- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За футбола и омразата ми към него
Не, разбира се. И мен са ме радвали, когато ходех по мачове...
Както и между гениален математик и поет, и скулптор и астроном, художник и олимпийски шампион...Първоначално написано от `Death`Whore`
Приличат си обаче по това, че са хора, отдали живота си на някаква цел, постигнали я(или не) с цената на лишения, в нещо са пъти по-добри от останалите хора, и в общия случай са леко чалнати. Или асоциални. Или не особено интелигентни извън областта, в която е таланта им...
Но това стствно, не е правило...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
тази тема е абсолютно типична за г-ца Евърли..
Тя я започва нахъсано, агресивно, убедена в своята теза..
Но само след 2-3 страници започва да се оправдава и да твърди,че не е имала това или онова предвид и най-накрая общо взето отрича пооочти всичко, което е написала в началото
Не знам защо го прави - дали тя самата не се усеща или вече, като надуши накъде отиват нещата гледа да се измъкне, за да не изглежда смешно..?
Драга Ерин, моля те за пореден път да мислиш 10 пъти преди да пуснеш своя тема![]()
Абе, вие спортни новини гледате ли? Спортни сайтове четете ли? Винаги, когато е имало успехи на българи (или български отбори) по волейбол, баскетбол, фигурно пързаляне и т.н. са били топ-новини поне във сайтовете topsport.bg, sport1.bg, gol.bg, sportal.bg, sportni.bg. Отделно, винаги започват с това спортните емисии по Нова телевизия и бТВ (Канал 1 от години не гледам, но предполагам и там е така), така че за каква липса на внимание говорите? Отгоре на това се поместват и интервюта и мнения на "замесените", при това отново на лесно забележими места. Не говорете наизуст, моля ви се. А успеха на Албена и Максим беше сложен на топ-новина повече от 24 часа в news.bg. А ако паралелно с успеха на примерно Албена и Максим, националният ни отбор е станал световен шампион (примера е силно преувеличен, но се надявам да схванете смисъла), то според вас кое е нормално да се каже първо? Това, което го вълнува кажи-речи цял народ (националният отбор), или това, което вълнува освен Албена, Максим и роднините им, горе-долу 6-7 човека (е, не са буквално 6-7 човека, но са стотици пъти по-малко интересуващите се повече от фигурно пързаляне, отколкото от футбол). Айде, със здраве!![]()
Левски шампион але але!
За да станеш едно трябва да се лишиш от друго!
Просто така е остроен света няма гениален футболист,който да пише гениални стихове!
Все едно колтурист да знае Марсилезата на изуст(фигуративно)!
НЕ не и не никои не може да ме убеди в противното.
Light The Universe
Замисляли ли сте се, че българите са най-добри в самостоятелните спортове? В колективните нещо ни се губи...
И не става въпрос за знания. Никой не е казал, че интелигентният човек знае всичко.
Значи не знаеш какво представлява!
И най-вече колко е дълга!
Как така ми значи има интелигиентни и велики люде дето не могат да четат и пишат тъи ли!?![]()
Не си знаят и името!![]()
Light The Universe
Ама и правописът е за простолюдието![]()
Разбира сЪ!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Light The Universe
Не отричам нито една дума. Още мисля, че манията по футбола е пресилена, още мисля, че трябва хората да издигат в култ такива, направили малко повече, още трърдя, че момичетата трябва да търсят в едно момче не дали е футболист, още мисля, че за вандаллщината няма оправдание, още мисля, че момченцата нямат право да хвърлят парите на родителите си по глупости, като Шампионската лига! Не се отхвърлям от нито едно свое твърдение. Спорът, който водехме с експлойтедтиин, беше по-скоро за занимавката. Ако си мислиш, че не мога да седна и да напиша един роман по всяко едно от мненията в тази тема, много си се излъгал. Просто за един момент ми писна да се занимавам с глупости, като футбола. Темата беше, за да изразя мнението си и за да видя какво толкова страхотно и невероятно има. Не обидих нито един човек за 20те мнения, които написах в тая тема. Но, въпреки това, бях обиждана. Нормално, като нямаш кво да кажеш - псувай.Първоначално написано от OtherDimension
А ти... Защо си мислиш, че мнението ти ме засяга? Ти отдавна си се показал начина на мислене. Моите леки грешки на езика, които заблудиха някои хора, въобще не са твоя работа. И ще те помоля, ако обичаш, да говориш по темата, не за моя милост. Щото, все пак, тва е тема за футбола, не за мен. Ако особено много държиш да ме обсъдиш с някого - заповядай, направи тема за мен. Аз ти давам съгласието си, така че мачока да не я заключи.
