- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче на 16, а аз съм на 12?!?Лошо ли е?
Aман от лапета о,0
ami 6to ne,ama malko detska rabora,no kato se zamislq az na 12 si haresvah edin na 18 taka 4e e normalno za vuzrastta ti![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ne se obijdai no si mnogo naivna,toi moje da ti kazva 4e ne iska,no ne e taka...vse pak e na 16Първоначално написано от Deschety
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Абе ква е тая мания на момичета да се хващат с толкова големи момчета???
Vladoka rulzzz
Подкрепям напълно. \Първоначално написано от koalka
/
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еми, хубаво тръгни с него.После обаче да не пишеш тема из форума "какво да правя?", ако поиска...Той сега може така да си говори...но повярвай ми иска му се.Дано все пак е коректен.Първоначално написано от sexy_momi4e
Така е. Има едно момче от моето училище, страшно симпатично, 11-ти клас е и се разкарва с една пикла в 5-6 класПървоначално написано от Seizure of Power
Нищо лично, но всички сме потресени и ги гледаме като треснати
![]()
И преди някой да се обади, никаква завист не е това, просто се чудим тоя човек с акъла си ли е..при положение, че може да си хване къде-къде по-свястно, хубаво и сериозно момиче, не някаква лигла, дето би трябвало с кукли да си игра още
![]()
Пак казвам, нищо лично.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
спокойно съвсем нормално е и аз имах една приятелка на 12 и тя ходеше с 18 годишен.но тя изглеждаше поне на 15 и мислеше като по голяма,така че и ако при теб е така....няма никакъв проблем
Feel my pain
Най-малкото се различават в начин на мислене, в различни етапи от живота си са, прекарват времето си по съвсем различен начин.Смешно е.Първоначално написано от valantain_love
Е, аз искам да ходя с 16 годишен, а изглеждам на 14-15!Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
Какво значи изглеждаш?Първоначално написано от Deschety
По-скоро се правиш, ама айде...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ше го обвинят в педофилствоШегувам сеее.....нема лошо,обаче ако ти иска секс
![]()
momi4etata se razvivam po-barzo ot mom4etata.ti si na 12 toi na 16,na4i moje da ste i na edin akal![]()
spored men nqma problem,opitaite ako se stigne do tam.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Тва беше гадноПървоначално написано от vivian
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Normalna vi e razlikata![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Еми щом не мислиш кат 12-шнада не ти пука
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от valantain_love
xaxaxa 6to ne e li taka?daje sam po4ti sig 4e tq 6te e po-razumna i po-zrqla ot nego...
4 godini ne e ni6to,a i s tozi komentar iskam da kaja 4e toi nqma da zabeleji razlikata mejdu godinite i misleneto(ako izob6to ima takava).
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
И за какво ще си говорите? За природознанието?
то е до 4ти класПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Все едно![]()
Е не си малка, на 12 раждат.
Мисленето, а защо трябва да го има.
мангоситеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тоест българите, които са едновременно с черни коси и очи.Първоначално написано от Seizure of Power
не, казах мангали съвсем ясноПървоначално написано от Анонимко
![]()