- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея...
Boje ne razbiram mnogo ot forumi ama nqma li na4in da se oturvem ot toq be baxti pedala 6te mi vika magistralna feq .Drislio deto nikoi drug ne mu obru6ta vnimanie trugnal da se zanimava s nas.nqma li nqkoi da mu zaklu4i temata.Moderatori,ne6to.....
Оо,ами то не е работа на МОДЕРАТОРИТЕ да заключват темите,заради някакви разгонени кучки, мила..
Това си е проблем, те разбират и не са такива курви като вас
АРЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИшЕТЕ ГЛУПОСТИ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ОБИЖДАТЕ НЕГО ТОЙ Е ПИСАЛ ТУК ЗА ПОМОщ А ВИЕ ГО ОБИЖДАТЕ ДОРИ НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ ЕБАСИ ХОРАТА СТЕ....![]()
Абе остави ги, тя тая джени вече има опит от сводници...за това злобее..
г-н НЕЩАСТНИК...хой се плякай някъде с баща си бесупол и ти ли избиваш комплексите тука бееее...вие сте бездарници бееее
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Е добре,аиде признавам си аз вече осазнах че сам педеразможете да ми заклучите темата!!!
Хи хи хи,ами копирвайте имената бе..
Аз няма да спра да ви гавря, копелдаци мършави![]()
Поне като се опитвате да ме копирате, пишете правилно,и педерас се пише с Т накрая и с С-ПЕДЕРА-СТ,а не педераз...неграмотници
ТИ ПЪК КАТ НЕ ЗНАЕШ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ТАКА НЕПОДГОТВЕН\A!!!Първоначално написано от Анонимко
Защото, когато всички се опитвахме да му помогнем, той малко че не ни слушаше, а от горе на всичко продължаваше да си натяква на неговото... еми още какво???
И да ви слушам и да не-няма файда!![]()
Вече немога да издържам...постоянно го гледам , а той се усети ме пита "к`во ме гледаш като пръднал?"
Просто няма никаква файда вече, ще си остана извратено малко и объркано момченце, при това грозно...
Ако е само към едно момче може да има нещо женско в него или просто да е маняк по характер. Ако искаш секс със него тва вече е педерастия. Всичко друго е привързаност. Хвани си нормално (женско) гадже или поне общувай повече с такива че да се влюбиш в някоя и да ти мине болката.
est
Мнее,ами само към него ме влече...
Какво да направя?Немога да мисля за друго, немога да ям,немога да спя,немога да живея изобщо...
Всичко искам от него,ако става въпрос..
хммм брат ако говориш за секс тва е педерастия, обаче преди това каза че ти се вижда гнусно, което не е педерастия... изясни малко
est
Абе и аз незнам, честно, много ми е объркано!![]()
ИСкам да разбера какво чувства той към мен, дали е просто някакво привличане,дали е чист интерес незнам...а може би-нищо, защото аз постоянно го гледам, направо е като магнит за очите ми, нищо друго не ме интересува освен той....Поне да разбера, но съм толкова хлътнал,че дори в момента и на секс не бих отказал,просто заради него,а относно педерастията-да, извращавам се, но това може би е инцидент....
не съм въобще наясно, какво да направя?
Разберете- не ми е за секс,или хормон...просто съм влюбен, честно..
Просто,ако ви погледне с големите си и красиви сини очи..незнам..
Виж, ние не сме педераcи, на нас това няма да ни повлияе.Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
АхахахаНЕЩАСТЕН:
...а той се усети ме пита "к`во ме гледаш като пръднал?"![]()
![]()
![]()
Както каза Digital, на нас тва не ни влияе, не ни интересува, не моем да го разберем, на кой се опитваш да обясняваш, че си момче и обичаш момче ?!?!?!?? Мъжете не моем те разберем, камо ли женскитеРазберете- не ми е за секс,или хормон...просто съм влюбен, честно..
Просто,ако ви погледне с големите си и красиви сини очи..незнам..![]()
![]()
А вас някой пита ли ве?
Добре де,казвай му наи-сетне вече!!! [-o<
Ами дааааа,ама как бе?Страх ме е единствено да не би да разпространи на всички,а аз се опитвам да скрия всички такива педалски привички...
Или ако го отвратя и стане така, че да не ми е и приятел,ако може да се нарече така дори и за химикали само??!??
Ами щом не щеш да му казваш,кво тогава се оплакваш?!Да не би да чакаш той да дойде и да ти каж,че те харесва?!Ако чакаш това,повярвай ми-няма шанс да се случи...Така,че в този случай никой не може да ти помогне и ако може да ми кажеш с какво точно искаш ние от форума да ти помогнем???
Еми mamacita толкова ли е трудно да видиш, че тоя иска само да си флууди тука и напълнихме тая тема с простащина. Вече почти стигна 20 страници, еб*си нещото, еб*си драмата. Ни в клин , ни в ръкав.
Да- прави си байо,от такива профисионалисти като теб- ни в клин ни в ръкав,у г*за ти!
Ne se ot4aivai!Ti si si vtulpil 4e si idiot,sduhan i t.n.Ne trqbva da izpada6 v depresiq za6toto tova mn trudno se lekuva.Za6to prosto ne izlezne6 s priqteli?![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Опитай се самоПървоначално написано от НЕЩАСТЕН
![]()
![]()