- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бихте ли спряли заради гаджето?
Съжалявам ако е имало такава тема...
Искам да ви попитам ако вие пушите,а гаджето ви е твърдо против цигарите и ви помоли да не пушите, не само когато сте с нея,но и по принцип...как ще постапите? Ако си пушите от години....ще спрете ли заради нея/него ?
П.С Може да отговорите на същия въпрос,но за пиенето...?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Am az sum nepu6a4,no ako bqx i moqt priqtel iska6e da ne pu6a bix sprqla ako durji na men i znam 4e me obi4a,vupreki, 4e i cigarite vredqt seroizno na zdraveto ako me pomoli bix sprela.![]()
Държа много на приятеля си и ако ме беше накарал да сра да пуша или да не пия без да се замисля бих го направила колкото и трудно да беше (нито пуша нито пия)
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Зависи, ако много го обичам бих спряла...Но да допълня, че това явление при мен е много рядко срещано, а и мисля, че ако човека държи на мен не би ми правил проблем, че пуша и пия.
хмм ...че то аз спрях да пия ..но единствено и само заради себе си ,не заради някой друг ....
престаам си да спра цигарите или квото и да било заради някой ?!?! искам да видя как ше стане тва !! ако ще отказвам цигарите ...то ще си е само заради мен ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
amii bih napravil neshto takova samo i edinstveno zaradi sebe si mnogo hora se preebavat taka spravat razni neshta zaradi nqkoi koito ush obi4at i posle kogato toi si trugne ostavi 4e ti e milion puti po gano shtot si polagal mnogo usiliq da go napravish shtasliv a puk i pak po4vash tva det si sprql taka 4e ne ne bih sprql zaradi priqtelka
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
Откъде Накъде? интересно е как казвате да бих спрял(а) и после леко вметвате, че нито пушите нито пиете. Е, аз пък казвам колкото и да го обичам това си е моя работа и освен заради себе си няма да спра цигарите заради никой друг. "Ако ме обичаш и държиш на мен ше спреш" ?! Ако ме обичаш и държиш на мен няма да ми правиш такъв проблем, че пуша.
Езикът е извор на недоразумения <Из "Малкият принц">
To4no taka i az sum na towa mnenie. Ako 4oweka te obi4a tolkowa nqma da se opitwa da te promenq.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Не пуша, пия рядко, такаче на мен лично няма да ми е трудно да се откажа(от пиенето)
Иначе, ако си пия или пуша по-сериозно и гаджето поиска такова нещо от мен, бих ги отказала само, ако наистина си го обичам и държа на него, защото като той ме кара да направя нещо такова, само ми прави добро![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ne bih sprqla ili zapo4nala ni6to zaradi nikoi!
бих спряла,моето гадже примерно пуши и пие,обаче аз като му кажа че искам да изпуша една цигара или да ми даде да си дръпна той не даваинъче ако аз си реша мога да почна да пуша и той малко не иска и аз да пуша обаче....абе бих ги спряла заради гаджето....
![]()
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Подкрепям напълно.Аз пробвах да ги намаля ама не стана и му казах, а ме приеме такава каквато съм и той се примири хахах не че ми дреме.Живота си е мой и ще правя каквото си искамПървоначално написано от Whisskas
![]()
Мен ме помоли да не пуша, не само пред него ами и попринцип и аз в началото не пуших..ама сега на скоро се случваше като съм си с мойта компания да запаля по 1-2-3-4...И после ми ставаше много гузно, и за това си казах край вече. Тая вечер ще излизам с мойте и само ще си изпуша последната цигара останала в последната кутия(за днеска си я пазих
)..
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ne bih sprqla kakvo i da e zaradi nqkoi drug.Bih sprqla samo ako AZ pojelaq.Takava sum , kakvato az iskam, a ne kakvato horata iskat da buda.Pravq tova, koeto az iskam, ne tova kakvoto iskat horata da pravq.
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Просто ще опитам да не пуша пред него /или поне много/.
`Death`Whore` fred li si da ne pu6i6 zaradi nego, pfff ako te "obi4a" mi malko pone da se suobrazqva s teb
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
Съгласна съм...Първоначално написано от O.B.I_
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз пуша и пия, но и моят приятел пуши и пие и при нас такъв проблем няма!и все пак той е много важен за мен и бих спряла всичко заради него, ако толкова много го дразни и му пречи.
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
да ама и тя трябва да се съобразява с приятеля си, нали!? все пак може и той се дразни от някои неща! кво сте я нападнали!? ако тя го обича ще се разберат дали тя да отстъпи или той!Първоначално написано от O.B.I_
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
black soul dosta slab harakter si...Nqma da se obqsnqvam , sama se zamisli za6to ti go kazvam
Mi tupo e da kara6 gadjeto si da spre da pu6i....ZARDI TEBKototo ste zaedno...oki..ama ina4ev DSmisul trqbva da priena6 nedostatucite na 4oveka do sebe si, i da ne mu vliza6 v li4noto prostranstvo.....
=D> =D> Точно това си мислих!Непушачите не могат да кажат какво биха направили защото не могат да се поставт на мястото на пушачите!Първоначално написано от gLo0m
Ако наистина някой ме обича ,ще ме обича такава каквато сам,сас или без цигари,сас или без алкохола!Все пак за да обичаш някой не трябва да искаш да го промениш!
Моя спря цигарите ..до някъде заради мен..макар,че не съм го молила...Намали и алкохола пак не съм го молила но и на 2мата ни е по-добре така
e tva moje bi e naj tupata tema na sveta..... kak da spiram ne6ta zaradi nqkoi ilida karam nqkoi da spira zaradi mene ?!?!?! tva ne stava.... smisal kato si zaednos nqkoi trqbva da pirema6 nedostatucite mu ne da se opitva6 da go promenq6.... az daje nqmam kakvo da kaja, tolkova e glupavo 4e sam bez dumi...... vse edno da kaja na gajeto mi da sko4i ot mosta ako me obi4a, tova e tormoz ne lubov
I Give Colours