- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея...
Ами ... какво да ти кажа,аз първо нямам най-добър приятел с който да споделям всичко,проблема ми е че мразя околния свят,мразя и себе си!
Въобще недей да имаш наглостта да казваш,че съветите ни били тъпи!!!
Като са тъпи за теб,значи ти явно ти можеш да измислиш нещо по-умно!
ДАВАЙ!!!
НЕБЛАГОДАРНИК!!!!!!!!!!!![]()
![]()
mamacita нали искаш снимки?Дай скайп, думите вече са безсилни...
нещастник
тъп ник си избрал,дай по-ведро
гледай в бъдещето
ето ит и моя скайп - me4okosmonaft
every monkey'd like to be
in my place instead of me
coz I'm the king of bongo.baby,
I'm the king of Bongo
Само че няма да стане щото е гей.Първоначално написано от ATAKABG
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Не защото е глупав и надут.Първоначално написано от ATAKABG
Ооо,ама кой бил моля ви тъпия и надутия...ти като му видиш само безмислиния ник, веднагически и моментално осъзнаваш, че има комплексирани и дигитални,изхабени моми.
Доста коментари прочетох... Стори ми се че никой няма моята гледна точка ама аз пак ще си я кажа, дано само не ми се нахвърлите.
Нещастен, прочети това внимателно колкото и кратко да излезе. Това че си харесал друго момче не е фатално, не те прави шибан педерас и т.н. Твоята "изгора" явно си заслужава вниманието - ти сам казваш че е красив, мил и т.н. Всички сме хора, имаме правото да се влюбваме и то в който ни душа иска.
Вместо сам да се обиждаш и обвиняваш, вземи се замисли - явно си влюбен и в това няма нищо лошо. Личи си, че чувствата ти са силни и че това те плаши. А не трябва...
Love doesn't know age, colour or sex
или иначе казано - "правилата" и "нормите" на обществото не трябва да определят кого обичаш. Защото като си влюбен пола няма значение. Чувството пак е едно и също.
Съветвам те или да изчакаш известно време или . . . да се опиташ да се сближиш с това момче. Тогава ще разбереш дали нещата са такива каквито изглеждат или не.
Не се самоизмъчвай, няма смисъл.
qvno ne si naqsno ... vse pak si samo na 15 (to i az sym na tolkova) imam edna poznata koqto imashe syshtiq problem
"vliubi" se v obshta priqtelka ... az bqh pyrvtaa nauchila ot noviq klas za tova sled tova vyprosata "jertva" ... stranno beshe ... sled dva meseca da q narechem biseksualnata si nameri gadje ot protivopolojniq pol ... i v momenta e mnogo shtastliva ... \/
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Мерси много за съветите ви и сега наистина се уверявам, че наистина не трябва да има някаква пречка за чувствата..това си е от само себе си, не го определям аз, но ми дайте съвети как мога да се сближа повече от необходимото с него?Моля Ви!![]()
Ми, аз мисля че най-спокойно трябва да отидеш при него, да го заговориш за нещо съвсем обикновено, да станете приятели ако може. А пък след това ... ако още го харесваш - най-приятелски можеш да го питаш какво мисли за лесбиийки, гейове и т.н (защото не е удобно да го питаш директно каква му е сексуалността). Може пък в крайна сметка да се окаже...че и той те харесва
Успех.
Виж кво не разбра ли че момчето едва ли е педал.Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
И ако му признаеш за чувствата си ще започне да те сочи с пръст и да ти вика "ПЕДАААЛ ПЕДАААЛ СМЕЙТЕ МУ СЕ ПЕДААААЛ !
" и т.н.
![]()
Което ще е тъпо защото ти не си педал.![]()
Ти си гейче.
Абе уж ми е приятел,ама в последно време нещо почна да ме отбягва..дедазнам..
Но и нали ви казвам,ила намеци от негова страна някой път,уж на шега...объркано ми е,дай още някой друг полезен съвет, ще са ми в полза![]()
Виж Дигитален, не ми е нужен твоя съвет, защото и даденото момче може да чувства нещо към мен..не всички са изключително слаборазвити и да имат толкова много излишък и липса на сиво вещество.Никой неможе да ти помогне, че си недъгав, сърди се на тъпата ти и некадърна майка и следващия път като го прави с коча, да не е психично болен!![]()
Ааа, щом има намеци от негова страна значи .. . малко или много имаш напредък. Отбягва те, а? Не ми се вярва да е защото го нервиш или нещо такова... Вземи го покани да излезете (като приятели), говорете си повече и виж как ще се развият нещата.
Виж, много сте ми приятни такива хора като теб, да не говоря за други...![]()
Ами да имало е някакви намеци,ама уж на майтап ей така, но как да го поканя?Или какво?
И аз немисля че ако ме отбягва ако го нервя или нещо такова,ако някой го нерви а и е логично да отидеш и да му запушиш устата,ама защо пък така?
Радвам се. Мисля че в момента имаш нужда от подкрепа а не някой да те упреква и т.н.
Еми, сподели му че еди кой си филм те кефи примерно и се чудиш с кога да ходиш да го гледаш..и така по междодругото го питай дали и на него му се гледа. Той ако ти се кефи ще се усети и така.
Но все пак ако излезете не... прибързвай - той сам ще ти даде знак ако иска нещо...или някой...![]()
Я ми дай скайпа си ако имаш, направо там да ти пиша, че ми стана интересно![]()
Имам ама тук не ми се иска да го давам. Кажи ти твоя ако искаш.
хаха
Радвам се че ти е интересно...
Ами това е проблема че и аз неискам![]()
Пиши ми го на пощата
panzer__@abv.bg
Готово :]
Да, намерих те, даже ти писах
Oще не съм получила...нищо. Да не си писал на някой друг??