- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Народът предпочита сеира пред музиката
Народът предпочита сеира пред музиката
Целият народ седи пред екрана на Вип Брадър, и по-малко хора гледат музикалните инвалиди в Мюзик Айдъл.
аз пък и двете еднакво не ги гледам![]()
Аз не гледам ни едно от двете![]()
6to be? Ne wsi4ki sa tolkowa zle.Първоначално написано от Анонимко
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Аз пък не гледам нито едно от двете!!!Такива предавания не ме кефят...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Az gledam Music Idol,ama ne gledam Vip Brother...I kakvo ?
Моля ви недейте обижда нашето творчество, достатъчно е, че по-голямата част от българското население ни обожават.
ти пък как разбра 4е VIP Brother се гледа от пове4е хора отколкото music idol ?![]()
да наистина как разбра?Първоначално написано от Анонимко
Всъщност е точно обратното. Music Idol се гледа повече. Грешна ти е информацията.
докато ги дават аз съм навънка...кога да ги гледам!?![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от Lake_bodom
Първоначално написано от fаke
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
голям социолог се извъди.ето още едно от нещата поради които е вредна телевизията.малките деца виждат целия живот представен от всякакви страни и си мислят,че го разбират и че той наистина е такъв.
щом някой си е казал,че младото поколение било затъпяло и че всички гледали Вип Брадър,дай да му вярваме,да си правим изводи.
ти си живей твоя живот,излез на улицата,запознай се с хората,намери
хубавото у човека,изгради си СОБСТВЕНА представа базирана на
твои ЛИЧНИ наблюдения и общувания,а не ЧУЖДАТА бълвоч от телевизията,създадена с единствената цел за печелене на пари.
Не гледам телевизия.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз гледам Мюзик Айдъл![]()
А Вип Брадър случайно съм го засичал и от любопитство съм попоглеждал какво правят.
хъхъ..
много ясно, че масата предпочита сеира, пред качеството. на масата и стига един азис и един китаец, малко скандали, шамари и конспирация! много съм съгласна с _donna_. не гледам и нямам намерение да гледам вип брадър. не ме интересуват хора, които не познавам и не ме засягат. не виждам смисъл да ги гледам как общуват група свине, които имат култура, по-малка и от грухащите ни събратя!!!то се видя вече, че всичко е нагласено, но на масата и се гледа сеира....селоооо, селоооо!![]()
![]()
![]()
не искам да коментирам повече,защото не искам да им падам на нивото, но запазвам отрицателното си мнение!
Бих казал самоПървоначално написано от lii40
![]()
Иначе веднъж ги бях засякъл-Десислава пееше "Прекатури се планината", народна песен и си говореха за културни теми![]()
хъхъ..
ако нета ми е наличе, не се сещам за тв.. вече има толкова досадни предавания, че ми се повдига..
Първоначално написано от Shadow_Walker
И аз, и азПървоначално написано от mila_pila
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.