- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче на 16, а аз съм на 12?!?Лошо ли е?
Продължавам да си мисля:
Българи - руси коси и тъмни или светли очи, или тъмни коси задължително със светли очи. Арийска раса.
Цигани - всеки по-мургав, с тъмна коса и очи.
Я не говори глупостиБрат ми не е циганин!
Аз се шегувам. Има и руси цигани.
Както и руси негри...случва се![]()
НЕ са много 4 години, мила,,,,,,важното е да се обичате!!!!}}}}}УСПЕХ.....
А относно историята за онова момче от 11 клас дето се влачело с "пикла" искам да кажа,че може би някоя по-голяма,която е била истинската му любов просто не му е отвърнала или нз,,,,или нещо такова,,,,човек върши много неща,когато не мисли и е отчаян,,,,някой ми беше казал,че "Голямата любов деца не ражда",,,,Има много такива примери,изглеждат необясними,но всъщност са повече от ясни
Мдам.
аз не намирам нищо лошо в това да си с него все пак 4 години не е много голяма разлика,а и годините не са най-важното нещо ако се обичате годините не може да са никаква пречка
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
ОК,стана ми ясно, че няма нищо нередно в това(или може би има, но нередността е съвсем малка), но как да постъпя, за да му покажа, че имам някакви чувства към него или може би да го впечатля с нещо?!?
Напиши на чина ти:Първоначално написано от Deschety
Грозданка много лов Петканчо
И все някога ще го види, ще се заобичате и ще се веселите 3 дни и 3 нощи.....
ХихихихихихиПървоначално написано от Seizure of Power
Лице радваш
![]()
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
Само дето не сме от едно даскалоПървоначално написано от evil
, а аз се казвам Деси
![]()
Я ми кажи в какво се изразя зрелостта ти.![]()
Какво по-точно имаш предвидПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Нали си зряла за годините си - какво ти е зрялото?
Оо я стига, той изобщо не е от ония "отчаяните" хора.Първоначално написано от Анонимко
И кво, дори и да беше, да няма да тръгне с някаква висока лев и 50, само защото бившата, която много е обичал, е била на неговата възраст, но не се получило? Wtf...
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Тук въобще не си праваПървоначално написано от valantain_love
![]()
Като казах, че не изглеждам на 12 имах точно това в предвид-изглеждам доста по-голяма на външен вид, а и честно казано си се и чувствам по-голяма![]()
ne uprekvaite momi4eto...az kato bqh na 12 hodeh s edin det be6e po4ti na 16 nqkolko meseca i si4ko be6e perfecno...i znae6e 4e misleh 4e o6te sum malka za sex i t.n i ni6to ne me e karal da praq... \/
...My name is Death...I'll be your Mistress tonight... I'd like yo put you in a Trance!...
еми според мен не ви е голяма разликата ама тва дето го говориш че се чувстваш по злряла отколкото всъщност си,в какво наистина се изразява зрелостта ти-в това че имааш по голямя гръдна обиколка и че си с една педя над съученичките си...тръгни с него то акъла ви ще е един и същ ако ще ти да беше 10 годишна обаче наистина не се мисли за по зряла отколкото всъщност си...ако се обичате и той не те кара да правите нищо няма проблем,или пък ако те кара и ти си съгласна-в което малко се съмнявам де,а най-добре или му кажи че го харесваш,но ако той не изпитва същото може да си останете само приятели или пък кажи на некой да му каже-ама ти все едно незнаеш или нещо такова-преди две години ги ползвах тея номерца и действаха в повечето случеи! \
/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
ако мсилиш като по-зряла няма да имаш проблем,пък и 4 години разлика са си в нормата![]()
при мен е подобна ситуация... ама съм на 14 и харесвам 18 годишен. тои казва че разликата била доста кво било ... след това продължавахме да си чатим и така ми беше още по-гадно ... а сега дайе и не чатим и тои си има приятелка !! ужас !! трябваше поне да ми каже ... нали![]()
A we az kato sam na 18 kvo da kaja !!! Zna4i tolkova mi e pretrupan grafika i
neshtata 4e ako si hvana gadje prosto nemoga da si predstavq kak shte se spravqm !!! I 4estno da vi kaja za men 12 godini si sa 12 godini ne moje da mislish na 12 godini kato 4ovek na 30 !!! Nqmam nishto protiv tova na 12 godini da hodish s 16 godishen ama za mene prosto momi4encata na 12 godini sa si oshte deca nezvisimo 4ew sa visoki prierno po 1 90 sm !!! Taka 4e gledaite si jivota za liubov i ibane ima vreme !!! Oshte ste malki !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ах деЦката любов...Аз на 12 си играх с куклите е момиче... А кво ше стане кат тръгнеш с момче на 16...Мислиш ли че той няма нужди
... Така де... Винаги съм повтаряла.. За истинската любов няма граници... Но мислиш ли че това е любов.. или просто той е "много готин батко" ...
Да и аз съм била на 12, вярно е че и аз не изглеждах на годините си,но ... Не мисля че тва значи да си по зряла... Все пак си 5 или най-много 6 клас... Кво може да ти е толкова по-зрялото от другите... Те вече сички почнаха да мислят така, а "батковците" само ви се подиграват кви сте били... Така е... То не е излишно самочувствието ама... Ае първо си изживей до край детството шот няма да се върне...
МИР ВАм
Вие на хероин ли сте бе?
Eto 4ovek koito me podkrepq !!! Bravo !!! I predpolagam 4e si pone na 18 - 19 godina kato gledam kakvi neshta si napisala !!! Ai sas zdrave !!!Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
![]()