.
Затворена тема
Страница 13 от 16 ПървиПърви ... 3910111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 391
    digital аре спри с тоя флууд деба мамка му, че изнервя

НЕЩАСТЕН Не ми е минало, нито ми е имало нещо, просто съм си непукис, не ми дреме, раз'ираш ли?

И аз кво чекия ли да си набия ?
    НЕЩАСТЕН Не ми е минало, нито ми е имало нещо, просто съм си непукис, не ми дреме, раз'ираш ли?
    И щот си непукист изписа 20 страници с обяснения аре bull shits.
    А в същото време невръстно педерасче пуснало тема "МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея..." ми се дърви и се мисли за оригинален и гениален ае стиа
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Не, няма на кого.Вземи една федерка си направи, ще ти мине от раз

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ама моля ти се, кой бил невръстно гейче!Ти да не аргументираш случайно себе си?Кой е девствения в случая?Какво да направя, че единствено си влюбен в средния си пръст и лявата НЕатрофирала гърда...сложи и силикон, ще достигнеш размерите на виме, тъкмо като я мачкаш, ще е по-удобна и за възглавница.

Цитирай Първоначално написано от Digital
    И аз кво чекия ли да си набия ?
    И щот си непукист изписа 20 страници с обяснения аре bull shits.
    Ми кат не разбираш земи пообразовай се малко. Научи се на някои работи, не се яж във форума, еле пък все с мене еб*ти. От к'де тоя мерак в тебе нзн. В началото, както във всяко начало, естест. се опитвам да помогна, ма тфа неговото мина вс. граници, за туй ся не ми дреме на фара, чатиш?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Нее, явно го е яд че те няма покрай него да му направиш чикия, за това злобее

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Тоест,той на теб да ти направи при това- турска, с една гърда

Guest
    a ti otkade znae6 kvo e turska 4ekiq?!da ne bi da si q probval? (nqa da se u4uda)

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ее,ами за жалост не съм..нямам стаж и най-важното,такива атрибути
    Но дигиталната кучка може да ми услужи,тя е мой човечец

Guest
    @НЕЩАСТЕН - За нещастен човек, който се оплаква в продължение на 20 страници и душата му е смачката в размер на опаковка от вафла Боровец определено можеш да говориш като селянин и да се държиш просташки.

Може би точно затова отблъскваш момичетата. Желая ти да не усетиш никога женска ласка и ако наистина страдаш (а не се правиш на интересен) терзанията ти да продължат и да ескалират в геометрична прогресия.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ама сериозно ли?Не са хубави вафлите боровец, по-добре Троя,ама аз не съм селянин,нито простак, то си личи кой е комплексираното и смачкано като кутийка пепси човече...
    Трябва да се замислите сериозно,аз по-принцип малко отблъсквам хората с вулгарния си език,ама нищо...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Ама сериозно ли?Не са хубави вафлите боровец, по-добре Троя,ама аз не съм селянин,нито простак, то си личи кой е комплексираното и смачкано като кутийка пепси човече...
    Трябва да се замислите сериозно,аз по-принцип малко отблъсквам хората с вулгарния си език,ама нищо...
    Същият човек съм.

Виждаш ли ? Точно за това ти говоря. Не оспорвай. Не ми подавай топката и да се опитваш да изкараш себе си светец, а мен грешник.
    Аз че съм грешен - грешен съм (мамка му нямаш си и на представа колко) Но пък и ти не си цвете за мирисане. Сега умното нещо, което можеш да направиш е да напишеш един пост след моя, съдържайки една точка, с което да покажеш, че си прочел какво съм написал и си го осмислил.
    А и да - имам си комплексите. Баси, кой ги няма ...

Guest
    gore glavata i gledai samo napred.kogato nqkoi 4ovek ostavi drug zna4i prosto ne go e zaslujaval.

Guest
    НЕЩАСТНИК наистина лази по нервите

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз ги нямам, баси!

А отностно момичетата дето споменава ... те не влизат в менюто му. Така че нещо си се сбъркал
    Гост

Кат ти лази не чети, и на мен ми лази, ма поне има някой, който да ме занимава и през деня с нек'ви глупости, да ме разтоварва...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    О,ама разбира се че всеки е комплексар,но аз най-малко от вас всичките накуп.Като ви дразня-има ди успокоителни за тази цел,аз си ги пия и не ме дразните.Пийте, че клиниките са препълнени с душевно-болни хорица!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Аз ги нямам, баси!