И аз ще те помоля за едно нещо - ако в една тема, в която съм писала аз, не можеш да напишеш мнение по нея, а искаш да започнеш да обсъждаш мен - по-добре не пиши в темата. Отделям цяло едно мнение във флууд, за да можеш най-накрая да разбереш, че това, което ти мислиш за мен, си е лично твое мнение и няма нужда да ми го повтаряш във всяка тема, където съм писала. Писна ми да обяснявам едно и също на хора, които просто не слушат. Затова, моля те, ако имаш някакви претенции към моя характер и моя начин на мислене, не чети моите мнения. Всеки има дразнители във форума, ти няма да си първия с такъв.
А какво е типично за мен и кво не е, ще говориш, когато, най-малкото, ми знаеш фамилното име и си говорил НАЖИВО с мен.
Надявам се най-накрая съм се изразила достатъчно точно и обширно, за да ме разбереш.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
към авторката: говориш сякаш всички харчат пари за хазарт около футбола и ходят на стадиона да се бият с феновете на другия отбор!!! тва е много много тъпо! футбола е най-коментирания и харесван спорт, да верно е! но тва не означава че трябва да правиш тема за да "псуваш" спорта, защото всеки си харесва различни спортове и ако всеки почне да псува другите видове спорт щеше да стане кочина във форума и много повече боеве на стадионите! (съжалявам че повторих толкова пъти спорт!) ... това че стават дори убийства на стадиона не е заради самият спорт а заради популярността му... ако тенисът на маса беше по-популярен и там, в залите, щяха да стават пребивания! да, футболистите са много прости, но за какво им е ъкъл... за да гонят топката ли!? да, много деца искат да стават футболисти, но защо не...този спорт е добре платен, футболистите стават световно известни, че тази работа си е мечта! да, доста момичета хлътват по футболистите, но защо не...те са с хубава фигура, известни, богати, живеят в охолство - мечта за много момичета (не и за мен, тва да отбележа) айде стига глупости, щото има много да се спори по тоя въпрос, все пак това е спорт!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
на същото мнение съм!Първоначално написано от Valar
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
писал съм по тематаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
това ,че ти си сляпа за магията на футбола , не значи,че я няма
да отричаш нещо, което е обожавано от милиони , дори милиарди хора по света е смешно
с теб не може да се спори - ти си едно магаре на мост, което се инати до последно
и какво по дяволите има общо с играта това,че някакви момичета харесвали футболистчета ?!
залагането на мачовете,както вече съм казал е също толкова "тъпо" , колкото и да си купиш цигарки , коланче или количка
Мнението ми за теб си е лично мое, но това не пречи да го споделям , както ти си споделящ тъпите излияния за това ,което харесваш или не ..
Но ще ти кажа една тайна - НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА !![]()
не ти ли омръзна да ни занимаваш с измислените си брътвежи..
това твойто вече е нагло и е доста жалък опит за привличане на внимание
ErinEverly,предполагам,че писането на блудкави романи относно немагията на футбола,ти помага да преодолееш омразата си .. = )
и за да не ми кажеш,че съм пристрастна-аз също не харесвам футбол.
седмия гол чакаме ,аПървоначално написано от exploitedteen
![]()
туй вече е мнооого лошо ..не мога да отида за оше бира
хаха,вече си представям каква магия е,
щом може да ви накара да спрете да пиете бира. :Р
страшна работа ..
оо..прости миПървоначално написано от exploitedteen
няма да бъркам в раната..
еми сега...тва е магията на футбола![]()
[quote="exploitedteen"]аз съм за Рома[/quo
И аз... Лека им пръст...![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от <black soul>
Аз не съм изпсувала веднъж... Верно е, тва е просто спорт, но не искам да е толкова популярен, това притиска останалите спортове... Пример - глей колко стадиона има в София, а само една ледена пързалка.
