- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- има ли любов между доброро и злото?????
сигурно няма та те са врагове O:) :twisted:
Има ужастно голяма връзка между тях, защото прекаленото добро понякога се превръща в зло... Те ходях ръка за ръка заедно с човека...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Любов между добро и зло( между хора,реален пример от живота)
Момчето е пичага с кофти минало,проблеми,много омраза в него.Той е на 18.Силен физически и психически,арогантен,самоу верен,нещастен,но решен да успее ,мразен от почти всички.Семейството му е разрушено,няма семеен уют и спокойствие.
Момичето е нежно и красиво,набожно,с много приятели,разведени родители,тиха,мила,отлични ка.Тя е на 19.Мечтае да помага на хората,готви се за студентка.
Момичето го харесва много,но малко се страхува от него,той я обича истински ,защото само с нея говори открито и слуша само нея.Тя вярва в доброто,а той върши злини.В един момент решава да се промени,поне малко заради нея.Но миналото му не го оставя.Става по-добър,но си остава лош.Лека полека двамата се отдалечават и до ден днешен не са виждали от месеци насам,а комнеят един за друг.
Според вас как завършва историята?
Не, няма. Те просто вървят ръка за ръка в повечето случаи.![]()
Всички сме виждали ин и ян, знака си обяснява всичко- доброто и злото са просто двете части на едно цяло, във всяко добро има капка зло и обратното. За каква любов изобщо си говорим???
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ми не съм сигурна, но мисля,че има, защото все пак нали знаете,че противоположностите се привличат
няма любов
ako isak6 se regni i mi pi6i li4no saob6tenie i 6te ti razkaja edna istoriq koqto 6te ti dade otgovor na vaprosa
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...