- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче на 16, а аз съм на 12?!?Лошо ли е?
хмм...мацко аз имах гадже оба4е то4но преди седмица го одрязох заради един страшен сладур на 16г а аз сам на 13....виж ако той наистина те харесва и ти му вярваш няма нищо лошо оба4е много внимавай..много...разберете се и без интимности....защото той е на 16 и иска секс а ти си на 12 и не можеш да му го дадеш така 4е внимавай!
E dobre de ne moga d arazbera kakva razliak pravi vunshnosta ti ? I kakvo ot tova kato izglejdash kato po golqmo momiche ?! Az vse oshte si imam detsko lichice( e ne chak tolkova de ama ..) da ne bi pak da sym grozna ...?! Kolkoto i golqma da izglejdash ako glabvata ti e kuha kva faida che izglejdash golqma?! Neznam kakvo razbirash pod zrqlost ... no ne smqtam che endo 12 godishno momiche e tolkova zrqlo zashtoto pone spored men chovek za da bude zrql trqbva da e vidql neshto ot tozi jivot i da e minal prez razlichni peripeti . A to ti kato si na 12 ne vijdam prez kakvo tolkova moje da si minala za da si tolkova uzrqla ili pak otgovorna ... Qsno e che mama i tati sa ni nauchili koe e losho i koe e hubavo no tva che si nazubrila tehnite dumi ne te pravi teb zrqla.
Spored men izobshto ne e losho, stiga da ne se podigrava s teb i da ne obrashta vnimanie na drugite, zashtoto sus sigurnost ima takiva, koito ne biha odobrili takava vruzka! Li4no az imam priqteli,koito hodeha godina i ne6to, no mom4eto po4na da obru6ta vnimanie na drugite i ne be6e priqtno posle.... Dano ne stana i pri teb taka![]()
И какво лошо има от това. Няма за какво да се притесняваш.![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
няма значение годините.... и аз като бях на 12 се бях хванала с един на 16....ходихме около месец и нещо...
така че не виждам нищо лошо....
Life sux but just keep smiling
Ама сте злеееееееееееееееееееееее еееееее! Тя дори не разбра какво я попитах на миналата страница, а ще ходи с 16 годишен.![]()
4 godini ne sa mnogo, no da znaesh che shte poiska da pravite sex,a ti si samo na 12 !!! Pogovori s nego i mu kaji kak se chustvash!
Говорили сме за това, а на него му е пределно ясно, че все още съм малка за секс!Първоначално написано от {CsKa}
Добре, ще стана на 13 след 1 седмица, е и?!?
А по въпроса дали обръща внимание на приятелите си -с тях сме си много добри приятели.
Няма смисъл да ви лъжа(за това какъв човек съм), защото ако крия от вас-хората, от които искам съвет...![]()
Мда но ти си момиче и е прието момчето да е по голямо от момичеПървоначално написано от misssy
![]()
http://gorata.net/f.php?f=krooki
А после ще пускаш теми колко се обичате![]()
Ако потръгне може и да пишаПървоначално написано от `Death`Whore`
схванах ти мнението по тая темичка, може вече да престанеш да се заяждаш
![]()
Не се заяждам. Не си специална за мен, че да се заяждам.![]()
Щом казвашПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()