.
Затворена тема
Страница 12 от 16 ПървиПърви ... 28910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 391
    Bayo,наистина е доста упорит и според мен тая тема може да продалжи мноооооооооооооооооого време
    НЕЩАСТЕН,вземи се в ръце!Не ти ли мина вече депресията?Гледам вече си се посвестил,почнал си да се заяждаш и да говориш нещо различно от тва момче!Много ми се иска да го видя,дето толкова го хвалиш......

Първо да ти кажа- СПОКО ! Много момчета на тази възраст си мислят,че са обратни и че харесват някакво друго момче.Не е така.Е,не знам какво точно си мислиш за него,но според мен просто му се възхищаваш колко е хубаво и умно момче.Може би ти се иска да бъдеш като него,а не С него.Ако беше обратен за това,че се възхищаваш на някого,то тогава ние момичетата трябва половината да сме такива,защото почти всяка от нас харесва някоя актриса или певица,на която иска да прилича.И да,харесва й тялото,косата,очите,талант ...И какво от това.Просто се възхищаваш на красотата,която е създала природата (или индустрията )
    Споко,според мен е това,което се случва с теб.
    И вземи,че хапни.Като гледам ще си влошиш здравето за глупости.

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

НЕЩАСТЕН
    Guest
    MAMACITA(или там както ти беше ника,ако съм го сгрешил сори )
    Ако искаш си дай скайп или айсикю и ще ти го покажа...
    Наистина дано да е така, че му се възхищавам и да е само едно възхищение, защото някой път позеленявам от злоба че съм толкова дефектен...
    Ами аз вече съм се поболял, ето днес не съм на училище защото имам хипотония(твърде ниско кръвно)от недояждане и успокоителни,също и кюнектевид.Дано да се оправя скоро, но това което ми е най-гадно, че почти винаги като харесвам някое момиче(говоря за момичета) се държи приятелски,докато не разбере че я харесвам и почне да ме отбягва, та това се случи май и с него, нещо подразбра и започна да ме отбягва и ми е много неприятно...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Сега реших, че и колкото да ми е неприятно,искам първо да ви се извиня и особено на BAYO, ззащото вие нищо не сте виновни и сега осъзнах, че ми е малко неприятно като съм плюл така по горкия човечец,а той първи тръгна да ми дава съвети
    Сори още веднъж и се надявам мир и любов и колкото и странно да звучи

Град
    Sofiq
    Gadna rabota,mi smeni kompaniqta,smeni u4ili6teto,otdrapni se ot tova mom4e i taka po lesno 6te go zabravi6,kato ne go vijda6.

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Сега реших, че и колкото да ми е неприятно,искам първо да ви се извиня и особено на BAYO, ззащото вие нищо не сте виновни и сега осъзнах, че ми е малко неприятно като съм плюл така по горкия човечец,а той първи тръгна да ми дава съвети
    Сори още веднъж и се надявам мир и любов и колкото и странно да звучи
    Нещастното педерасче се извинява ? НЕ се приема !
    Аре чупка гейче.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

НЕЩАСТНО
    Guest
    Оо,ама аз забравих да кажа по-горе!
    В смисъл, че се извинявам на байо и на другите,ама забравих да кажа че има едно бавто-развиващо дигитално устройство,което му сече диска и на него няма прошка!Бой и толкова за да се управи,на ремонт!

След дъжд качулка Дано обаче си си взел поука да не се занимаваш с батковци, а с каки! Айде сУ здраве и крепко щастие

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе тя както е тръгнала ще се занимавам и с двете,ама айде
    Забравих да кажа на дигиталното-нещастно гейче е майка ти, щом е родила такъв траверс като теб!

Невръстното гейче ме обиди. Използвайки особено остроумно лафче присъщо за осмокласник, то успя да нарани дълбоко чувствата ми. Мисля че здухах.
    Чувстваш ли се силно гейче ?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Мдаа,аз първо не се чувствам,а се знам че съм силен.Тази фраза бих я преглътнал, но и колкото да те е боляло, казвам ти че аз помагам на сродни души като мен, не избивай комплекси от дългия си нос...моля те...защото носът ти е компенсиран,за разлика от нещо друго което е доста късо...сети се сам!

Мдаа,аз първо не се чувствам,а се знам че съм силен.Тази фраза бих я преглътнал, но и колкото да те е боляло, казвам ти че аз помагам на сродни души като мен, не избивай комплекси от дългия си нос...моля те...защото носът ти е комплексиран,за разлика от нещо друго което е доста късо...сети се сам!
    Къв нос бе
    гейче което си мисли че е силно. това ми харесва.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ама разбира се че е забавно,даже и на мен ми е забавно, че като си пиша с толкова грозно и педофилско момче като теб избивам комплекс...така е,неможе всички да сме красиви, трябва да има и грозотий като теб,иначе кой ще мие клозетите?
    говоря за носа на лицето ти, което има формата на настъпан патладжан и явно го компенсираш с други органи от тялото,които се налага да опъваш с пенсета за скубане на трета вежда.

Ама разбира се че е забавно,даже и на мен ми е забавно, че като си пиша с толкова грозно и педофилско момче като теб избивам комплекс...така е,неможе всички да сме красиви, трябва да има и грозотий като теб,иначе кой ще мие клозетите?
    говоря за носа на лицето ти, което има формата на настъпан патладжан и явно го компенсираш с други органи от тялото,които се налага да опъваш с пенсета за скубане на трета вежда.
    Гейчето продължава да се обяснява. Започвам да изпадам в екстаз.
    Колко време ги мислиш тия обиди ?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Нее, спокойно, за разлика от теб , мисловната ми дейност не е хванала паяжина,нито е плесенясала, имам си и такъв сборник,който съм преиздал.За жалост е само два броя,които ще излязат след два дни,един за мен и един за майка ми.Ако искаш да си поръчаш, звъни на номер- 0898576584-безплатна доставка, плюс синини.

Мощно гейче.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Мда, разбира се, мерси за комплимента,а вземи вместо да ме хвалиш да си измиеш жълто-зелените зъби,че колкото и да са големи като павета е нужно паста и четка за зъби.Омръзна ми да ми смърдиш на семенна течност,или поне си забърсвай старателно работното място!

Ох ще се пръсна.
    гейче

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Не се пръскай,пий валериан,ако нямаш ела да ти услужа,иначе няма да има с кой да се гавря

тъпо гейче

НЕЩАСТЕН
    Guest
    ВЗЕМИ СИ СМЕНИ ЛАФА ЧЕ МИ ОМРЪЗНА...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    И сега БАЙО, още на сърдит ли се правиш?Не видя ли че се извиних?

И сега БАЙО, още на сърдит ли се правиш?Не видя ли че се извиних?
    тъпо гейче с тъпа логика

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Умна херма, с раздвоение на личноста

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе дигитален, нали ти казвам-недей да се занимаваш с хора,които са повече от теб, дори да харесват хора от същия пол!
    Стой си там, сери, сери си и китки бери си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си