmam finansova vuzmojnost. Edno momche ot moq kurs 6e hodi.![]()
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Хаха.. САТАНИСТИ!Първоначално написано от quench
![]()
СКАНДАЛНО...епа ше ходя,как няма да ходя,имам билет от 7 март още,в нас съм го сложил на пиедестал,на високо да се вижда,обмислям в рамка да си го сложа но ще видя.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
по-добре го напикай и се изпразни върху билета,за да видиш физиономията на фейс контрола,когато ти го преглежда....
![]()
Предпочитам да видя физиономията на Bruce а не на тоз дето ше ми земе билета..Първоначално написано от quench
![]()
и аз искам мъ нема да одя...![]()
Шъ одя![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди