- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бихте ли спряли заради гаджето?
e tva moje bi e naj tupata tema na sveta..... kak da spiram ne6ta zaradi nqkoi ilida karam nqkoi da spira zaradi mene ?!?!?! tva ne stava.... smisal kato si zaednos nqkoi trqbva da pirema6 nedostatucite mu ne da se opitva6 da go promenq6.... az daje nqmam kakvo da kaja, tolkova e glupavo 4e sam bez dumi...... vse edno da kaja na gajeto mi da sko4i ot mosta ako me obi4a, tova e tormoz ne lubov
I Give Colours
нито ще спра да пуша, нито ще спра да пия..
требва кака Джена да ми е гадже та да ме откаже..
az sam momi4e i moqt priatel ne mi dava da pu6a,i ot 1 mesec ve4e ne pu6a zaradi nego
Ne vsichko e pari!
нито пуша, нито пия редовно. запалването на цигара или две когато сме на кафе не е нищо особено, нито пък това да изпия 100-150 водка като се събираме. така че това не представлява проблем на никой с който съм била, още повече че те всичките са били пушачи.
но пък съм се убедила, че никога ама никога не можеш да откажеш едно момче от цигарите дори при най-голямо желание
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Определено ... Даже ако човека до мен наистина си струва и аз го осъзнавам, той ще е най-големият ми стимул.
В момента го няма, обаче аз въпреки това смятам да си ги спра.
Вярно, бая по-трудно ще е, но ще се справя някак си.
Твоят приятел нищо не може да ти каже!Не трябва толкова лесно да се доверяваш!Ако се чувстваш по-добре и си го направила заради себе си,а не заради него МОЖЕ,но иначе честно ти казвам много е тъпо!Все едно да ти каже хвърли се през 7-мия етаж,нали се сещаш за какво говоря!?Първоначално написано от moya
НЕ![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
mi da 6to da ne spra? estestveno 4e bih,ako toq 4ovek e vajen za men de,ne nqkoi za den-dva. v kraina smetka edna hubava vruzka zna4i kompromis,a tuk govorim za cigari - 6to za problem e tva da ne pu6a? nz za men ne eaz molq priqtelq mi da ne pu6i treva,toi mi e kazval 4e mu e NEPRIQTNO da pu6a cigari i az sama re6ih da ne pu6a...hem znam 4e i az davam ne6to,ne samo iskam
podkrepqm phaser,mnogo to4no go kazaako mnogo durji6 na nqkoi toi 6te ti e stimul i nqma da si stiska6 cigarite i da se kara6 s nego 4e ne si gotova da prai6 toq kompromis,a i toi 6e se po4uvstva gadno
ам по прицип не правя нищо заради никой, така чене
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не!Определено приятелят ми не би ми повлиял на желанието да пуша или не, някои от вас казват "Ако държа на него/нея бин га спряла" според мен ако държиш толкова на дадения човек това значи,че той те харесва такава каквато си и не би трябвало да иска да те променя!!!!!!!!!!!!![]()
Никога не се страхувай от бъдещето и не съжалявай за миналото - живей за деня!!!!!
Да. И го направих.
пуша от 3 години стабилно Цигари (не трева) и бих ги спрял... пия рядко и то само по купони и то малко колкото да ми дойде музичката за манийките ....Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
182- бан на профил 2т.
Въобще не мога да се променям
Ако мадамата не ме харесва какъвто съм мисля че ще намери пътя към вратата
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
След 3 години пушене ги спрях заради НЕГО. Но не, защото ме накара, а защото той се оказа по-силен наркотик от цигарите и не изпитвах нужда да пуша.
Ами почнах да пуша покрай него....![]()
Ама напоследък ги отказвам заради самата себе си и хубавото е, че и той ги отказва покрай мене![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
аз заради себе си немога
камоли заради някой друг
Аз спрях да пуша преди 2 години зарад една бивша приятелка.. и се радвам че съм ги спрял !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не, не съм по4нал зарад нея, за да спирам зарад нея, нали така??
заради нея оба4е спрях да купувам и по4нах да гледам![]()
за да има и за двама ни
Ето ти един чудесен повод да откажеш цигаритетук се правят на луди ама бас държа че на всички пушачи ни се иска да имаме някакъв. Остави че има голяма вероятност да ни навредят фатално, ами и доста бъркат в джоба
![]()
гаджето е по-зависимо от мен, няма накъде да се влошаваако не беше той, да съм заебала и чадел, и бонбони...fuckin drumnbassers
![]()
ох, борим се с цигарите..
много видимо аз, по невидимо тя.
припалва по-често от мен, моля я , но не ще.
Обичам я и не искам да и се карам, а и аз самия припалвам сутрин с кафенцето...
понякога си делим цигарка, за да се тровим наполовина.. а всъщност се тровим взаимно.
като съм с нея мога и без цигари, но тя изглежда без цигари не може..
Оби4ам я и с цигарите баси темата
![]()