.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    иванчо
    Guest

харесвате ли момчета/момичета с очила

Значи..Имам един съученик който си носи очила.. и всички момичета от моя клас го имат за изрод недъгав и т.н... което ми бърка в мозъка.. не мога да си представя колко му е кофти на човека заради този проблем...
    Та интересува ме.. Вие имате ли предпочитания половинката ви да НЕ НОСИ очила ?

п.п. малко тъпичка тема но ми е много любопитно какво мислят другите
    п.п.п. не знам дали това и е мястото на темата но както и да е.. човешко е да се греши

Guest
    Ievanieeeeeeeeeeee... Sujuka te vladiei!

Харесвам вързаните на кок, очилца с тъмни рамки, черна пола и горно сако... секретарки Тфа ми е нек'фа мания ми е да гледам такиа мацки. Иначе има хора, на които им отиват да носят очила, на някои не им.

Еми зависи, ако човека е приятен(в смисъл като човек), хич нема му гледам цайсите

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    ako nqkoi ti e priqten i ti haresva kato chovek edva li edni ochila shte ti promenqt mnenieto.Ima hora,na koito ochila im otivam mnogo.Vseki si ima vkus.Az lichno sum vijdala takiva sladurcheta s ochila,che napravo se raztapem.A i e vseizvestno,che pochti vsqko momche haresva momiche tip sekretarka s ochila..neznaino zashto
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

54444

хахаха ... нема значение в повечето случаи според мен .. но има некой комплексирани хорица които естествено се праят на нещо повече и немога да гледат хоора с очила .. като станат дядовци едно внучи да им се подиграва ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    шшшшш мечта ми е да попадна на някоя мръсница с очила
    иначе не виждам "проблем", ако някой носи очила
    на мен самия понякога ми се налага, но не усещам по-различно отношение.... може би защото около мен има хора и приятели, а не добичета

zavisi ot 4oveka
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

ami ... 6o da e sme6nu da nosi6 o4ila kvo kakto kaza nekoi po gore 4e te prostu sa kompleksari i iskat da si gu izkarat na nekoi i sa namerili dobre mi6ena no ako ti naistina go haresva6 kato 4ovek i si gu opoznal i ne ti pre4i da go za6iti6 ti predlagam da gu naprai6.... puk az li4nu se kefa nahorata s o4ila kvo im e da ne sa urodi dori sa po sladki
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това няма никакво значение.Даже на някои много им отиват.

До автора!
    Коя те комплексира!?
    Light The Universe

Аз носа очила, но с тях навън не излизам, излизам с лещите, мойта ме е виждала няколко пъти с очила (по купони като спа там трябва да си махна лещите) и ми е казвала че не ми отиват, но не и пречи особенно. На някои хора пък супер много им тичат очилата, даже познавам един, който си е зел очила без диоптар само щото му тичат. Сичко си зависи от човека.
    А и не е вярно че всяко момче обича секретарките, медицинските сестри и т.н.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На някои хора много им отиват очила.

А и не ме интересува дали е с очила или не, за мен това няма значение.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Че кво от това като са с очила нали са нормални хора като нас.Немам нищо против хората с очила!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен
    Аз нося очила /навън доста рядко, но това е без значение/ и всички мъже, които са ме виждали, ми се кефят с тях. Това, че човекът има проблем с очите, не го прави недъгав! В днешно време знаете ли колко малко хора нямат проблеми с очите? Тези, които мислят, че нямат, най-вероятно просто не знаят за тях. Който се подиграва на онова момче, да отиде на очен лекар и ще види.

kakvo ob6to imat o4ilata s 4uvstvata...sprete da bydete tolkova povyrhnostni i se zagledaite v istinskite ne6ta..

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    тва дали носи очила няма значение,всичко опира до характера.Я гледайте Пламен Пътов от "Music Idol"...носи очила ама е голям сладур \/
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен
    Даааааааа...а мен не ме болеше глава дори

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Харесвам вързаните на кок, очилца с тъмни рамки, черна пола и горно сако... секретарки Тфа ми е нек'фа мания ми е да гледам такиа мацки. Иначе има хора, на които им отиват да носят очила, на някои не им.
    ami i az mn haresvam momi4eta s o4ila tip lexi ot modna ky6ta ina4e do o4ilata ne smqtam 4e e problem stiga da ne sa nekfi demode

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    ем..... на някои им отиват,на други не.. зависи.. на мен лично гаждето ми е с очилца.. таквиз кат на Пламенчо Пътов от мюзик айдъла .. и даже си приличат малко ама супер мн му отиват тааа.. пак казвам зависи от човека

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Споредзависи
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Гаджето ми носи очила когато чете или гледа телевизия..
    Супер секси му седят..правят го някакъв сериозен ии..РРРРРрррр!

Таааааа мисълта ми беше че има големи сладури с очила!!!!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

който носи очила значи има проблем с очите, а човек без проблеми няма
    нямам предразсъдъци относно носенето на очила...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    какво значение има дали е "с" очила или "без" ...нали не са му на сърцето...

Има хора, на които очилата отиват много. На някои им стои много секси.
    Лично аз обаче не бих изнирала гаджето си по това, дали носи очила или не.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си