.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

СЕКС ПО ВРЕМЕ НА ЦИКЪЛ

Чувала съм , че не е хубаво да се прави секс докато съм в цикъл , но защо?В смисъл какво може да ми стане?Изклучвам това , че е нехигиенично!Чакам отговорите Ви!!

Град
    Нямам :(

Re: СЕКС ПО ВРЕМЕ НА ЦИКЪЛ

Цитирай Първоначално написано от macka123
    Чувала съм , че не е хубаво да се прави секс докато съм в цикъл , но защо?В смисъл какво може да ми стане?Изклучвам това , че е нехигиенично!Чакам отговорите Ви!!
    Ми точно за това не е препоръчително да се прави секс по време на цикъл,а именно,че не е хигиенично!Каква по-голяма причина искаш бе момиче

Мега фен
    Лекар ми е казвал, че не е хубаво да се прави. Вагината е прекалено чувствителна по време на менструацията.

Ми не питам за себе си а за своя приятелка.И освен това вярно ли е , че тогава процента да се забременее е мн малък (1-2)

Мега фен
    Проценти няма. Или забременяваш, или не. Мъжът не трябва да се празни вътре и точка.

Ми аз не съм го правила,когато съм в такова състояние,понеже съм чувала,че не е много удачно,а и няма да умра,защото не съм го правила 4-5 дена,някак си за мен самата е недопустимо,пък не знам тия,които са го правили не им ли е било неприятно

ше стане касапница

Мега фен Аватара на koalka
    Нехегиенично в какъв смисъл?Ако момчето ползва презерватив, няма проблем. Не мога да си обясня защо да не е хубаво?Ако ти се прави, си го правиш.На мен не ми е приятно, защото в тези дни по принцип хич не ми се прави секс.

kakvo lo6o ima stiga da si razgovarql s priqtelq si za tova i da znae6 4e nqma ni6to protiv men li4no ne mi pre4i problema mi e samo na nego d ane mu e agdno no kato znam.. nqma lo6o
    Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.

ами риска от инфекция е много по-голям... плюс тва няма никъква гаранция че няма да забременее понеже има вероятност да се отдели нова яицеклетка..

Цитирай Първоначално написано от InnocentGirl.
    ами риска от инфекция е много по-голям... плюс тва няма никъква гаранция че няма да забременее понеже има вероятност да се отдели нова яицеклетка..
    Риска си го има но тугава да забременееш е най-малък! както и 3-4дни преди това
    Съзнание... Вътрешният глас, който ни предупреждава, че някой може би гледа.

Guest
    osven che e nehigienichno i e gadno, ako ne se izpolzva prezervativ e opasno, za6toto kolkoto i rqdko da e, ponqkoga cikala i ovolaciqta savpadat

Re: СЕКС ПО ВРЕМЕ НА ЦИКЪЛ

Цитирай Първоначално написано от macka123
    Bloody Marry му се вика на това за което говориш

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Винаги си правя секс по време на цикъл.даже 1вия ми оргазъм беше по време на цикъл.не виждам проблем.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    по-лесно се инфектира!

Edna pr-ka taka hvana i sega lujka lulkata Taka 4e vnimavai! Tolkova li ne mojesh da iztarpish bez sex dokoto si v menzis

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си