Първоначално написано от OtherDimension
Явно не съм се изказала достатъчно точно и обширно, за да ме разбереш. Сега не ми се занимава, затова ще карам лаконично.
Инат? Ми може и инат да съм. Откъде да знам. Ама тези твои думи контрастират на казаното от теб преди това, че не си държа на мнението. Би ли казал, най-накрая на кое от двете повече държиш?
Мислих, че ясно казах, че протестирам против това, всичко да се свързва с футбола!
Тъпи изявления... Ми и тъпи да са, теб кво те грееЯвно имаш някакво прикрито желание да изпъкваш, като говориш гадости за другите, но от това мен не ме боли много
![]()
Еми... Ако си мислиш, че детската ми мечта е да привличам внимание в някакъв форум, ще трябва да ти кажа, че си се объркалНо кво значение има, след като ти така или иначе не разбираш простичките ми изречения
Първоначално написано от _donna_
Омраза аз изпитвам, но тя нито е към футбола или нещо свързано с него нито показвам, докато споря по някаква темаЗатова смятам, че няма място за такова твърдение
П.П. Аз съм приела вашето мнение отдавна, време е и вие да приемете моето.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
абе ти луда ли си?!
нали темата ти се казва така "за футбола и омразата ми към него"
и досега обясняваш как го мразиш,ненавиждаш и плюеш по всичко свързано с футбола.да не говорим,че ти в спор показваш абсолютно всичко квото ти е на душата,аз имам чувството,че ако продължиш с тоя "спор",както ти го наричаш,скоро ше разбера с ква тоалетна хартия си бършеш дупето.казала си веднъж нещо,някой като се намери да ти каже колко си зле и кви простотии говориш и започваш да се обясняваш как всъщност не си го казала.поне си препрочети постовете па тогава лъжи.ееейй,говедо..
@OtherDimension,стискам ти ръката.
ПП:
а тва просто няма кво да го коментирам.Аз съм приела вашето мнение отдавна, време е и вие да приемете моето.
нито ми е зор да приемаш мнението ми,
нито виждам нещо като МНЕНИЕ в това което ти пишеш ..
Дамз, така се казва темата. Впоследствие доуточних, че момента, в който я писах, беше леко странен за мен и затова съм се изразаила неправилно. Първото заглавие, което измислих за темата, беше "защо всичко се върти около футбола". Впоследствие си промених решението и го смених. Е... Искреността вече не е ли качествоПървоначално написано от _donna_
![]()
Ох... Наистина в момента ме мързи да обяснявам едно и също. Утре ще го направя за теб най-обширно, ако искаш на лична, ако искаш в темата.![]()
Erin Everly
само недей да ми отделяш допълнително внимание,
не съм заслужила с нищо такова наказание ..
искреността да!макар че в повечето случаи е качество на
прецаканите.то тва твойто не е искреност,а дразнещо навиране
в очите на другите глупаватите ти възгледи за света..
странни моменти,па тва и онова,па конски акита..
никой няма нужда от това,но щом ти е ТОЛКОВА забавно.
ти за мойте мнения не се обаждай да не ти се случи случката.![]()
погледнато философски ничии мнения не са нужни,
не виждаш ли че се опитвам да се заяждам!
и ква е била великата дискусия?
ако не обичам футбол да си пусна ли мача или да си чета книжка?!
Хъъ..ами и на мен лично ми се вижда излишно това цялото шумене около футбола, както и издигането в култ на фитболисти-"секс символи".Хехе..
Не го отричам, разбира се. Явно си има аудитория...доста голяма при това...
Не съм фенка на футбола или още повече пък на някой отбор, ама ми е забавно от време на време да изгледам някой мач между 2 известни отбора, заедно с момчетата от квартала примерно.
Нооо както казах вижда ми се...глупаво да има толкова вдигане на шум, задари някаква си игра..пък още по глупаво ми изглежда да има спорове, кавги, разправий дори и бой между феновете на опонентите.
хахаха..
аз така си говоря,никой не може да се измъкне от моята всеобхватна справедливост ..случка няма да ти се случи,шеговита закана беше това ама щом държиш да обсъждаш безсмислеността на постовете ми..
(:
то си има смисъл/в повечето/,тва че не го разбираш си е твой проблем.