А отностно момичетата дето споменава ... те не влизат в менюто му. Така че нещо си се сбъркал
    Гост

Кат ти лази не чети, и на мен ми лази, ма поне има някой, който да ме занимава и през деня с нек'ви глупости, да ме разтоварва...
    млъкни и ти ако обичаш защото и ти почваш да лазиш по нервите.като не те бърка не се меси и не командори кой да пише и кой не

НЕЩАСТЕН
    Guest
    А ти си бий морфин!

Добре де,НЕЩАСТЕН,кажи с какво искаш да ти помогнем?Тука ти бяха дадени сумати съвети и коментари,а аз не забелязвам да са оказали някакво влияние върху теб...Ако ние не можем да ти помогнем,по-добре да се заключи темата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Аз ги нямам, баси!
    Бре! Добре, щом казваш

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    смени даскалото иди в някое с много грозни момчета

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Това е проблема че не искам,и все пак съм със силна воля и се надявам нещо да стане...ама незнам,вие като не ми давате умни съвети

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Това е проблема че не искам,и все пак съм със силна воля и се надявам нещо да стане...ама незнам,вие като не ми давате умни съвети
    К'ви съвети искаш от нас ??? Та ти ни прасна на сички по една майна до 9то коляно ? Ама мое ли си толкова нагъл, деба!?!?

мечо космонафт
    Guest
    ей нещастний
    не можах да прочета всички 22 странци с отговори
    но ще се опитам да ти кажа неща от личен опит
    1во временно е това със сигурност...нужно е обаче поне на един човек,на най-истинския си приятел или приятелка още по-добре да споделиш
    след това
    аз също съм била объркана само че за съжаление не може това да ти помогне,тъй кат моето беше само сексуално объркано
    та питам аз
    някое момиче досега дало ли ти е (или може ли да ти даде за в бъдеще) истинска подкрепа и любов,не само секс и редовното "ходене"
    да ти даде повод да мислиш че си намерил човека на твойта честота и да сте в резонаанс,тъй да се каже
    защото много е вероятно да я намериш
    а за този младеж възлюбен
    едно момче от моя клас беше по същия начин безпределно влюбено в мен
    и ми казваше същите неща,които ти мислиш за онзи -ти си перфектна,душевно още повече,аз му казах ок когасто той ми признам,а аз бях и все още съм с моят резонансен и беше по същия начин невъзможно да отвърна(а и не исках)както ти мислиш че ще те отхвърли обществото и той вика "ти наистина си божествена,всяка друга би ме блокирала (щото беше в скайп)-а фактите са
    далече съм аз лично от перфектна,едрогабаритно малко мече съм и не съм въобще типична перфектна
    смятам че може и да си малко заслепен
    любовта ги прави тези неща с мозъка
    и се надявам (или нз,ти прецени) да прогледнеш един ден
    па и квото са казали всички вероятно-не е престъпление да си хомосексуалист,един ден скоро обществото ще приема лесно
    просто...сподели поне със себе си
    не ми се ядосвай,имам желанието да ти помогна
    лошо е да си объркан
    па е често

emi sigurno si gei i sega go osaznava6 i ako naistina si gei nqma kak da se promeni6 to ako moje6e nqma6e da ima geiove....prosto trqbva da go prieme6 az imam priqtel gei(za sajalenie za6toto e perfekten)i toi si go priema i ne se smu6tava ot tova.Ima si priqteli i mom4eta i momi4eta i taka...NE MOJE6 DA SADI6 NQKOI KAV 4OVEK E SAMO PO SEKSUALNATA MU ORIENTACIQ!GLUPAVO E!A i az mn se kefq na geiove pone moje6 spokoino da govori6 s tqh a ne dokato si govorite i toi v sa6toto vreme da si te predstavq gola...ma kakto i da e.I iskam da ti kaja 4e ima mnooogo takiva kato tebe no prosto ne si go priznavat ili ne im li4i.

To na6to ob6testvo e malko s predrasadaci i ograni4eno i za tva mn mn ne prieme obratnite,no v kraina smetka vseki ima pravo da si jivee jivota kakto si poiska i pak iskam da povtorq 4e NE MOJE6 DA OPREDELQ6 4OVEKA SAMO PO TVA 4E E OBRATEN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си