.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    ми бих ги спряла,а за алкохола еми сигурно и това ще спра

Re: Бихте ли спряли заради гаджето?

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Съжалявам ако е имало такава тема...

Искам да ви попитам ако вие пушите,а гаджето ви е твърдо против цигарите и ви помоли да не пушите, не само когато сте с нея,но и по принцип...как ще постапите? Ако си пушите от години....ще спрете ли заради нея/него ?
    П.С Може да отговорите на същия въпрос,но за пиенето...?
    Имах гадже, което ме помоли да спра цигарите.Спрях ги.Две седмици по - късно го видях с друга.Същият ден като се видяхме запалих, издухах дима в лицето му и си заминах!
    Мисля, че в момента нямам какво да спирам заради гаджето си!Ако малко по малко ми се прави секс сигурно няма да му е зле ама кво да се прави - нимфоманка съм!

Град
    Е отсреща
    Да съжалявам но само това съм направил за едно гадже
    спрях ги преди година...и съм адски радостен че това се случи!

Жената оставям цигарите НЕ !!! :P

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Ако си сигурен/на че той/тя държи на теб и ти дъжиш на него/нея тогава няма какво да мислиш СПИРАЙ!
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Ми според мен правилното решение е спирай

амфета
    Guest
    еми аз уж спрях чадела зарди него, ама напоследък чувствата ми охладняха и пак го почнах пък и други медикаменти напоследък, ако разбере ще ме убие, ама кво да се прави такова съм си теле че просто не е истина

еми не мисля да се променям заради когото и да е....ако толкова много му пречи няма да пуша,когато съм с него,ама само защото той иска да ги откажа...се пак аз съм решила да пуша и мисля че аз трябва да реша да спра(да ми дойде ума де )
    Feel my pain

Голям фен
    Град
    sf
    6te mi e dosta trudno,no bih gi sprqla,e,za tva se iska dosta volq razbira se...
    to si zavisi i ot gajeto,no ako ne6tata vurvqt na seriozno 6te napravq vsi4ko vuzmojno da gi spra!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Hmm mnogo poznata tema.Dneska sporihme za tova.Predi da trugnem toi kaza"az s pushachki ne hodq" i poneje si go haresvah vikam ae..shte se probvam.Emi izkarah malko pripushi mi se..zapalih...e pak e dobre de sled 3 meseca stana tova.Kazah mu... toi se razmrunka..ae pak gi sprqh.No kato si pushach ot mnogo vreme kak da ne ti se pripushi.Ae krih se izvestno vreme... To nakraq mi pisna! Skusahme(ne za tva de ) i napravo si navaksah za cqloto vreme.Posle pak trugnahme i toi me moli nz kolko vreme... i az ae dobre. Obache ne stava.. kvo da se prai i sega si pusha..toi si znae.. samo da ne e pred nego i da ne kaja shte izlezem po-kusno shtoto trqq da pusha Dalaverata e slednata: Pusha ne mnogo,ne pushe predi da izlqza s nego i ne pusha dokato sum s nego i se probvam da gi otkaja. Ne che shte stane...ama toi da si vqrva
    Seriozno ako ne ste pristrasteni probvaite se da gi sprete zaradi drugiq i ako mnogo durjite na nego
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Am az sum nepu6a4,no ako bqx i moqt priqtel iska6e da ne pu6a bix sprqla ako durji na men i znam 4e me obi4a,vupreki, 4e i cigarite vredqt seroizno na zdraveto ako me pomoli bix sprela.
    И аз така!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest

Re: Бихте ли спряли заради гаджето?

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Съжалявам ако е имало такава тема...

Искам да ви попитам ако вие пушите,а гаджето ви е твърдо против цигарите и ви помоли да не пушите, не само когато сте с нея,но и по принцип...как ще постапите? Ако си пушите от години....ще спрете ли заради нея/него ?
    П.С Може да отговорите на същия въпрос,но за пиенето...?
    хм аз нз за цигарите ама за тревата не не бих за никое скапано момиче.Правя квото си искам с живота и не може някое момиче с което ще скъсаме се някога да ми налага разни правила какво ще правя!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако пушех и ако ще спра цигирите нямаше да го направя само заради гаджето но и заради мое добро.

Guest
    da opredeleno. az sprqh da pu6a(ne 4e nqkoga sum bila oosbeno zapalena pu6a4ka no paleh po1-2 na 1-2 dni). no mom4eto koeto haresvam razbra i kaza 4e ako ne spra ne iska da me vijda pove4e i ototgava ne sum palila daje mi se povru6ta ot cigara sled toq slu4ai. vs mi kazvaha 4e izglejdam vse edno 6te pripadna i... no tova e druga tema. ina4e za pieneto-i toi pie taka 4e edva li bi go iziskval ot men, no ako poiska 6te spra 100% samo da trugnem spiram vs

Guest
    Това е тъп въпрос за мен За нея бих умрял (вече на два пъти да се случи) каквото ще да ства никога не бих я наранил а ако това я мъчи и не ихаресва спирам и никога повече.Прекалено много си я обичкам за да я загубя от такова нещо

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ne nikoga ne bih sprql da pu6a zaradi nqkoq jena absurd ako me obi4a i poznava 6te znae 4e mi prai kef i nema da me kara

Guest
    мн ясно като си с някои трябва да го приема6 такъв какъвто е,въпреки 4е нз от къде бих го намерила такъв да не пу6и и да не друса,ама и не искам де,за6тото 4овек с такива разлики от теб едва ли е подходя6т само да ти досажда с някви простотии от рода да спира6 заради него и такива не6та.тъпо е някои да те ограни4ав,и гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си