.
Затворена тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 391
    Ми тфа момче? Как реагира на погледите ти, на захласването ти по него Кви са му реакциите? Ми ти? Лъжеш ли гаджето ти? Не правите ли секс? НЕ се ли целувате? Не се ли галите ??????

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

В момента нямам гадже, какво да лъжа...
    Ами..как да ти кажа за погледите,усеща нещо,защото явно ме мисли поне за приятел,или нещо такова..когато ме забележи да го зяпам като насран дори ми смига и така...но..незнам...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Даже, след у-ще се прибираме заедно,а аз съм доста плеснат през устата и плещя каквото си знам,таа..даже каза, че усеща че съм му се натискал

Re: .

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    В момента нямам гадже, какво да лъжа...
    Ами..как да ти кажа за погледите,усеща нещо,защото явно ме мисли поне за приятел,или нещо такова..когато ме забележи да го зяпам като насран дори ми смига и така...но..незнам...
    А хубаво де, ами разговорите ви на каква тема протичат, нали ти е приятел все пак? Отклонявате ли се често от темата на разговор ? Кво стана с гаджето ти?

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Извинявайте за извратеноста..

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

На всякакви теми протичат....аз немога да се сдържав и дърдоря каквото ми дойде на акъла...
    Включително съм намеквал доста убедително, за чара и други превликателни черти у него..

Re: .

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    На всякакви теми протичат....аз немога да се сдържав и дърдоря каквото ми дойде на акъла...
    Включително съм намеквал доста убедително, за чара и други превликателни черти у него..
    Ми кво стаа с психолозите? Те знаят ли или поне подозират ли за тва, че имаш сексуална наклонност към момчета??? Дават ли ти съвети как да се отърсиш от тия депресии, нервни кризи и прочие?

виждам не се притесняваш от него... съветвам те да пристъпиш сериозно и да го целунеш... а после и секс... след това разправяй във форума как е... потенциални педераси като теб в бол
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Първо искам да ти кажа, че сексуалната ти ориентация не те прави по-лош човек.
    Другото, доказано е, че на тази възраст голяма част от тинейджърите изпитват временно увлечение към своя пол.
    Дори и в твоя случай да не говорим за нещо временно, не трябва да се срамуваш. Ти не си по-лош от преди, няма защо да се срамуваш или да посягаш на живота си.
    Не вярвам, че родителите ти ще се отрекат от теб. Да, в началото може да им е малко непритяно, но никога няма да те оставят. Те са ти родители и винаги ще те подкрепят, независимо какъв си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Да, благодаря Ви за помощтта,която по някакъв начин ми давате!
    Наистина ще съм много щастлив,ако някой слънчев ден си стана отново нормален!За мен обаче,в каквато и да е степен има значение сексуалната ориентация(поне моята),и даже не че имам нещо против гейове,но никога не са ми били особено приятни,а сега....УЖАС!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    До Guarana
    Искам да ти кажа първо,че аз секс не търся,просто може да съм обърнал резбата,но в момента нямам сексуално влечение,нито към момичета ,нито към момчета....
    Просто...любов

Какво да те съветваме когато ти не ни слушаш???
    Отиди на ПСИХОЛОГ и му кажи всичко,което каза и на нас-иначе си остани педал Ама не при тия в училището-записваш си час при добър психолог,отиаш в кабинета му и говориш-поне ще получиш квалифициран съвет!!!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Ами..наистина трябва да отида,обаче ми е проблем че за това нещо ме е срам от дъното на червата си да говоря!Аз тук едва където разкрих,и то под някакви шибани имена!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Абе, какво те е срам. Мога да ти кажа, че баш от психолог няма какво да се срамуваш. Кой знае ощя човек с какви по - фрапиращи случаи се е запознавал, ти ще го изненадаш с някакви младежки проблеми! Отиди, сподели и изслушай какъв съвет ще ти даде!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е да се гей, а е възможно също да е нещо временно.Това не е психично заболяване, а и не знам как психолозите могат да ти помогнат.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Абе немога да си го обясня!Незнам гей ли съм, не съм ли...
    Няма и преди 5 месеца си бях хетеро!Какво ми стана,май най-добрия вариан е да съм БИ

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да, възможно е да си БИ. Това е по - добре от това да си хомо Пак ти казвам, върви да говориш със специалист, хем ще ти олекне, че си споделил, хем ще ти даде съвет.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Изчакай известно време, не бързай със заключенията какъв си или не.

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Да,наистина явно трябва да изчакам,обаче просто мисълта че е така, не ме оставя на мира

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

АМи...сега се размислих,и мисля сега след ваканцията някой ден да му разкажа всичко и мисля че ще ме разбере поне...все пак е малко идиот,обаче всичко друго е 6

Град
    ..във един измислен свят..
    Лошоо ... много лошо. Ами то това не е психическо заболяване. Нема такива болести.Това си е избор към пол,аз така си го обяснявам. Все пак се опитай да заглеждаш момичета , намери си приятелка с която се опитай за да забравиш въпросното момче.
    УСпех!

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Благодаря ти, все пак ме харесват доста момичета,обаче....

Еми, защо не пробваш с някое момиче, никое ли не ти харесва?

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Нее,напротив!
    На външен вид(не че се хваля),немога да кажа че съм отблъскващ,зеленеок съм,светло руса коса,даже и леко атлетичен немога да кажа,но съм стегнат...

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Обаче аз знам,че никой неможе да ме разбере!Толкова съм вманиачен,че пия като наркоман по една шепа успокоителни,оная вечер да си разбия главата на бюрото, насиних си единия фар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си