.
Затворена тема
Страница 10 от 16 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 391
    НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе Байо,не злобей, моме девствена!
    Моето момче си е много сладко и хубавко,направо се чудя как може да има такива грозотии като теб,даже избивам комплекс като си пиша с такова грозно момче като теб,охо-бохо такъв!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    И тая Курветина есамо с теб от съжаление,а дано да не ме лъже окото,но мисля че е херма,отиди я провери с един лакмус у задника!

ba6ta ti
    Guest
    НЕЩАСТЕН da ti eba putkata mai4ina kolkoto i za zlobee6 i zavaijda6 na si4ki nas vav foruma koito imame MOMI4eTA za gadjeta....ni6to nqma naprai6...moga samo ti pojelaq priqtno analno pompane 6toto cql jivot 6te si putka s pi6ka...ili ne6to takoa....moje i bez pi6ka spored men mi se vijda6 ot tiq pasivnite pederazi koito cql jivot 6e gi ebat....taka 4e kvo da ti kaja odi se ebi s toq,pak moje i da si tolkova grozen 4e i mom4e da ne ti pusne ama kakto i da e tva si e tvoi problem aide priqtno analno pompane i mu kaji da vnimava s tebe 6toto mi se vijda6 s mn labilna psihika,dori i za pederaz.....

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ооо,ама разбира се че съм пасивен!То иначе няма да е интересно да си педал,бе мърльо
    Ама той си е много хубавичък,не ми завиждай...ще си злобея колкото си искам,защото най-обичам да нервирам такива грасти като теб
    И как ще съм грозен??Ти май вчера забрави,че като беше пасивен беше с кашон от зрънчо на главата,а?Да ти опресня психиката...

ba6ta ti
    Guest
    ne mrazq pedalite no ako mi doide6 o4i v o4i nz ko 6ta napraq.......zad monitora mn se nadahvate no ina4e kvo vi praq ne e istina....ae stiga si pisal bqgai ti palnqt gaza...

НЕЩАСТЕН
    не мога да те разбера тебе.. на 1-вия си пост искаше да умреш и т.н че си харесал някво момче... а вече пишеш че си пасивен и са ебете... не успях да схвана защо въобще пусна темата...като знаеш какъв си...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ba6ta ti
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    И тая Курветина есамо с теб от съжаление,а дано да не ме лъже окото,но мисля че е херма,отиди я провери с един лакмус у задника!
    BAYO si e super to4en i pone za razlika ot tebe haresva momi4eta....samo moje6 mu zavijda6 sgan mrasna...toi be6e parviq deto be6e gotov da ti pomogne pak sq go psuva6 da ta....v pederaza mrasen

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами не,аз казвам ХИПОТЕТИЧНО..вие се хващате за всичко..
    Това че народа е извратен и ги прави тия неща, не означава че всички правят това, аз различавам любовта от секса!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    а на някой да му е хрумвало, че това може и да не е същия нещастен ?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Оо,бащатко ти,ти си бил голяма гнас долна, ма!
    Недей да лъжеш,казах ти че другия път като те чифтосвам ще си без кашона от зрънчо на главата, понеже съм садо-мазо и ще ми доставя удоволствие гаврата с теб!Ще си взема и камшика...обезателно!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Да, наистина,съмнявайте се като искате...тъкмо ще ми е по-забавно,че вече ще сме двама

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Да, наистина,съмнявайте се като искате...тъкмо ще ми е по-забавно,че вече ще сме двама
    то тва й е хубавото на шизофренията
    никога не оставаш сам

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Разбира се,нали ви казвам , срадам от раздвоение на личноста,а може и да е разтроение,поне няма да си сам

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    а на някой да му е хрумвало, че това може и да не е същия нещастен ?
    Абе кво ми пука к'в е. Да не пише по-добре !!! Ама що е тъп и прост , първо пише едно, после друго ...... абе нямам думи , ма ако говори нещо по мой адрес, да не мисли, че няя да му отг. Баси темата стана тва !!!?!?!!!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами Байо е с лабилен стомах, черва,матка и други органи от размножителната женска система, така че хвана вече сифилис от мен

Ами Байо е с лабилен стомах, черва,матка и други органи от размножителната женска система, така че хвана вече сифилис от мен
    Бълвай , бълвай горгоно, никой вече не ти обръща внимание и тва те мъчи нали ... ходи при твойта п*тка и не ни занимавай с глупостите си!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ооо, ама не всички са като теб, недей да злобееш така ма ,мрашо!
    Моето момченце си е даже много надарено, недей да си мислиш,че ще го бъркат с пола както теб!

NIKOI NE ZLOBEE OSVEN TI PEDAL MUR6AV PRESTANI VE4E 6TOTO 4ESTNO TI KAZVAM NI6TO 4E SUM MOMI4E AKO TE VIDA NQKUDE 6TE SPUKAM OT BOI 6TE OBIJDA TOI MUXLIO S MUXLIO

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Джени,иди изпий един валериан да не пукнеш, ако нямаш ела аз да ти услужа, тъкмо и по-друг начин ще ти услужа

Pf men me e gnus samo kato si pomislq za tebe izvraten ne6tastnik zemi se grumni

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Не мога, ела да ми услужиш,но внимавай, защото рефлексите ми са по-бързи,да не се сбъркам с теб

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Байо, тая курвентия поне избъсната ли е , бе,ма?
    Да не боцка по брадата и над горната устна..

Не мога, ела да ми услужиш,но внимавай, защото рефлексите ми са по-бързи,да не се сбъркам с теб
    НЕЩАСТНИК , вземи си следвай първоначалната идея, а имено - ДА СЕ ГРЪМНЕШ!!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Оо, ама аз ако видя, теб ще гръмна, много ще е весело, калинке дива!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Джени,мъчно ми е за теб...
    моята малка, магистрална фея..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си