- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея...
Ми разбира се.Ходите с тая херма да си мерите водомерите , а после не била виновна!ООо, я стига!МЪРШИ БЕЗПОДОБНИ!
Оставям си я ДЖЕНИ, гъза не умила, путката не очесала, а ходи да се прави на интересна!![]()
На къде сме тръгнали ние може би, към гъзЪ на географията едва ли не...
Predlogy mu sex
Nerazbiram za6to me obijda6 zaqvix 4e temata ti ve4e e iz4erpana i bezmislena ne e li taka ,moje6 li da go otre4e6.Ako misli6 4e obidite ti me trogvat ne ne me.Jalmi e za teb.Ti naistina si mnogo sburkam.Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
![]()
Според мен това може да е само временно увлечение...
emi 6te osane6 mar6av grozen pederaz na koito i mom4etata nqma da mu obra6tat vnimanie i postoqnno 6te si izbiva6 komplexite vav tozi forum sas nepodgotveni lafove....sry ama taka sedqt ne6tata![]()
ТО Е ЯСНО, ЧЕ САМО НЕПЪЛНОЦЕННИТЕ ЛИЧНОСТИ ПИШАТ ТВЪРДЕ МНОГО ВЪВ ФОРУМИ.
Тука мноо бъркаш моето дете. Кво общо има многото писане със непълноценностните хора ?!? Помисли първо за тва кво ще напишеш, пък тогава го напиши ш'тот си смешен![]()
НЕЩАСТЕН ли си къв си не те знам обаче като правиш тъпотий и се заяждаш с хората който искат да ти помогнат няма нишо да стане. Я по добре се вземи в ръце и ставай човек! Като те гледам как обиждаш момичета значи верно си такъв какъвто не искаш да ставаш. Фани некое момиче и правете секс поне 2-3 пъти. Ако от това не се очовечиш значи нищо нема да стане от тебе. И те съветвам не обиждай тези който искат да ти помогнат!
И ти не пускай безмислени коментари!
е недей така бе пич! чак да не искаш да живееш...и то само защото ди изпитал привлимане към момче,а не към момиче.глупаво е.
![]()
![]()
ne6tasten kaji si skaipa moga da ti pomogna !!Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 1:19 am
Не мислите ли да престанете да пишете вече по тази тема...
Моля модераторите да заключат темата поради причината че:
1.Малко е старичка.
2.Хората пишат в нея просто и единствено да си трупат мнения..
Благодаря на модераторите предварително..![]()
Ами аз не мисля че трябва да ми се заключва темата.Първо защото мисля, че темите се заключват ако има подобни,а моята май я няма а мисля че имам още нужда от съвети!
Мисля, че gPa3HuTeJl е прав.Не се пише нищо смислено в нея, а само глупости.